Egy hetvege margojara

Blogs » Blog - Wilmaa » Egy hetvege margojara
2017. 03. 22. 08:49 | Appeared: 994x
Napok ota irom a blogot, nem nem a fogalmazassal van a baj :-)
Szimpla idohiany...

Vegulis 8an voltunk :-) es a legjobb h mind ismertuk mar egymast, de ezek a hetvegek jok arra h kozossegkent funkcionaljunk. Jatek es sok beszelgetes nevetes alatt kovacsolodik a kozosseg es ez jo dolog. En csak biztatnam h legyen tobb ilyen talakozo! Es ezekrol legyen egy blog vagy kis leiras, sokat segithet akar a parkeresesben vagy csak abban h kilepjenek az emberek a komforzonajukbol. Es jo lenne ha tobb videki osszeroffenes lenne mert sajnos az oldal es a tagok nagyon pest centrikusak. Ok ez nem a hibajuk mert a legtobb partner tars stbb... Kereso az ! De ez egy speci kozosseg speci iranyultsaggal.

Masik dolog amit szeretek benne h a tudasod adhatod at. Te ebben vagy jo o meg abban, nyitottan megbeszelni, megmutatni kiprobalni. Igen kiprobalni!
De nem arrol van szo h orgiat rendezunk :-D (bar volt aki azt hitte h majd milyen jo kis grupenben lesz resze hahahaha!)
De h senki kedvet ne vagyem el... Semmi nem tilos de nem is kotelezo! Ha ugy adodik miert ne vonulhatnanak el ? Pontosan tudjuk h mi tortenik eppen a csukott ajto mogott :-D

Itt akar olyan lehetoseg is van h olyat elj meg amit eddig nem mertel. A tarsasag vigyazzni fog rad es ez garancia. (legalabbis a mi kis tarsasagunkban) de ha meg igy sem mered hat semmi nem tart vissza h esetleg meglesd :-)

Lassan kialakul egy mag nalunk akik jonnek, de ez nem azt jeleni h masokat kizarunk eppen h nem! Hanem szivesen varunk is h a kis csapat nagyobb legyen!

De a lenyeg az lenne minnel tobb ilyen kis csoport lenne es errol tudjunk is mi tobbiek! Ez a kozosseg itt meg nagyon gyerek es ezek talan segitenek felnoni!

Comments (3)


#235265 | 2017. 03. 23. 06:42
Igyekszunk kedvet hozzni masoknak is :-)
Deleted user
#235252 | 2017. 03. 22. 22:57
Ha ez nem csinál kedvet, akkor semmi sem. :-)
Deleted user
#235222 | 2017. 03. 22. 18:43
Ez tényleg nagyon jó ötlet.:)
Jó, hogy van ilyen.