A tegnapi nap érdekessége

Blogs » Blog - Wilmaa » A tegnapi nap érdekessége
2020. 08. 16. 09:50 | Appeared: 1193x
szóval tegnap strandolni voltam .. oké ez annyira nem érdekes dolog :D De ami igen csak érdekes volt az a mellettünk lévő társaság, jobban mondva 3 pasi(mondjuk az is érdekes volt, hogy három pasi együtt mentek strandra, se gyerek, se csaj ...) de a legérdekesebb a beszélgetésük volt. A téma a csajozás, a pártalálás volt. Kiderült hogy nem is olyan egyszerű dolog ez nekik pasiknak. Ők olyan 35-45 körül lehettek vagyis kb a korosztályom, de a általuk leírt problémakör nekem is ismerős. Egyszerűen elbeszélnek egymás mellet a felek. Az igények az egekbe. Viszont a vágy ugyan az: megfelelő párt, szerető kedves találni. Ezt mind a hárman akarják. Oké a szex legyen jó de kiemelték hogy mennyivel jobb azért egy pár kapcsoltban. Normális nőt akarnak de nem tudják mi az. A régi és az új értékrendek keveredtek benne, dolgozzon de vigye a háztartás legyen, modern nő de egyben hagyományos is, legyen jogsija de ne akarjon vezetni, :D Szívesen belekontárkodtam volna a beszélgetésbe hogy mégis hogyan feleljen meg ezeknek egyszerre egy nő. De inkább csendben kuncogtam magamban és elbújtam a könyvem mögé. Igaz elég átlátszó volt, mert a majd 1 óra alatt egyet sem lapoztam, ellenben több esetben majdnem felnevettem :) Visszatérve igen tanulságos volt a "napozásom" és "olvasássom", hiszen megtudtam milyen az ideális nő! Ellenben el is keseredtem hogy én mennyire messze vagyok ettől az "ideálistól". :D Na jó igazából nem! Beszélgettek még a tinder/badoo/online oldalakról is és nem nem megy nekik ez, persze itt előjött h de a csúnya nők milyenek már... (ezt nem részletezem:) Viszont élőben sem könnyű.. mentek az ötletek oda-vissza mit lehetne csinálni - legalább tanultam a pasi trükkökről :D
Az egészben az volt a legjobb hogy beleláthattam egy kicsit a pasik lelkébe, a vágyaikba, amit egy nőnek aki idegen vagy akár a párjuk, annak el nem mondanának, de így pasitársaságban megnyíltak egymás között. Láttatni engedték, hogy mennyire sebezhetők és mennyire vágynak olyan dolgokra amikre mi nők is. Nem játszották hogy Ők mennyire férfiak, hanem egyszerűen csak emberek voltak.

Comments (5)


Deleted user
#376279 | 2020. 08. 18. 19:40
Szerintem attól még nem változik meg a világ. Hogy mit kellene tenni?
#376257 | 2020. 08. 18. 11:06
Igazabol kellene errol beszelni oszinten !
Deleted user
#376150 | 2020. 08. 16. 18:42
Jó írás. Maradok a magam ura.
#376125 | 2020. 08. 16. 10:32
Jellemzőbb, hogy a ffiak párkapcsolati mizeriairol tudok inkább, közelebbről. Valahogy egyszerűbbnek, "teljesíthetőbbnek", sőt, emberibbnek tűnnek a vágyaik.
A női öltözőkben zajló párbeszédek meg sokszor elképesztőek. A "hogyanvaltoztassammeg", "hogyantorjembe", "hogyanmilyenmodszerekkelmanipulaljam" témakörök köré csoportosíthatók. És még csak nem is szándékosan ezek.
#376122 | 2020. 08. 16. 10:13
Szia Wilmaaa.

Igen..nekünk pasiknak szerintem sokkal nehezebb a dolgunk mint a nőknek, párkeresés oldalról.

A kialakult társadalmi elvárásokat is valahogy teljesíteni kell a hölgyeknek és meg kell felelni kb. 100 féle kritériumnak.

Aztán ha már Egy , ( azaz 1 ) kritérium is nem pont olyan amilyet a nő elképzelt..máris mehetek a levesbe :(

- Volt már olyan hogy azért nem feleltem meg, mert 2 cm -el alacsonyabb voltam mint amit Ő megálmodott

- De hallottam már olyat hogy egy pasi a céges autóval ment randira, egy igen új céges autóval, amolyan középvezetői céges autóval..és azért hápogott a csaj, mert nem a saját autójával ment randira..milyen dolog már céges autóval menni

- A legtöbb esetben meg valamilyen ál indok miatt létre se jön a találkozó, vagy a nő is annyira elszégyelli magát közben hogy törli is magát, vagy eltűnik..

naszóval ilyenek vannak...lehet hogy sok nő nem tudja ezeket elképzelni se..és elképedik most ahogy le van írva.

( cserébe persze a férfiak is válogatnak...azért valamilyen szinten kell hogy találkozzanak az érzések, a kémia, és a szimpátia )