21extremvagy - Switch Male

All BDSM partners » Switches » 21extremvagy - Switch Male
Viewed: 1008x
21extremvagy
30 years old, Switch Bisex Male, 175 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Komárom-Esztergom, Komárom
Last login: 2 days ago
Registration time: 2010. 10. 17. 22:21
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
A Blogom-hoz is szóljatok hozzá ha akartok, hogy tudjam a történet jól sikerült-e.

Rólam:
Több éve kezdtem el különböző Bondage,SM oldalakon nézelődni és nagyon felkeltették az érdeklődésem. Switch kategóriába sorolnám magam. Nem szokok egyik szerepből a másikba ugrálni a partneremtől függ hogy hol is fogok kikötni.Keresem azt akivel kölcsönösen megfelelünk egymásnak és jól tudnánk érezni magunkat együtt. El tudom képzelni magamat Sex-rabszolgaként egy fiatal Domina lány mellet és Dom-ként is egy fiatal Sub lány mellet. Szeretek irányítani, de nem vagyok szadista. Szeretem ha irányítanak, de nem vagyok Mazohista. A BDSM számomra csak fűszer az erotika minden más fajtái is érdekel. Semmi jónak elrontója nem vagyok. Vannak vágyaim nem titkolom, amiket szeretnék megvalósítani de csak akkor ha ezzel a páromnak is örömöt okozok. Bevállalósnak tartom magam de inkább a könnyedebb,játékosabb, szelíd, erotikával fűszerezett témák vonzanak ,nem pedig a durva fájdalom adása és elviselése vagy a puszta és száraz szolgaság. Egy kevés belefér mindenből, de szerintem a lényeg ,hogy élvezetet adhassak és kaphassak, akár Szub akár Dóm akár partner ként.


Rövid sötét barna hajú,átlagos testformájú,kék szemű,iskolázott, önvédelmi sportok imádója, jól nevelt, kicsit ördög kicsit angyal fiatal ember vagyok. Hasonló partnert keresek. Az ápoltság fontos.

Mindig is érdekelt milyen lehet kiszolgáltatva lenni egy másik embernek, és milyen ha nekem van kiszolgáltatva valaki. Akiben meg bízok, akit szeretek, aki szeret. Mennyit bír ki a test és a lélek. Sok mindenre nyitott vagyok.

Keresem azt az öntudatos lányt vagy nőt, (esetleg párokat) akivel tovább kísérletezgethetnék. Akivel kölcsönössen maradandó pozítív élményben részesíthetnénk egymást,felfedeznénk egymást és ezt az intenzív szenvedélyes világot. Akivel együtt megélhetnénk, megtapasztalhatnánk vágyainkat. Aki Odaadó, törődő, de ha kell határozott, kicsit szigorú, kreatív, szerető(Domina), és legyen meg a kölcsönös vonzalom.

A úgynevezett LOVE BONDAGE is érdekel. Amikor jókedvűen, játékosan, partneri szinten zajlik az együtt lét, és hosszú órákon át kényeztetjük egymást a selymes lepedővel megágyazott ágyban vagy egy fehér medvebőr szőrmén fekve a tüzelő kandalló előtt.

Alkalmi kapcsolatokról is lehet szó, de a FŐ célom ,hogy egy olyan kapcsolatot alakítsak ki, amelynek szerves része a BDSM,vagy a DS de nem csak arról szól. Egy olyan barátnőt szeretnék, aki az élet minden területén partner-társ. A bizalom fontos. Olyan társat szeretnék, akivel megegyezik az ízlésünk és az érdeklődési körünk. Valakit akinek a párkapcsolat nem a heti egy találkozást jelenti, kivéve ha nem egy városban lakunk, de akkor legalább a szabad napjainkat együtt tölthessük. Az életet élvezni kell minden elképzelhető formában ez a gondolat legyen rád is igaz. Anti dohányos vagyok ezért legalább amíg velem vagy mérsékeld a dohányzást.

Magamról képet majd akkor adok ha valakivel már levelezünk egy ideje és érdekelné a személyes találkozó. Akkor majd megnyitom neked az adatlapomon a képeket tartalmazó mappát neked. Természetesen csak 100%-os diszkréció mellet és ha viszonzásul én is kapok képet és őszinteséget.

Igyekeztem a lehető legőszintébben írni, hogy felkeltsem az érdeklődésed bár ez még koránt sem minden hisz a világ és a benne élő emberek időről időre változnak. Amennyiben értelmesnek látod a leírtakat és ezáltal szimpatikusnak gondolsz ha látsz bennem fantáziát bátran írj. Örömmel válaszolok mindenkinek.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 20-40 year
Height: 150-190 cm
Weight: 60-120 kg

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian, Slovakian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Cross, Electrosex, Foiling, Latex, Mask, Prostate massage, Vacuum

Maybe

Bite, Dildos, Feeding, Jeans, Masturbation, Milking, Nippers, Pain, Rubber, Tickling, Vibrators

Exciting

Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breath controll, Candle, Collar, Cross-dressing, Dirty talk, Domination, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Leather, Lingerie, Massage, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Piss, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Basketball, Billiard, Bowling, Chess, concerts, Cooking, Dance, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Play, Reading, Restaurant, Swimming pool, Talking, Tennis, Theater, Winter sports

Music

Rock

Movies

Fantasy, Western

Books

Erotical, Gastronomy, Novel