Vágymegélős klubest

Date: 2024-03-08
Location: Hungary, Budapest, IX
Az idei első Vágymegélős vadulós BDSM-Fétis, ffi biszexet is elfogadó swinger klubestről... ?
Időpont: 2024. Március 8. Péntek 18.00 - 23.00
Érkezés 18-19h között! A programot 7-kor indítjuk, addigra kérünk mindenkit, hogy érkezzen meg. A zárás opcionális, létszám és hangulattól függően akár kb éjélig is tarthat.
Egy olyan izgalmas Fétis, BDSM és férfi-női biszex elfogadó swinger programra invitálunk titeket, ahol amellett, hogy egy nyitott, jófej társaságban, egy extravagáns helyszínen töltjük el az esténket, még a vágyaink megélésére is adottak a lehetőségek. Egy olyan teret szeretnénk teremteni nektek, ahol nincsenek tabuk, nincsenek elvárások és nem kell társadalmi konvencióknak megfelelni.
A program elején ismerkedés, bemutatkozás. Megismerkedünk egymással, az eszközökkel, megbeszéljük a vágyainkat és ezután annak akinek van kedve és nyitottsága továbblépni, megvan a lehetősége a gyakorlati megtapasztalásra is, de ha csak másokat figyelne játék közben (a szabályokat betartva) vagy beszélgetne tovább az is teljesen belefér.
Eszközöket biztosítunk a helyszínen (ketrec, Andráskereszt, fétis szék, masszázságy, játékszerek), de te is hozhatod a kedves eszközeidet magaddal - ennek külön örülni is szoktunk. ?
Több oldalon hirdetve van az esemény, a résztvevők összetétele ebből adódóan vegyes (swinger, fétis, bdsm kapcsán érdeklődők).
A házirend elfogadása feltétele a klubesten való részvételnek.

Dress code: szexi alsónemű (urak esetében ing/póló/trikó+boxeralsó is lehetséges) vagy Fetish/BDSM ruha, akinek ilyen is rendelkezésére áll (a hangulatot segít fokozni).
Öltöző és zárható szekrények rendelkezésre állnak.
Papucs vagy benti cipő használata ajánlott, járólapos a felület.
Létszám: 15-30 fő
Részvételi díj: 10.000.-Ft/fő (Mely tartalmazza az alkoholmentes üdítő italok fogyasztását.)
A részvételi díj előre utalással rendezendő és legkésőbb az esemény előtti szerda (03.06.) délig lehetséges.
Szeretettel várunk titeket,
Anett & Dorka

Participants

The list of the participants is only available after login.