BDSM Világjárók Éjszakája

Date: 2023-09-30
Location: Hungary, Budapest, Regisztráció után e-mail es értesités
BDSM Kultúra Felfedező Társaság sikeres első eseményét követően örömmel mutatjuk be a BDSM Világjárók Éjszakáját, amely még gazdagabb élményeket és kötetlenebb felfedezést kínál az érdeklődőknek.

**Dátum**: [2023.09.30]
**Időpont**: [21:00-04:00]

**Mit kínálunk neked?**

**Interaktív Bár **: lehetőséged van bekapcsolondi egy izgalmas és interaktív éjszakába ahol saját tapasztalatokat szerezhetsz a BDSM különböző aspektusaiban. Kötözés, dominancia, alázat - itt mindent vágyadat megélheted!
Nézd meg más tapasztalabb vendégeink hogyan is élik meg vágyaikat. Tanulj és inspirálódj a valódi életből vett jelenetekből. Nagyszerű lehetőség hogy kialakíts új kapcsolatokat a hasonló érdeklődésű emberekkel a közösségi eseményeken és bulikon.


**Kérdések és Válaszok**: Továbbra is Fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel, és kapj válaszokat minden olyan témában, amit a BDSM világával kapcsolatban érdekel.

**ViDom**: Az esemény házigazdája és a BDSM Világjárók Éjszakájának kulcsszereplője. Most is részt vesz, hogy további értékes tapasztalatokat osszon meg veled.

**Lady Zara**:továbbra is velünk tart, aki még mélyebben mutatja meg magát a fetish és domina világ rejtelmeiben.


**Mester Shibari**:További tapasztalatait osztja meg veled a tudása révén a biztonságos kötözés és a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen fontosságát az együtt töltött idő alatt. Ismerd meg a shibari művészetét és tanulj tőle.

**Bly**: Integrál szemléletű önismereti coach, aki a BDSM élményeit is önfelfedező útnak tekinti. Kérdezhetsz tőle a tudatosság, kommunikáció jelentőségéről a BDSM-ben, illetve hogyan fejleszti az önismeretet. A kötözés, fájdalom okozás és befogadás érzelmi hatásairól, lehetséges hátteréről is.Hozzájárulás:
**Szingli Jegy**: 8 000 Ft / fő
**Páros Jegy**: 12 000 Ft / 2 fő
A kora délutáni eseménnyel egybe kötött kombinált jegyek:
https://hu.smpixie.com/esemeny/1591-bdsm-vilaganak-ismeretlen-utjain-avagy-kotetlen-beszelgetesek-a-tudasszomj-csillapitasara
**Kombinált Szingli Jegy**: 12 000 Ft / fő
**Kombinált Páros Jegy**: 20 000 Ft / 2 fő


A részvételhez előzetes regisztráció szükséges : https://forms.gle/Rhu9ZePjTYNDx9JY7
Kérdés esetén írj privát üzenetben bizalommal.


Gyere el, hogy mélyebben megismerd a BDSM kultúra szépségeit, és élvezd az interaktív és eseménydús programjainkat! Sok szeretettel várunk Az Extrem 21+ csapata!

Participants

The list of the participants is only available after login.