A kezdetek....

Blogs » Blog - Wanderer » A kezdetek....
Wanderer (55)
Dominant, Sadist
Male, Hetero
  • Has blog 
Entries filtered by time 2019. 07. (1)
2019. 07. 14. 18:05 | Appeared: 1202x
Olvasgattam itt a a napokban a régebbi blogokat. Többek között Night_Flash elmélkedését a "bédéjeszemről". Amiben is elrévedezik a múltban, s hogy vagy 10-15 év elteltével úgy érzi, hogy itt ragadt az elsők közül, s hogy már semmi nem a régi, stb.
Rögtön meg is jegyezném, hogy ez nem válasz blog a Night blogjára, annál is inkább, mivel nagyon csípem az írásait. A stílusa az utánozhatatlanul klassz. Nekem iszonyatosan tetszik, s akkor is megfog ezzel a stílussal, amikor egyébként a tartalommal meg nem értek egyet, de annyira élvezet olvasnom az eszement gondolat fűzéseit, hogy mire a végére érek a blogjának, már a maga oldalára állított, már nem érdekel a tartalmi ellentmondás. Jó hangulatot okozott nekem, és csak ez számít. Nem irigylem a stílusért, mert tudom, hogy mindennek ára van, s hogy számomra halálos lenne az adag, amit be kellene vennem, hogy ugyanilyen pályán kavirnyásszanak az agysejtjeim. :)
A Night blogja az időben vezetett vissza pár évre. Ha jól emlékszem 2001-et írtunk. És én felváltva hol a Trade Centerbe becsapódott repülőgépes merénylet sokkoló videóit néztem... Hol meg a Pixire kattintottam át, ami még Béta verzióban tesztelődött akkoriban. Emlékszem állandó beszélgető partnerem volt Liliana, Németországba szakadt hazánk lánya, meg időnként Geisha.... A beszélgetések nyugodtabb tempóban folytak, nem volt ilyen kōvetelődző, rohanó, azonnali eredményre törekő párbeszéd. Valahogy hagytunk időt egymásnak a megismerkedésre, megismerésre. Nem volt ennyi kamu arc, fake profil, és az éter hullámain gonoszul élvezkedő virtuál. :) Voltak viszont nagyon kellemes találkozások, amikre a mai napig nagyon szívesen emlékszem vissza.
18 év telt el azóta... És nem érzem ilyen soknak. Nagyon hamar elrepült ez az idő.
Ami mindig arra figyelmeztet, hogy ki kell élvezni minden pillanatot, mert akár megtöltjük tartalommal, akár nem, az idő megy. Vagy velünk, vagy nélkülünk, de eltelik.

Jó, hogy azóta is megvan a Pixi. Legalább van egy oldal, ahol a közösségünk hasonszelleműek között ismerkedhet, vagy legalább beszélgethet. És fura, hogy majd' húsz év elteltével sincs alternatívája, konkurrenciája. Én legalábbis csak egyetlen más itthoni BDSM társkeresőt ismerek (ami szintén majdnem a Pixivel egyidős, ha jól tévedek.). De az meg vagy a dizájnja, vagy a kezelő felülete, vagy nem tudom mi miatt, de mindig idegen volt a számomra, soha nem éreztem ott jól magam, és nem is volt az ottani regisztrációm alatt semmi pozitív ismerkedésem. Olyan érzésem volt, mintha egy szellem (kísértet) oldal lenne. Ami létezik is meg nem is, lehetőség is meg nem is.
Szóval ha BDSM, akkor számomra az egyetlen ismerkedési lehetőség a magyar neten, a Pixie. De ha valaki tud még mást, jobbat, gyorsan javïtson ki, akár privátban is. :))

