BDSM Világának Ismeretlen Útjain avagy kötetlen beszélgetések a tudásszomj csillapítására

Date: 2023-09-30
Location: Hungary, Budapest, Regisztráció után e-mail es értesités
? Az élet egy folyamatos felfedezés, és a BDSM világa különösen tele van rejtélyekkel és izgalmakkal. Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy mélyebben megismerhesd ezt a különleges kultúrát és a kérdéseidre választ találj egy lenyűgöző és izgalmas eseményen! ?

Mit kínálunk neked?

? Lelkesedés és tudás: Olyan tapasztalt és elkötelezett személyekkel találkozhatsz, akik megosztják veled a BDSM világának titkait és segítenek válaszokat találni a kérdéseidre.
?️ Nyitott párbeszéd: Téma lehet a biztonságos szó, a kikötözés technikái, a határok és a kommunikáció művészete. Mindenre nyitottak vagyunk! Kérdezhetsz bátran!
? Diszkrét és izgalmas környezet: A rendezvényünket egy izgalmas titokzatos helyszínen tartjuk, ami biztonságos, kulturált és csak a miénk. Nem kell félned, ha egyedül jönnél, vigyázunk rád!

Velük fogsz találkozni:

? Mester Shibari: Az ő mesteri tudása révén a biztonságos kötözés és a megfelelő kommunikáció kulcsfontosságú elemeiről beszélgethetsz. Ismerd meg a shibari művészetét és tanulj tőle!
? Lady Zara: Ő a fetish és a modellkedésben ismert Domina, aki készen áll válaszolni kérdésekre a családanya és domina témakörökben. Megtudhatod, hogyan összeegyeztethető a család anyaság és a dominaság a BDSM világában, és milyen benyomásokat tapasztal a különböző eseményeken. Fedezd fel vele a titkokat és az érdekességeket!
? Bly: Integrál önismereti coach, aki a BDSM élményeit is önfelfedező útnak tekinti. Kérdezhetsz tőle a tudatosság, kommunikáció jelentőségéről a BDSM-ben illetve hogyan fejleszti az önismeretet. A kötözés, fájdalom okozás és befogadás érzelmi hatásáról, lehetséges hátteréről.
? ViDom: Az esemény házigazdája, 15 éve aktív tagja a BDSM kultúrának, és több mint 10 éve rendszeres résztvevője különböző eseményeknek. Domináns és fetisiszta személy, Ő az, aki tudja, mi a legfontosabb egy eseményen, és rávilágít arra, mire kell odafigyelni egy play party keretein belül. Ismerd meg vele az események mögötti titkokat és azokat az apró részleteket, amelyek számítanak.


? Dátum: [2023.09.30]
? Időpont: [16:00-20:00]
? Helyszín: Budapest [Regisztráció után levélben értesítünk]

Hozzájárulás:
?️ Egységessen 5000ft/fő

Vedd meg kombinált jegyed az éjszaka rendezvényre is kedvezményesen :
?️ **Kombinált Szingli Jegy**: 12 000 Ft / fő
?️ **Kombinált Páros Jegy**: 20 000 Ft / 2 fő
Az esemény részleteit itt találod : https://fb.me/e/2ZjViiIcm

? A részvételhez előzetes regisztráció szükséges: https://forms.gle/wnYC9y7veSfkHoGJ9
Kérdés esetén írj nekünk privát levélben.

Ne hagyd ki ezt a különleges élményt, jelentkezz most, és induljunk el közösen egy szenvedélyes utazásra a BDSM világában!

Várunk szeretettel a BDSM Kultúra Felfedező Társaságunkban!

Participants

The list of the participants is only available after login.