Biztonság másképpen

Blogs » Blog - Wilmaa » Biztonság másképpen
2018. 11. 09. 20:17 | Appeared: 1330x
iiigen tudodm hogy vagy ezer blog szólt már róla h fizikálisan és lelkileg hogyan legyünk biztonságba, és iiigen ez tényleg fontos dolog mert az életünk múlhat rajta.
amiről viszont nem született blog talán, az az egészség-védelem, és az egészségünk biztonsága...

anno sikeresen elkaptam egy fertőzést, hál istennem a legelején és szerencsémre 1 hét alatt túl is voltam akkor rajta, de amikor a dokihoz mentem külön felhívta a figyelmemet h ha volt szexuális partnerem az elmúlt hónapban akkor neki is ír fel bogyot. akkor éppen nem volt partnerem... mázli :)

de az a 10évvel ezelötti eset óta kiemelten figyelek erre és a partnereimtől is elvárom h az egészsége rendben legyen.
ha tudom h mások is vannak rajtam kívül akkor alap h gumi nélkül soha...
kapcsoltban is ragaszkodok az elején ehhez, mert adott esetben igen sok mulhat rajta.
én magam is rendszeresen járok szürésre mert nem akarnék még véletlenül sem átadni a partneremnek semmilyen fertőzést sem. és csak remélni merem h én sem kapok el semmit sem ...

nem szeretem az ilyen "szeretet csomagokat", miért mert az alap bizalom rendülne meg bennem, egy ilyen után nem feltétlen tudnék már bármilyen kapcsolatot ápolni az adott személlyel. de ez asszem érthető dolog lenne.

sokat gondolkodtam anno azon hogy vajon milyen lenne ha csak akkor mennék bele bámilyen szexuális dologba ha 1 hónapnál nem régebbi igazolása lenne, h az adott emberke tiszta. de ugye itt az alap bizalomról van szó és nem tudhatom, h ez a kérés pl hogy reagálja le a másik fél... és adott esetben én hogyan fogadnám el ezt... egyenlőre eddig csak beszélgetésben merült fel ez a dolog... talán inkább a másik fel reakciójától félek inkább, hiszen ha ilyet kérek akkor nekem is fel kell mutatnom a papírt ami nekem nem lenne gond :D
mondjuk tény h spontán dolgokat az elején ez blokkolja -- egy ideig

azt gondolom h talán az aki a BDSM világában él könyebben elfogadja ezt mint aki nem ...
de cáfoljatok meg ! vagy erősítsetek meg ebben !

Comments (2)


#317253 | 2018. 11. 10. 06:48
Szerintem is kell beszelni rola. Elsonek mindenkeppen ha oda jut az ember akkor meg akar kolcsonosen elmenni a szuresre.
Plane akkor ha a partnernek sok kapcsolodasa volt vagy nekunk.

De azt gondolom h nem art azert evente elmenni. Mar csak a sajat magunk megnyugtatasa veget.
Deleted user
#317228 | 2018. 11. 09. 21:28
Bármilyen kapcsolatban alap dolog kéne legyen, hogy 2 ember vigyáz egymásra is és saját magára is. Szerintem a legtermészetesebb dologként kellene kezelni, ha valaki ilyet kér. Sőt. Aki megtagadja, azt üzeni, hogy különösebben nem érdekli mi van veled (persze ez az én olvasatom). Megint csak a tipikus dugni szeretne, de tenni érte, időt, esetleg pénzt áldozni nem. Arról, hogy valaki azért nem megy orvoshoz mert ciki, ne is beszéljünk, mert felnőtt ember ne viselkedjen így.