A Nő, a Férfi, az élet és a BDSM

Blogs » Blog - Venator » A Nő, a Férfi, az élet és a BDSM
Venator - Master Győr-Moson-Sopron
Deleted user
2018. 12. 16. 12:45 | Appeared: 1616x
Keywords: Férfi élet BDSM
"A Nő nem választ, mármint csak a kérők közül. A Nő vár, tudják ők, hogy várniuk kell, de mért nem jön már a Férfi?! A válasz egyszerű, mert becsapják magukat. A Nők nagy része ugyanis nem Nő még, hanem önfejű királylány, aki “tudja” a célját sőt, követeli, Nővé azonban az lesz, csak az lehet, aki önfejűsége sötét erdején, annak következményein előbb átmegy, az ellentétek megtapasztalását senki nem úszhatja meg, a Nőknek is el kell tévedni, mert a Fény csakis a sötétség hátterén látszik, amihez saját valódi tapasztalás kell, a sötétségről, hogy a Fényt értékelni tudjuk. A Nőnek tehát először igenis választania kell, magát, a vágyait, hogy a nem-választáshoz, tehát a váráshoz eljuthasson. Szeretjük azt hinni, hogy fekészültünk, hogy nem kell több fájdalom, de a világ az más, ha tehát nem történik, amit várok, akkor nem vagyok rá készen, ha ráadásul közben egy csomó, ismétlődő kísértés ér, ami vonz is, de mégsem merem, akkor azzal dolgom van, úgymint tanulság. A várakozáshoz nagy alázat kell, de igazságot elhazudni nem alázat, hanem csak hazugság, önbecsapás, ha vágyom valamit, ha kísért, ha vonz, ha félem, akkor az Igazi Alázat szembenézni, felvállalni, belevágni és "tánciskolába" menni, igenis, sőt, választani, ott, akit akarok, annak ellenére, hogy azt képzelem, hogy már tökéletesen tudom, hogy már Nő vagyok, hogy már csak várok. EZ az igazi alázat, ugyanis lehet, hogy tévedek, sőt biztos, mert a világ rendje, hogy amire felkészültem az történik meg velem – ha tehát valami nem történik, ha az Igazi nem jön, az csak egy dolgot jelenthet: hogy még nem időszerű, tehát még nem készültem fel és erre egyetlen valódi válasz van: szembenézni és elfogadni, ami viszont érkezik, toronyszobából le, mezőre ki, gyakorolva tanulni.
A világ az időszerű leckék összesség, amelyek az általam vágyott, sőt, azon túl is, a nekem legjobb eredményekhez vezetnek, de általam előre beláthatatlan úton, ha tehát egy bizonyos helyzet ismétlődik, akkor abban még tanulság van számomra, passzolhatok, halogathatom bármeddig, de addig nem fogok tudni tovább lépni, míg fel nem fedezem az Igazságot, amit az rólam tanít, tanítana ha hagynám. A világ ugyanis igenis bölcsebb nálam, a Rend hatalmasabb, és értem van – a kockázat vállalása nélkül azonban nem derülhet ki a tanulság, bele kell tehát vágni abba, ami kísért és vonz, amitől félek, csak így fedezhetem fel, sőt mint minden tánciskolában, itt is fizetnem kell, hogy gyakorolhassak, ami itt sem kellemes, fizetni ritkán kellemes, de megéri a leckét, még így is, hogy a világ legnagyobb értékű pénznemével, könnyekkel fizetek. Jó elfogadni, hogy nem vagyok kész, bármit is képzelek, ha az nem történik, hogy ritka a Férfi, igen, de a nők messze túlnyomó többsége sem Nő, még nem. A Nő a nem-választás felé tart, de a vágyak elhazudása nem egyenlő a nem-választással. A Valódi Nő nyugodt, Vár, ami azonban nem önmaga elfojtását jelenti, aki magát elfojtja, attól még nem lesz Nő, épp nem nő, hanem durcás királylány, hiperérzékeny, büszke, lobbanékony, sőt, robbanékony, időnként depressziós, mindegy … Társként alkalmatlan … amint a hisztis királyfi is, ugyanígy gyakorolni kell, soha nem tanul meg táncolni, aki nem gyakorol, aki pedig már tud, azt felkérik azzal arányban, és olyan táncra, ahol tart.
