LUXURIA '24

Date: 2024-04-13
Location: Hungary, Budapest, Symbol
❤️A LUXURIA party, 2015 óta megrendezésre kerülő nemzetközi fétis illetve BDSM parti, a legnagyobb, a legszínesebb, a legelfogadóbb tematikus rendezvény Magyarországon.
Úgyhogy, szeretettel várunk, a sokatok által szeretett, mára már kultikus LUXURIA INTERNATIONAL fetish-bdsm partyn!

❤️ Szeretnél kilépni a félelmek és korlátok mögül?
❤️ Izgatnak a latex és a lakk ruhák, fényes anyagok, láncok, bőrök, harisnyák, tűsarkú cipellők? Netán egyéb fétised van?
❤️ Partnereddel kipróbálnál egy izgalmas helyszínt BDSM bútorokkal berendezve?
❤️ Vagy csak széleskörű a szexuális kíváncsiságod, identitásod? Vágysz valami extrém kihívásra?
❤️ Esetleg szeretnél egyszerűen egy jót bulizni egy különleges, fényűző helyszínen, látványos előadások közepette, egy szuper elfogadó közegben?
❤️ Képzeld el, amikor 2024 április 14-én a Symbol Budapest kapui kitárulnak előtted, egy varázslatos, buja és szabad világba lépsz be! Férfiak és nők a legelképesztőbb kosztümökben, dominák, szexi szubrinák, teljesen latexbe bújtatott testek, hámba öltözött férfiak, petplay szettben pompázó lények, ufók és földlakók, csinos transzvesztiták, tűsarkúk, láncok, bőrök, fűzők, testfestések elképesztő kavalkádja fogad…

❤️Üdvözlünk! MEGÉRKEZTÉL A LUXURIA INTERNATIONAL FETISH-BDSM PARTYRA! MI MEGDÖNTJÜK A TABUKAT!

❤️A Luxuria partyn mi elfogadunk olyannak, amilyen vagy, bátran lehetsz önmagad!
Az se bátorítson el, ha sosem voltál még fétis buliban. Nálunk nyugodtan kezdheted az ismerkedést ezzel a világgal, mert itt ugyan sok minden lehetséges, de semmi sem kötelező.
Ha ahhoz van kedved, nézelődj! Ha buliznál, hát partizz velünk! Ha pedig többre vágysz, hát vágj bele nyugodtan! ?
Gyere el, mi várunk szeretettel! ?

❤️A rendezvény dresszkódos!!!
❤️Így ahogy te is, minden egyes látogató a részévé válik ennek az izgalmas közegnek. Fejezd ki hát bátran önmagad, és ünnepeljük együtt a változatosság szépségét egy elfogadó, biztonságos környezetben.
Jöhetsz teljesen beöltözve, de ha utcai ruhában érkezel, az sem gond. Tágas öltözőhelyiséget biztosítunk és a ruhatár is fel van készülve nagy méretű csomagok fogadására.
A dresszkódot belépésnél, illetve átöltözés után ellenőrizni fogjuk. Belépni csak a megfelelő öltözékben tudsz, így kérünk, tájékozódj a részletekről a honlapunkon.
❤️❤️❤️

Participants

The list of the participants is only available after login.