X. T&F Party - Ünnepi kiadás

Date: 2024-03-09
Location: Hungary, Budapest, Gönczy Pál utca 6.sz.
Szeretettel meghívunk nagyszabású T-ematikus rendezvényünk soron következő tavaszi kiadására, melyet a közelgő Nőnap alkalmából MÁRCIUS 9-én tartunk meg!
Nem csak a nőket és a nőiességet fogjuk ünnepelni… ugyanis szinte napra pontosan 5 évvel ezelőtt volt az első tematikus eseményünk, szóval idén jubilál az esemény sorozat, mivel ez lesz már a X. T&F Party!

Ezt egy játékos kvíz formájában szeretnénk majd megünnepelni, melynek a nyertesei Ti lesztek, illetve azok a kedves Vendégek, akik majd szeretnének a játékban részt venni, amit a helyszínen bonyolítunk le!
Ezen kívül pedig egy sztárvendéggel - Novák Angéla személyében - is kedveskedünk majd számotokra az esemény T-ematikus lezárásaképpen ;)

A tavalyi helyszínváltás bevált, a visszajelzések alapján Nektek is tetszett az új helyszín, így most is a Prizma Budapest Rendezvényhelyszínen leszünk. Tehát a T-ematikus előadások és programok után a lazulós afterpartit is ezen a helyszínen tudjuk megtartani, ahol csakis mi leszünk!

HELYSZÍN – PRIZMA Budapest Rendezvényhelyszín, 1093 Budapest Gönczy Pál u. 6. http://www.prizmabudapest.hu/
IDŐPONT - 2024. március 9., szombat
ÉRKEZÉS - 15 órától
KEZDÉS - 16.00 óra
Várható befejezés (T-ematikus rész) - 23.00 óra
AFTERPARTY – 23.00 órától hajnali 02.00 óráig

RÉSZVÉTELI DÍJ - kedvezményes elővételes jegy: 7900 Ft (elérhető február 25. éjfélig, ezt követően 9900 Ft, ami a helyszínen is megvásárolható)
https://makeupforlove.com/termek/workshop-eloveteli-dij-2
(jelszóval védett tartalom, jelszó: workshop)
T-ámogatói jegy: 15000 Ft (folyamatosan elérhető)
https://makeupforlove.com/termek/workshop-tamogatoknak
(jelszóval védett tartalom, jelszó: workshop)

RÉSZLETES PROGRAM - hamarosan...

TEMATIKA – megtartjuk a workshopokra és beszélgetésekre, interjúkra épülő programcsomagot, melyeket megpróbálunk minél interaktívabbra venni és igyekszünk egyéni igényeket is kielégíteni, megoldást nyújtani rá, T-anácsadás jelleggel!

ÜNNEPLÜNK – az előző napon esedékes Nemzetközi Nőnapra való tekintettel az eseményre szeretettel várjuk a lányokat, hölgyeket, nőket, asszonyokat és mindenkit, aki annak érzi magát, vagy szeretne közéjük tartozni! Ugyanakkor kicsit nosztalgiázunk is, mivel idén rendezzük a 10. ilyen nagyszabású eseményünket, ebből az alkalomból kifolyólag felidézzük a korábbi események emlékezetes pillanatait egy játékos kvíz formájában - részvételi feltételekről később ;)

TERMÉSZETESEN készülünk számotokra a korábbi igényfelmérések alapján összeállított T-ematikus workshop-okkal, tarts és tanulj velünk Te is és képezd tovább magadat a nőiesedés különféle területein, ehhez elhivatott és toleráns szakemberek segítségével kaphatsz kézzel fogható tanácsokat a T-émával kapcsolatban!

WORKSHOPOK - a már jól bevált SMINKES, MENTÁLHIGIÉNÉS, valamint MEDIKÁLIS workshopok felfrissítve és Veletek közreműködve kerülnek majd megrendezésre, így jobban el fogunk tudni mélyülni a különböző területeken.
Eseményünkön vendégül látjuk Tóth-Ádám Kinga klinikai szakpszichológust és Dr Gasztonyi Zoltán endokrinológust is, akik hasznos információkkal készülnek számotokra mentálhigiénés és endokrinológiai kérdésekben!