Gyakorlás a kulcs, adni a kezem, amikor kérik, amikor érzem, a nem késznek is, sőt, épp neki, különösen, ha ismétlődik a típus, mert valami bennem vonzza, valamihez még tud kapcsolódni, valamit még nem fedeztem fel, nem lesz többé hová, amint a tapasztalás által bevilágítok, gigantikus alázat, ami előtt választani is kell, előbb felvállalni a választást, amit ÉN akarok, és íjászatban, karrierben, diplomák számában megmutatni, “lenyomni” az önjelölteket, hogy a nem-választáshoz, a Váráshoz a Nő eljuthasson. Fontos ez, hogy meg kell élni a boszorkányt és az amazont is, tehát a hatalmával, az erejével, a bájával, az ügyességével, a bölcsességével visszaélő, mert azokat önközpontúan használó női szerepeket, előbb megélni, átmenni rajta, mert tapasztalva éghet csak ki, miután TAPASZTALATAM, hogy nem vagyok boldog a vágyaim kiélésében, az önkényben, a hatalomban, csak utána léphetek tovább. Elfojtható, igen, de óriási veszély, mert vonz, vonzani fog, életem végéig és én is a típust, aki ehhez bennem kapcsolódna, kísért engem, és idővel egyre nagyobb a kockázat, az instabilitás, futóhomok. Véglegesen csak megtapasztalva hagyhatom el azt, ami nem vagyok, mint Péter, aki kősziklává háromszori megtagadás után lett. A játékból, a bukásból tanulunk, csak így tanulhatunk - hogy szenvedés?, hogy nem akarsz már többet? - persze én sem és lovagolhatok ezen, verhetem az asztalt, hogy nekem JÁR a kész, hisztizhetek, bezárkózhatom, vagy elfogadhatom a tényt, hogy magam sem vagyok az, a tényt és a tapasztalást, amit az időszerű kérő hoz, és további, ismétlődő kérők, újra és újra, amíg bele nem megyek...."
"Az iskola a megadásig tart. Szeretjük a nagyobbnak megadni magunkat, különösen Nőként, Mestert vágyunk, aki ért – az Igazság azonban, hogy a találkozás pillanatában a férfi épp kisebb és nem ért, sőt nem is kell értsen, aki a Nőt mindenben érti nem lehet a Társa, hanem az a Tánctanár - hoppá, igen - Társ csak az a férfi lehet, aki NEM ért, nem mindig, nem mindent ez így van, mert együtt születünk, a Férfi a Nő által – a Nő a Férfi segítése által, tehát a férfi kisebb, sőt, sokkal kisebb a találkozáskor, mert még lehetőség “csak”, báb, esetlen táncos, szobor a márványtömbben és a Nő alázatán, erején, kitartásán, belé vetett Hitén múlik, hogy lesz-e sokszorosan nagyobb – hogy együtt Hatalmassá leszünk-e - nincs Férfi Nő nélkül – amint Nő sem Férfi nélkül, az iskola megadásig tart. Férfiként az Ügynek, ami a dolgom – Nőként a szolgálatban lévő Férfinak és ehhez át KELL menni a vágyakon. Sűrű sötét erdő, a boszorkányon és az amazonon is. Karriert építeni, asztrológiát tanulni, bölcs tanácsokat adni, elbűvölni, élvezni, jógázni, futni, utazni - igen, CSINÁLD! Tapasztalni kell a zsákutcát, az Űrt, a hiányt, amit csak a megadás tölthet be, magadat, magam megadva hasznosulhatok. A Nő vár, mert bízik, a Rendben, a Jóistenben, a Férfiben, a Táncban, Bízik, már nem fojt el, a Nő vállalja magát, így nyugszik meg, egyre inkább és derű, Fény, erő a mosolyában, a szemében. A Nő Látszik, sugárzik és a Férfi Látja, ami a tánciskola vége – és A Tánc kezdete. Komolyan csak a Nő választható. Aki háborog, még nem Nő. A Tánc új korszak és kihívások bár maradnak, de innentől már nem kell partnert cseréljünk minden hullámvetés után, mert már nem megyünk rá, mert már nem szerepek játszmák és egók mérkőznek, már nem háborúzunk a kontrollért, már nem tapossuk le egymást, ugyanis megadásban vagyunk, mindketten funkciónk szerint. Látjuk egymást, Istent, a Rendet, Egymásban és a Világban. Ma még kevesek jutalma ez. SOK tapasztalás az ára, könnyek, igen, de csak az nyerheti el, aki vállalja és érdemes, tanusítom, bár még csak a küszöbén vagyok, magam is – de már így is érdemes, már az eddigi út is az volt, tanusítom."