Na, csak ennyi... semmi különös eszmefuttatás, csak eltűnődtem itt a kezdeteken. És amúgy érdekelne, hogy pontosan mióta létezik ez az oldal? Hogy lássam, mennyivel a megnyitása után csöppentem ide?? :)
Amúgy az az érdekes, hogy már szokásommá vált, hogy ha arra terelődik a szó, hogy mekkora gyakorlatom van a Témában, azt szoktam válaszolni, hogy több mint 10 év. Pedig ha pontos akarok lenni, akkor jóval több. Mivel 2001 óta 18 év telt el. De az sem igazi szám. Mivel akkoriban már sok éve nem a vanilla szexet gyakoroltam, és pont ezért találtam a Pixire is, mert valami hasonló oldalt kerestem, nem szokványos szexpartner keresőt.
A különbség annyi, hogy azóta domnak, szadonak, stb. titulálhatom magam. Addig pedig csak egy perverz disznónak éreztem magam. És bár úgy alapból kurva jól elvoltam a perverzióimmal, de néha mégis komolyan elgondolkodtam azon, hogy nem e egy végzetes deviancia ez?!? S hogy ez miért csak velem van így? Hogy lehet hogy mindenkinek elég heti egy töcskölés, az is misszionárius pózban?? Nekem meg olyan eszement ötleteim vannak, hogy ha otthon vagyok,
az asszony nemhogy a hálószobába nem mer már bemenni szerencsétlen, hanem a házba se'... Mert azonnal ott vagyok, és már nyomulok is rá valami perverziómmal.
Szóval talán ez a legnagyobb változás. Ami belül bennem ment végbe. Valahogy nevet kaptak, és helyükre kerültek a dolgok. És ez tök jó. Mert addig nem volt senki, akivel meg tudtam volna ezt beszélni.
Jó hogy volt/van a Pixie. :)

Míg el nem felejtem. Mintha a Varnyú is lett volna már akkoriban, 2001 tájékán. Mostanában nem látom. Sem blogolni, sem kommentelni. Mi történt vele? Eltűnt??? Fura, mert ennyi év után már nem igazán tud a Pixitől elszakadni az ember. Ez is egyfajta függőség. A (remélhetőleg) nem károsak közül. :)

További kellemes pixizést mindenkinek! :)))

Comments (13)


#388852 | 2020. 12. 23. 21:38
De jó volt olvasni.
Sokan itt vannak tizenéve...
Elkésettnek érzem, de mégis olyan érzés mint amikor hazaérsz.
Deleted user
#339611 | 2019. 07. 16. 00:06
Csak egyszerűen: ".. valami végleg elveszett, ismeretlen világok foglya lett.." - na ja, csak így stílusosan... 😉
Deleted user
#339605 | 2019. 07. 15. 16:16
Minden aminek lelkülete van, pont olyan mint azok lelkülete, akik adják neki. Ha valaminek lelkülete lesz, az pedig olyanná válik, mint az ember. lesz ébredő kora (gyerekkor) - naiv és öszinte. Lesz tini kora, felfedező és izgalmas, rányiló a világra és önnön képességeire, vágyaira, céljaira. Aztán lesz felnőtt kora. Energikus, céltudatos, akaratos de alkotó, néha őszinte néha hazug, egyenes és csalafinta is. Aztán jön az öregedő kor, mikor az emlékeiből kezd élni, szinten tart, de mellé megvan a maga bölcsessége hogy tanitsa a hozzá fordulot, és végül jön a visszaesés, kiöregedés és a halál, mint miden lélekkel birónál.
Ez a veszélye minden olyan netes oldalnak is megvan, aminek sajátossága, rajongó tábora, érdeklődő köre van, mert ezek adják a lelkületét. A pixi régóta ilyen (én kb 10 éve jövök megyek itt) és azt hiszem látható is ez a folyamat.
Aztán minden váltásnál, aki régota itt van ugy érzi valami elveszett. Az ifjú elveszti a gyerekkorát, hiányoznakva játékai, az őszinte baráti pillantások játék közben, de felváltja a helyét a vágy, egy hajtincs megsimitása, egy csók, és...

