Nem akartam, tényleg nem. 0. rész

Blogs » Blog - manka » Nem akartam, tényleg nem. 0. rész
manka (39)
Submissive
Female, Hetero
  • VIP
  • Has blog 
Entries filtered by time 2021. 04. (1)
2021. 03. (4)
2021. 02. (2)
02. 22. 19:26 | Appeared: 433x
Kezdő, útkereső, érdeklődő... volt már ilyen a pixie történelemben, és lesz is még.
A bennem felmerült egyértelmű gondolat kézenfekvő volt és logikus.
-"Ugyan ki bízná rá magát egy kezdő dominánsra? Én tuti nem!"
Leveleztünk. Hittem, hogy ő nem tud semmit, én meg mindent! Láttam sokat, megéltem ezt-azt, aligha tud meglepni, így aztán én biztonságban vagyok, hiszen ismerem már a széltoló dominánsok minden trükkjét. Ő csak egy kezdő, aki fecseg jó néhány nővel, így túl sok energiát nem fektetek bele. Egyetlen dolog, ami miatt válaszolok neki, az udvariassága.
-"Mennyire hiány van ebből az oldalon?!"
Hát...nem életem levelezése, ez tény. Billeg az izzadtságszag határán. Úgy voltam vele, hogy váltok vele pár levelet, adok neki pár hasznos információt, tanácsot, mesélek kicsit, aztán ennyi. Ismerem magam, rá fogok unni, vagy Ő tűnik el a balfenéken, ahogy dominánsék szoktak.
-"Számít ez? Nem."
Én már nem hiszek senkinek, nem bízom senkiben, a kudarcok és a csalódások megtanítottak sok mindnere, tanítónénit pedig nem fogok játszani.
Aztán minden várakozás ellenére sor kerül egy telefonbeszélgetésre.
-"Huh, Istenem!"
Egy totál bizonytalan fickó a vonal végén! Hm, kár érte, mert a hangja bizony tetszetős. Én adom a magabiztos, sokat látott szubmisszív nőt, Ő pedig néha csak sóhajtozik nagyokat a telefonba. Kezdem érezni újra az izzadságszagot, ami áradt a levelezésből. Mikor letettük végre, megvontam a vállam.
-"Na jó, én segítettem!"
Adtam tanácsot, meséltem a BDSM-ről, így aztán nem mondhatja senki, hogy nem voltam segítőkész. Nyugtáztam magamban, hogy ennyi volt a kommunikáció, nem lesz itt több eszmecsere, nem hogy bármiféle folytatás. Sebaj, majd informálódik mástól, a többi nőtől, akikkel majd tovább fecseg.
-"Nekem erre nincs energiám, sem nyitottságom, sem kedvem! Nem bajlódom én senkivel! Pláne egy kezdővel!"

Folyt.köv.

Comments (3)

The comments are only available after login.