“Szerezz meg kerlek!”

Blogs » Blog - Lothario » “Szerezz meg kerlek!”
2022. 09. 22. 08:55 | Appeared: 520x | Users mentioned: don_extra
Erdekes keres. Elsore pislogtam kicsit, “Mit akar ez?”, mert elszoktam ettol. Ahogy a love bombing-tol is...De errol kesobb...

S jah, ez az amirol elfeledkeztem az elmult evek nagy szemlelet atalakulasa kozben...🤦🏻‍♂️
Szoval a himsovinizmus az eros, az sok, de DonExtranak abban igaza van, hogy ez a tulzott Girl Powerem sem jo.
Atcsusztam a lo tuloldalara.
(Nem tudom megemliteni, mert alahuzast nem tudok csinalni a telon.)

Alapveto noi oszton (meg a mai vilagban is) az egy ferfihez valo tartozas, az hogy egy ferfie legyen egy no.
Teljesen egeszseges noi vágy.
Persze nem az esztelen birtoklasrol es a kontrolmaniarol beszelek, nem a mindenbe belepofazasrol. De igenis a nok jelentos resze akarja, hogy a ferfie legyen. Szorostul-borostul, testileg es lelkileg.
S amugy bassza meg, hat nekem ez kell.
Nekem kell, hogy az enyem legyen a nom.
S persze Bdsm, szabadsag, liberalizmus, egyenloseg akarmi, 50-50%-os, felnott-felnott kapcsolat stb..., de kurvara nem osztozom a nomon.
Lofaszt!

Sokat kuzdottem magamban ezzel. Mert volt egy olyan ideologiam, hogy ezt a jogot meg kell hagyni minden embernek. De ez nem jogi es nem ideologiai kerdes.
Ez egy alap ferfi-noi dolog. A ferfi el akarja venni a not, a no pedig az ove akar lenni.
Osztonos, egeszseges, ez jo!😊

S itt lyukadunk ki ujra akar a Bdsm egyik alapjanal, de siman noi-ferfi kapcsolat alapjanal. Mert egeszseges noi vágy h egy ferfi “hasznaljon” elvezetet oromet leljen benne, de ugy h kozben ertekeli, figyel ra, tiszeteli es a tenyeren hordja.
Bassza meg erre vagyunk teremtve.
S ezert fogott meg annyi not peldaul a Szurke, ezt latja meg sok no a Bdsm-ben.
Az mas kerdes, hogy mi valosul meg belole...De ez az alapmozgato rugo az egeszben.
Szubmissziv, switch, de igazsag szerint a Domina es vanilla nok eseteben is.
S amugy engem is ez hajt.
Be akarom kebelezni a nomet, azt akarom, hogy az enyem legyen es csak az enyem legyen. Minden kibaszott porcikaja, agya, lelke, gondolatai, erzesei. Mindent tudni akarok rola es ami vele kapcsolatos.

Csak...szoval annyira elkapott ez az egyenlosdi es a Girl Power, hogy nem akartam ezt tolni, nem akartam megmondani, nem akartam beleszolni. De ez faszsag, nekem igenis meg kell mondjak bizonyos dolgokat, igenis birtokolnom kell. Mert nem segitek azzal, ha ezt nem teszem, hanem...bar jo szandekbol, de valahol magara hagyom a not ezzel. Pont azt teszem, amit nem akarok amugy!🤦🏻‍♂️

Valami olyan tultol faszsag volt ez a reszemrol, mint amikor feher emberek elnezest kernek azert, mert ok feherek...
Pedig nem tehetnek rola.
Ahogy a no sem tehet arrol, hogy egy ferfie akar lenni es en sem, hogy azt akarom, hogy az enyem legyen. Amikor egy ferfi nem akarja (pozitiv ertelemben) birtokolni a not az ugyanaz a kamu, mint mikor a no lok, hatrebb lep, kereti magat, kozonyt mutat. Bar az utobbi inkabb jatszma, az elozo a lehtobb ferfinel inkabb valos kozony, nalam (s lehet masoknal is) ideilogiai osszezavarodas🤦🏻‍♂️😂
Mert faszom, eloadhatom az akarmit, de ott bent melyen az van, hogy a No ez enyem legyen es Pont.

