Uniform Fetish Party

Date: 2024-03-09
Location: Hungary, Budapest, Ministry of Freedom Club - Belváros
Jegyet a honlapon tudsz regisztrálni:
https://ministryoffreedom.hu/etn/uniform-fetish-party-2024-marcius/

Megkérdeztünk titeket, hogy milyen tematikára jönnétek még, és egyértelműen ez nyert, így hát ebben a szezonban csinálunk egy ilyet is.
Az egyenruha mindenkinek szexi!

Képzelj el egy partit, ahol tányérsapkában, rangjelzéses vállappal, katona, rendőr, pilóta vagy kapitány díszegyenruhában vannak a férfiak, a lányok meg stewardessnek, nővérnek, japán iskolás lánynak vagy francia szobalánynak vannak öltözve. Vagy éppen fordítva: pl. rendőr lánynak és férfi légiutas kísérőnek. Persze a mi listánk nem lehet teljes, a tűzoltóktól a gésákig számos izgalmas öltözködési sztenderdből meríthettek ihletet. A lényeg, hogy amikor a dresscode ellenőrünk meglát, ne tudjon mást mondani, csak azt, hogy woww!

Milyen a tökéletes egyenruha egy fétis partira? Nézd meg a Uniform dresscode leírását a bővebb információért, amiből kiemelnénk, hogy az egyenruhának egy fétispartin nem valódinak, hanem szexinek kell lennie!

Lehetsz hiteles vagy lehetsz kreatív is, csak nyűgözz le minket!

Ha szeretnéd megörökíteni magad ezen a különleges napon, akkor arra is lesz lehetőséged. Lesz egy fotós a helyszínen, aki elkészíti a fotókat azokról, és csak azokról, akik ezt kérik tőle. (A fotózkodás feltétele írásbeli hozzájárulás. Aki ezt nem teszi meg, nem kell aggódnia, nem fog róla kép készülni.)

Participants

The list of the participants is only available after login.