Eső nélkül nincs szivárvány…

Blogs » Blog - Behavior » Eső nélkül nincs szivárvány…
2023. 01. 23. 16:00 | Appeared: 408x
Az kettőségről írok most pár sort, az ellenpólusokról, amik kioltják és teremtik egymást (mikor hogy), de egy dolog biztos egymás értelmét és létét adják.

Kabala szerint a kezdeti ősenergia két fő ágra vált szét, egy női és egy férfi energiává. Egyik a passzív ERŐ, másik az aktív SZERETET. Szerintetek melyik a férfi és melyik a női energia?

Nem talált, pont fordítva van. Es, ha belegondoltok picit, megtalálhatjátok ebben sok eddig nem értett dolog, érzés magyarázatát. A nő képviseli az erőt, a nő szül, a nő több fájdalmat bír ( némelyek igénylik is 😊), a nő tartja össze a családot, egy nő képes őszintén térdelni és ha kell térdeltetni. Erő velük van.

Nekünk mi jutott? A SZERETET energiája, szeressünk aktívan. Vágytól és szeretettől égő tekintetünket keresik a nők, hogy erőt tudjanak nekünk adni. Adni azt, amire csak ők képesek. Erejükkel isteneket teremtenek belőlünk, akiket lehet félni és imádni. Térdelnek, félnek és imádnak és csak egy csillogó szempárt kérnek. Hogy gyengék lehessenek istenük ölelő karjaiban. Becsüljük meg őket! A többire meg ott a MasterCard :P

„…amikor a szemembe nézel,
majd attól a tűztől égsz el,
Amit te bennem gyújtottál…”

Comments (0)


The comments are only available after login.