Couples and Unicorns Party

Date: 2024-05-11
Location: Hungary, Budapest, Ministry of Freedom Club - Belváros
A Ministry of Freedom zárt eseményei közt a Couples and Unicorns parti tartja a létszám rekordot, ezért ismét visszatér a pároknak szóló fétis/BDSM buli.

Jegyet a honlapon tudsz regisztrálni:
https://ministryoffreedom.hu/esemenyek/

Sok pár felfedezte már, hogy egy erotikus inspirációkkal teli bulira nincs számukra jobb választás egy fetish partinál. Nekik szeretnénk kiemelten jó élményt nyújtani ezzel a tematikával, aminek a részleteit úgy találtuk ki, hogy a félénk kezdőktől a legnyitottabb hardcore párokig mindenki megtalálja a kedvére való élményeket. Csak rajtatok múlik, hogy a nagy teremben körülöttetek táncoló fétis ruhás testek látványa vonz-e titeket, esetleg a dungeon-ben játszanátok inkább, vagy egy több szereplős kalandhoz csatlakoznátok a kis teremben.

Na de kik azok az unikornisok? A polyamor és swinger világban ezt a kifejezést azokra a szingli lányokra használják (férfiakra csak ritkán), akik mindkét fél örömére csatlakoznak a párokhoz. Mi is elsősorban lány unikornisokra számítunk ezen az estén – férfi „egyszarvúk” csak korlátozott számban vehetnek részt, és be kell tartaniuk a parti rájuk vonatkozó extra szabályát: csak akkor közeledhetnek párokhoz, ha ezt a pár kezdeményezi.

Karszalagok színkódja:
– Fekete: „teljesen monogám kapcsolatban vagyunk”
– Fehér: „előfordulhat, hogy mással is játszunk”

Participants

The list of the participants is only available after login.