Nade, visszaterve a love bombing-hoz. Igen az egy manipulacios technika. Akar tudatos akar nem.
Ahogy a a feljebb emlitett “lokom, eltaszitom, ugy teszek mintha nem erdekelne, direkt huzom az agyat, futtatom, buntetem” s a tarsai...Kinel mi hasznal, valik be.
Nyilvan a legjobb az oszinte kommunikacio! Ez evidens. De, ha valasztani lehet akkor reszemrol inkabb love bombingoljon egy no semmint lokjon. Mind a ketto tulzas, de a lokes, eltaszitas degradalo! Nem tudom melyik szemelyisegnek melyik valik be, de mivel nagyjabbol tisztaban vagyok pro/kontra a pozitiv es negativ tulajdonsagaimmal s hozzavetolegesen fel tudom merni a sajat ertekemet ezen a szajba vert ferfi piacon...Nem igazan motival, az ha egy utolso senki idiotanak, egy ertektelen kacatnak allitanak be es ugy kezelnek. Mert nem vagyok az! Ezert.
S rendkivul zavaro, amikor tenyleges idiotaknak mindent lenyelnek, aztan rajtam verik el a port azzal, hogy szarba se vesznek. Holott egy hangyafasznyit tobb bennem a potencial, mint az elottem levo vagy jelenlegi csavokban.
Nem az egomat serti amugy. Egyszeruen nem tartom celravezetonek. Plusz nem vagyok lelkimazo. Nem gerjedek az alazasra, ignoralas formajaban sem.
Viszont azt szeretem, ha egy no felvallalja, hogy meg akar szeretni s az is, ha birtokolni akar. Jah, mondja meg bassza meg, akarja megadni amire vágyom, s hesegesse el tobbi not a picsaba. Mert semmi olyan dolgom nincs amit ne tudna megadni egy no, ha meg akarja adni. S en is elveznem, ha valakie lennek.

Persze a love bombing is egy tulzas. S arra sincs szuksegem, hogy sztaroljanak erdemtelenul. Szeretem, ha annak latnak aki es ami vagyok. Ha nem ruhaznak fel olyannal amit nem tudok, de ha nem is ertekelnek le az ala amit viszont tudok.
Szoval szerintem egyik sem igazan jo. De ha mar valamelyik akkor inkabb fel semmint le ertekeljenek...
Mert, ha felertekelnek akkor az ad egy celt, hogy valoban tobbe valjak es ugymond megfeleljek a magasabb elkepzeleseknek, pozitiv ertelembe vett elvarasoknak.
De, ha leertekelnek akkor az egesz atmegy egy bizonyitasi kenyszerbe, egy olyan valamibe ahol azt kell bebizonyitsam amit mar bebizonyitottam....S attol baszott hulyen erzi magat az emberfia na...

Szoval mivel lokni loktek mar annyit, mint a szar, love bombingolj baszdki! Aztan kiderul, hogy tudom-e hozni a storyt es meg akarlak-e szerezni...

Comments (4)


#434554 | 2022. 09. 22. 12:37
Thx!:)
Amugy megoldottam. Csak nem dobott ki a kereso🤷🏻‍♂️
#434552 | 2022. 09. 22. 11:12
A jóváhagyásommal említ meg Lothatio!
#434551 | 2022. 09. 22. 10:08
Foleg te meg en!😂

(Amugy neha nem baj ha az ember megallja a kozles kenyszeret...Nekem is van oar blog h ott viszket az ujjam, aztan szepen kilepek. Jobb az ugy...😂😉)
#434550 | 2022. 09. 22. 10:02
MIndenki jobban jár, ha nem kommentelem... 😆