A felnőttnek hiányzik a tinikor, a hirtelen ébredt vágyak, a tűz, az őszinte tini szerelem, de helyét felváltják a célok, a teljesitmény, az energikus alkotó hév, a bizonyitási vágy. A megszerzés és birtoklás, az akarom és meg is csinálom tudata. Mind mind elveszít egy darabot önmagából, hogy a helyét átvegye valami más, valami uj. ami nem biztos hogy jobb, de más, ujabb, és elkerülhetetlenül jön.
Az oldalnál voltak a kezdetiek. ők elkezdték, tapasztaltak, leitrák átadták. Aztán lassan jöttek azbujak, ők kezdtek kikopni, az ujak átvettékva dolgaikat, tovább gondolták, hozzátettek, elvettek. alakitották. nőtt, gyerekből tini lett, folyamatosan alakult mint minden körülötte. Egyeseknek elvesztek dolhok, másoknak ujdonság az egész, mit sem tudnak a kedeti gyerekkorról. de az ő alapjaikon mennek tovább. Ki tudja, lehet elcseszik az egészet, lehet mégjobbá teszik. És mindeközben végig ott van a veszteséhek fájdalma a hiányérzet. Mi van ezzel azzal a dologgal, mi lehet valakivel. pont mint az élet, olyan az oldal. Millio lehetőséggel, és millió emlékkel.
Én igy élem meg ezeket a dolgokat, ez csak az én egyéni véleményem és látásmódom.
#339603 | 2019. 07. 15. 12:55
Lám, tényleg igaz az állítás, hogy a Varnyúk sokáig élnek. Alámasztja ezt most a Pixie is. :)

Akkor csak nekem tűnt úgy, hogy nincs mostanság. Találtam egy Varnyú nicket, de az szerintem nem ugyanaz a személy. Más megye, meg kevés aktivitás.
Nnna, de ennyire nem fontos, csak akkor pillanatnyilag eszembe jutott, hogy mi van vele, mint egyikével a kevéske régieknek.
Minden jót neki! :)
Deleted user
#339600 | 2019. 07. 15. 07:08
A Varnyú még van létezik, minap is összefutottam valami szösszenettel.. A minap az lehet pár hét is, amióta nem vagyok mindennapon a világ végezetéig... 😉
#339599 | 2019. 07. 14. 23:00
Amúgy én ismerem ám ezt a jelenséget.
Csak más aspektusból.
Mert én meg 15 éve megettem egy Sport szeletet, és azóta is ki vagyok gyúrva, meg folyamatos izomlázam van.
Aztán megettem egy borízű almát, és azóta se józanodtam ki.
Már csak a te kávéd hiányzik, hogy teljes legyen a hatás.
:)))
Wanderer Deleted user
#339598 | 2019. 07. 14. 21:58
Egen, az az eropolis régi neve volt...

Szerintem annyi a titok, hogy hovatovább 15 évvel ezelőtt megittam még egy fröccsöt is...
#339597 | 2019. 07. 14. 21:54
Nekem más név ugrik be, csak nem akarok itt nagyon neki reklámot csinálni.. Ha még létezik az oldal.. Eropolis, ha jól emlékszem.

Ami a kávédat illeti, jó erős kávé lehetett, hogy ilyen sok időre hat. Én egyébként nem kávézok, de egy ilyen ütőset lenyomnék. Akár duplát is. :))

De komolyra fordítva. Jó az anyagod. Mit nyomatsz amikor blogot írsz, hogy ilyen utánozhatatlan stílust generál benned?? :)
Vagy nekem is adj belőle, vagy írj több blogot. Nincsen harmadik alternatíva. :))
Deleted user
#339596 | 2019. 07. 14. 21:40
(de hozzá kell tennem, mielőtt félreértés történik, illetve már megtörpént...nem sírom vissza a régi időket, ónem)
Deleted user
#339593 | 2019. 07. 14. 19:46
Akartam mondani, hogy az 2001ben a szex.org (ha jól emlékszem a címre), vagy a gyali lehetett inkább...

A többihez nem tudok hozzászólni. És ami engem illet, 10 évvel ezelőtt megittam egy kávét, és azóta azthiszik, hogy amfetaminista vagyok...dehát mit lehet tenni
Deleted user
#339592 | 2019. 07. 14. 19:45
Tetszik és tetszik. ....és b@sszátok meg! ;) :) ...,mert "későn értem". ...és mert a nagyfateroknak még midig csak "kölyök" lehetek itt..... ;) :)))
#339590 | 2019. 07. 14. 19:37
Szuper!
Akkor már elég régen tartja magát a Pixie. Nem gondoltam, hogy már négy évvel előttem létezett az oldal.
Köszi az infót! :)
Deleted user
#339589 | 2019. 07. 14. 19:32
Valszeg ettől:
Regisztráció ideje: 2007. 01. 29. 17:32

(Az adminok) :)