Rólam nem mesélsz (blog változat)

Blogs » Blog - Grezzo » Rólam nem mesélsz (blog változat)
2019. 04. 14. 22:32 | Appeared: 2138x
Eleinte egyszerűen csak úgy jött ki a lépés, hogy mindig pénteken találkoztunk. Egy kis levezetés a hétre, a hétvégén meg általában mindkettőnknek programja volt. Iszogatás a kora tavaszi városban, óvatos bizalom és meghívás.
- Nem vagy sorozatgyilkos? - ha annyi nőt dugtam volna meg, ahányszor ezt a kérdést hallottam, akkor is kurva sok nőt dugtam volna meg. Nem jutottunk sokáig, gyakorlatilag a bejárati ajtóban leszopattam. Aztán végigkúrtuk a fürdőszobát, a kanapét a nappaliban és még a hálószobában is basztunk egy kicsit. Reggel még közösen kávéztunk egyet, aztán leléptem.
Következő héten is pénteken értem rá, és bár beszélgettünk egy órácskát, az este nagy részét így is kúrással töltöttük. Reggel kávé, aztán léptem.
Egy idő után állandó programmá vált. Egyre kevesebbet beszélgettünk, helyette viszont egyre mocskosabbak és egyre brutálisabbak lettünk. Párzó állatok voltunk, akiket egy hét éheztetés után egymásra szabadítottak. Egy idő után már nem is beszéltük meg a találkozót. Én megérkeztem, ő pedig a legvédtelenebb helyzetekben fogadott.

#Nem tudok ma menni. Osztálytalálkozó lesz, éjszakába nyúlóan iszunk# - nem válaszolt az üzenetre.
#Nem baj. Gyere!# - írt vissza valamikor fél kettő körül.
#Ittam már. Sokat#
#Nem baj. Gyere!# - Nem voltam abban az állapotban, hogy jó döntést hozzak. Ezért rosszul döntöttem.
Nyitva volt az ajtó, amikor odaértem. Bementem, a kanapén feküdt meztelenül, egy nyakörvvel a nyakán. Elé léptem, de nem volt tiszta a világ. Széttárta a lábait, két kézzel megkapaszkodott a kanapé szélében, és rám nézett.
- Ne fogd vissza magad, kérlek!
Kigomboltam a nadrágom, letéptem magamról, és fölmásztam a kanapéra. Habosra kúrtam a száját olyan kemény fasszal, mint az öklöm. Átléptem a kanapén, és a hajánál fogva áthúztam rajta és kirángattam a fürdőbe. A felöklendezett nyál csomókban lógott az arcáról, a tükör felé fordítottam, hátrafeszítettem a gerincét a nyakörvnél fogva, és éreztem, hogy mindene az enyém. Fuldokolt a seggbekúrástól. A hajába markoltam, megfordítottam, és lebasztam neki egy pofont. Hátrafeszítettem a kezét, elkaptam a nyakát, a falnak basztam, és az arcát a falnak szorítottam. Végignyaltam az arcát, és a hajánál fogva hátrahúztam a testét. Hátrafeszült a gerince, és a szájába toltam a faszomat. A lábamba próbált kapaszkodni, miközben basztam a száját, ütöttem a mellét és a pináját. Oldalra löktem a földön, fölé álltam, felhúztam a felsőtestét a hajánál fogva, és ismét a seggébe szúrtam a bejezéshez. Az ujjaim közé szorítottam a haját, és forró lökésekkel seggbeélveztem.
Ezúttal a reggelt sem vártam meg. Egy percet sem akartam tovább maradni.

Comments (0)


The comments are only available after login.