FOLYTATJUK a nagy érdeklődéssel kísért beszélgetéseket is, a bemutatók között meghívott T-ransz beszélgetőpartnerekkel zajlik majd T-erefere, melybe az érdeklődő közönség is bekapcsolódhat interaktívan és a helyszínen választ kaphat a kérdéseire! Meghívott beszélgetőpartnereink között lesz Novák Angéla is, aki a T-ematikus rész végén látogat meg minket ;)
T-éma vezető moderátor, kérdezőbiztos és ötletgazda: Szőke Zsanett

DÍJAZZUK az igyekezetet és az érdeklődést - ahogyan már megszokhattátok a workshop-okat követően értékes nyeremény kerül kisorsolására a workshopok teljes ideje alatt résztvevők között a helyszínen!
Egy 20.000 Ft-os vásárlási utalvány az Ó utcai Kryolan-City Budapest üzletben lesz levásárolható minőségi Kryolan, Ben Eye és Paris Berlin sminktermékek közül válogatva.

ESEMÉNY T-ematikus részét követően az összejövetel után afterparty következik az esemény helyszínen előre láthatólag 23.00 órától hajnali 02.00 óráig, ahol a talpalávalót alkalmi DJ-nk szolgáltatja majd, Ti pedig a PRIZMA rendezvényhelyszín pultjából fogyaszthattok saját költségetekre finomabbnál finomabb koktélokat és frissítőket.

VÁRUNK TÉGED és minden kedves meghívott CD/TV/TS/TG kolleginát, valamint barátot, ismerőst egy családias jellegű baráti összejövetelre!
Ismerkedj és barátkozz hasonló élethelyzetű emberek T-ársaságában, valamint képezd tovább magadat a nőiesedés különféle területein, ezt követően pedig szórakozzunk együtt a PRIZMÁBAN!
További részletek folyamatosan itt az eseménynél, kérjük, kövesd figyelemmel az esemény bejegyzéseit (értesítés beállítások!)

KÖLTSÉGHOZZÁJÁRULÁS - mint láthatjátok, a jegyeket a tavalyi áron tudják kínálni, tehát a részvételi díjak NEM VÁLTOZTAK! Természetesen aki teheti, kérjük váltson magasabb összegű T-ámogatói jegyet – hozzájárulásaitokat köszönjük szépen!

ELŐVÉTELI JEGYEK - minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy elővételben váltsa meg jegyét (a jegyvásárláshoz Melinda tud segítséget nyújtani, ha valakinek esetleg nehézséget okozna).
A jegyvásárló személye, kiléte anonim marad továbbra is, csupán az automata számlázó rendszer kér be adatokat a vásárlás folyamán, melyet a szervezők (Zsani és Melinda) nem is látnak! A bizonytalankodó résztvevők adjanak meg bátran nekik tetsző és preferált neveket, egyáltalán nem szükséges a személyi okmányokban szereplő nevet feltüntetni!

VENDÉGLÁTÁS - ahogyan megszokhattátok már az összejövetel ideje alatt welcome jellegű szerény vendéglátás lesz (szendvicsek, hidegtálak, pogácsák, ásványvíz), italt kérjük NE hozzatok magatokkal, mivel a PRIZMA pultjában bőséges választék áll majd rendelkezésetekre!
A zene- és hangulatfelelős a korábbi eseményekről már ismerős Geletey Balázs lesz.

FELTÉTELEK
- az esemény ZÁRTKÖRŰ, a Vendégek fogadása VENDÉGLISTA alapján történik!
- a Vendéglistára úgy kerülhetsz, ha rányomsz az "Szeretnék részt venni az eseményen!" gombra!
- az esemény bonyolítása az éppen aktuális vonatkozó szabályok szerint zajlik, de az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt!

MEGJEGYZÉS
- az eseményre olyan megjelenéssel jössz, amiben jól érzed magad, ha esetleg nem tudod az identitásodnak megfelelően prezentálni magadat, az nem probléma!
- aki át szeretne öltözni ezt a helyszínen /korlátozott körülmények között/ megteheti!

HÁZIREND
- az eseményen résztvevők diszkréciójának megőrzése érdekében saját fényképezővel, vagy mobil eszközzel fotózni, videózni TILOS!
- az eseményen van hivatalos fotós, ezért, ha szeretnél magadról, vagy barátnőiddel közös fotót, akkor kérjük, keresd Novák Eszter-t, aki külön megegyezés szerint készít a résztvevőkről fotókat a helyszínen!
- ha az esemény előtt betegség tüneteit észleled magadon, kérjük, inkább maradj otthon!
- az eseményt ittas / bódult Vendégek nem látogathatják!
- az eseményen mindenki saját felelősségére vesz részt!

Várunk Titeket izgalommal és szeretettel március 9-én szombaton 15 órától - köszönjük együttműködéseteket, addig is vigyázzatok magatokra és vigyázzunk egymásra is!
Zsani és Melinda

Participants

The list of the participants is only available after login.