Freedom Fetish Party Autumn 2023 Edition

Date: 2023-10-27
Location: Hungary, Budapest, Supersonic, Fényes Adolf utca 28
(English below) 2023. október 27-én ismét kinyitjuk a hedonista mennyország kapuit.

Online Normál jegy: Sold Out
Online Late bird jegy – Sold Out
Jegyek már csak a Ministry of Freedom fétisklub eseményein vásárolhatók!

A Freedom Fetish Magyarország legnagyobb fétis/BDSM bulija. Ez egy dresszkódos fétisparti, ahol egyszerre idézzük meg a berlini KitKat klub szabad hedonizmusát, a londoni és római Torture Garden partik dungeonjának játékos szeánszait, és az amsterdami Wasteland partik dekadenciáját, hogy úgy bulizzatok, mintha nem lenne holnap.

A partival kapcsolatos részletes információkért és jegyvásárlásért keresd a weboldalunkat. Itt megtalálod a parti szabályait is, melyek közül külön is kiemelnénk, hogy csak 18 éves kor feletti, a dresscode szerint öltözött vendégek léphetnek a parti területére.

JEGYVÁSÁRLÁS: https://www.freedomfetish.com/jegyek/

A partira személyesen - kezelési költség nélkül - is megvásárolhatod a jegyed a Ministry of Freedom fétisklub eseményein.

---------------

We open the gates of hedonist heaven again on October 27th.

FREEDOM FETISH is the biggest fetish/BDSM party in Hungary. This is a dresscode fetish party, where we simultaneously evoke the free hedonism found in Berlin’s KitKat club, the playful scenes in the dungeons of London’s Torture Garden parties, and the decadence of Amsterdam’s Wasteland parties, so you can party like there is no tomorrow.

For detailed information about the party, and to purchase tickets, please visit our website. Here you will also find the rules of the party, only those ages 18+, dressed in an outfit that meets our dresscode rules may enter the event.

TICKETS: https://www.freedomfetish.com/en/tickets/

You can buy your ticket personally - with no handling fee - at the events of the Ministry of Freedom fetish club.

Participants

The list of the participants is only available after login.