Először kölcsönben

Blogs » Blog - vera85 » Először kölcsönben
vera85 (38)
Submissive
Female, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
2023. 05. 25. 12:40 | Appeared: 824x
Ahogy a bemutatkozásomban is leírtam, a férjem elvárása volt az, hogy csak olyan lányt vesz feleségül, akit kölcsönadhat más fasziknak alkalmi használatra. Nagyon szeretem és szerettem akkor is, amikor ezt először megtettem a kedvéért. Azzal érvelt, hogy ezzel Neki szerzek örömet, az Ő vágyát elégítem ki – még akkor is, ha nincsen jelen és csak távolról gondol rám. Rávett, akkor még a mennyasszonya voltam. Izgultam és bizonytalan voltam, de meg akartam tenni a Vőlegényem kedvéért.
Egy munkatársát hívta el, fiatalabb volt nálam pár évvel és nőtlen. Amikor azon a délutánon megérkezett ez a számomra ismeretlen ember és csengett a kaputelefon, én a megbeszéltek szerint bementem a fürdőszobába és levetkőztem egy tanga bugyira. Eltelt pár perc, amikor bejött a vőlegényem és megcsókolt, hosszan, érzékien. Utána hátra bilincselte a kezeimet és betette a golyót a számba, mert ezt beszéltük meg. Utána még simogatott és elmondta, hogy nagyon szerelmes belém, büszke rám és ne aggódjak, nem lesz semmi baj, mert a szabályokat megbeszélte a kollégájával. Majd kiment, nekem pedig várnom kellett pár percet, amíg a férjem elhagyta a lakást. Hallottam, hogy bezáródott a bejárati ajtó. Na, Vera, nagy levegő, gondoltam magamban és kimentem. Tangában, hátra bilincselt kezekkel és szájpecekkel.
Akkor találkoztunk először, korábban soha. Odamentem hozzá, a bárszéken ült félig, megálltam előtte. Jó kisugárzása volt, kisportolt és aranyos tekintetű. Farmerban, pólóban volt és azonnal észrevettem, hogy zokni nincsen a lábán – lehet, hogy szandálban jött, gondoltam végig magamban. Végig nézett, elkezdett simogatni. Nem kapkodott, kellemes volt az érintése.
- Szia Vera! Én Feri vagyok és most meg foglak szopatni. – kimért volt, nyugodt.
Körbeforgatott maga előtt, mustrált, simogatta a hátamat is, ami bizsergető volt. Néhányszor rácsapott a fenekemre. Majd felállt és mondta, hogy térdeljek fel a bárszékre. Ez nem volt könnyű, mert a kezeimet nem tudtam használni, de feltérdeltem kutya pózba. Levette a pólóját és rátekerte a fejemre: kellemes parfüm illata volt, ami keveredett a férfi nyers szagával. Nem tudtam mit csinál, mert nem láthattam, de azt csinálta, hogy levette a nadrágszíját és utasított, hogy zárjam össze a lábaimat. Ebből rögtön tudtam, hogy el fogja verni a szíjjal a talpaimat; ettől megijedtem, ilyet még soha nem tettek velem korábban. Közölte velem ugyanolyan kimérten,, hogy húszat fogok kapni. És jött is az első, ami baromira fájt, csípett, telibe kapta mindkét talpamat. Atyaég! – gondoltam magamban, mert rohadtul égetett a szíj. Utána kis szünetet tartott és kaptam a másodikat és a harmadikat, ami még sokkal erősebb és fájdalmasabb volt. Utána már egyenletes erővel kaptam és bevallom, hogy egy tucat után kijöttek a könnyeim. Nem emlékszem, hogyan lett vége, de leverte a talpaimon a húszat.
Levette a fejemről a pólóját és kioldotta a szájpecket is, majd a lábfejét feltette mellém a konyhapultra és felszólított, hogy kényeztessem a lábát. Befelé sírtam, tiszta nyál voltam a szájgolyótól és szoptam a lábujját. Nem sok kedvvel csináltam, majd mérgemben megharaptam a nagy lábujját. Erre felmordult és elhúzta a lábát, majd a következő pillanatban a hajamnál fogva lehúzott a földre és hanyatt fektetett a padlón. Villámgyors mozdulatokkal levette a nadrágját, ekkor láttam meg a farkát. Ágaskodott és én még addig ilyen hatalmas méretet nem láttam: legalább húsz centi és hat centis átmérő, brutális látvány volt. Ijesztő.
De fel sem fogtam a történéseket, már az arcom fölé térdelt vagy guggolt, nem is tudom, és ráült az arcomra a fenekével. Mondta többször, hogy nyaljam ki a seggét. Nem kezdtem el, próbáltam elfordítani a fejemet. Erre leszállt rólam, megfordult és úgy térdelt fölém. Kaptam tőle két nagy pofont, majd néztük egymást.

- Ha nem nyalsz ki, akkor nem szopatlak meg. Ne okozz csalódást a vőlegényednek – mondta és ez betalált, ez fájt. Mondtam, hogy kinyalom, kicsit meg is nyugodtam már a talpam elverése után. Így hát megint felém guggolt és kinyaltam a fenekét, ki és be járt a nyelvem az anusában.

Folytatom.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.