A mélyben, sötétségben megcsillanó üvegszilánkok, lángoló gondolatfoszlányok ezek, amelyek mindenkiben ott élnek és várnak, akár e pár sorban a Nő, hogy végre kinyisd a láda fedelét és mintha Pandóra szelencéje lenne vagy Aladdin lámpása, a titok fényre derül.

Ó és még valami, kedves királylányok és királyfiak, Vice versa....

Comments (34)


#322969 | 2018. 12. 16. 20:10
köszi, beljebb vagyok
akkor már azt értem, a "nárcisztikusokkal" milyen összefüggésben került említésre
szóval, hogy ideológiai alapot lehet belőle teremteni
mondjuk, a történelmen végigtekintve sok olyan ideológiával találkozunk, aminek az alapja valami tök normális eszme, és nem a szerzőjének a hibája, és nem is az eszméé, hogy mi lett belőle
ennyi erővel a ffi hordja a tenyerén a nőt szólamból is ki lehet hozni érdekeseket

az olvasottakkal simán szinkronba lehet hozni az általad írottakat: sem ő, sem te nem voltatok készek arra, hogy Nőként és Férfiként éljetek (nekem nyilván fogalmam nincs erről)
egy rendszer jól működését meg a benne élők elégedettségérzete mutatja meg
neked az nem volt jó (érzi az ilyet az ember, nem ad hozzád, hanem elvesz belőled), de ettől még nem biztos, hogy az egész hülyeség

(egyelőre nincs elég motivációm utánaolvasni a szerzőnek, elég ritkán fogadok el vakon véleményeket, szeretek magam utánajárni, ami érdekel.. egyelőre ez nem... blognyitótól elég jókat olvastam eddig, Lot' pozitív viszonyulása inkább az sejteti, nem lesz ellenemre, alma lenőgyűlölőmanipulátorozása -azt emésztem, az milyen mikor manipulátor manipulátorozik - meg azt sejteti, van esély, hogy jó fej...)
Deleted user
#322953 | 2018. 12. 16. 18:58
Nos ez nem működik mindenkinél... Olyanoknál működik, akik a hatalmat egy kifordított kabátnak gondolják..
Aranyliliom Deleted user
#322950 | 2018. 12. 16. 18:52
Én csak válaszoltam a kerdesedre, hogy Joós szerint kinek mi a funkciója.
És azért vagyok ennyire kritikus, mert megéltem, követtem a tanácsait, és kurvara működtek, csak kozben apránként elveszett, hogy én mit szeretnék, és nekem mi a jó. Joós szerint, ami jó a férfinak az jó a nőnek is. Ja. Nem. A nő szorítsa magát háttérbe, akkor szóljon, ha urasága olyan állapotban van, és fel tudja dolgozni. Mert hát szegény férfi már csak ilyen.
#322945 | 2018. 12. 16. 18:46
Jaj!
Szoval annyit akartam mondani, hogy respekt, semmirol nem akarlak meggyozni.
Talald meg a te utad, azt, ami neked jo!
Aranyliliom Deleted user
#322944 | 2018. 12. 16. 18:44
Ki szerint?
#322942 | 2018. 12. 16. 18:44
Akkor ez a te utad.
Deleted user
#322941 | 2018. 12. 16. 18:42
A férfinak van egy ügye. Amiért dolgozik. A nő pedig a hitet adja a férfinak. Mert csórinak az nincsen elég önmagában. Tulkepp a nő feladata a férfi emelése, a férfi pedig ezen haszonból jut előre. Ebből kap energiát. A nők még oldják meg maguktól, talalják meg azt a női közösséget amiből merítenek, vagy önmaguk forrását, amiből majd feneketlenul tötik a férfit.
Engem ne hordozzon senki a tenyerén mert ha görcsöt kap a pici keze véletlenül, én roppanok össze. :)
#322937 | 2018. 12. 16. 18:27
egyelőre nem kaptam elég ösztönzést, hogy nézzem
de mi a férfi funkciója?
őszerinte

sok-sok éve (tényleg nagyon rég) voltam menő szexuálpszichológusnál párterápián... (egyedül, de ez hosszú történet)... és elmondta, hogy is kellene kinéznie az örökboldogság ffi-nő kapcsolatnak, mi a nő dolga/szerepe ebben stb.
szépen megköszöntem, s mondtam, ez nekem nem pálya, semmi vonzónincs benne, baromira nem éri meg, örülök, hogy megismerkedtünk
aztán összebarátkoztunk, sokat beszélgettünk
és sok minden érlelődött bennem
(más hatások is értek)
pár dolgot kipróbáltam
és valami elindult... és az a valami hozott magával egy csomó újabb valamit.... és már egészen máshogy látom
a te szóhasználatoddal élve: a nő a férfi alá tesz mindent - ennek a ffi verziója: a ffi a tenyerén hordozza a nőt
így, ebben a kombóban már egészen másképpen hangzik, nem?
és akkor ezeket a kereteket minden adott pár maga alakítja kettejük karakterére/szokásaihoz stb.
Aranyliliom Deleted user
#322932 | 2018. 12. 16. 18:18
Mindketten funkciójuk szerint! :)
Igen, és a nő funkciója a férfi alá tenni mindent.
Nézz bele pár videójába. Én imádtam őket, de a végső konklúzióm ez lett, amit mar leírtam.
#322926 | 2018. 12. 16. 18:06
nem találtam az idézetben az általad leírtak alátámasztását
viszont találtam ezt, ami meg szerintem cáfolja:
"...nem szerepek játszmák és egók mérkőznek, már nem háborúzunk a kontrollért, már nem tapossuk le egymást, ugyanis megadásban vagyunk, mindketten funkciónk szerint. Látjuk egymást, Istent, a Rendet, Egymásban és a Világban"

te ezt írtad:
"a férfit kell szolgálnia a nőnek, és add fel magad ő érte, a te munkád mit sem ér, magányos leszel, ha nem a férfi ügyét szolgalod."
igen, a nőnek a férfit kell szolgálnia, ahogy a férfinek is a nőt (de ez nem önfeladást jelent, hisz akarod a másikat, szívesen csinálod, a te részed az, hogy a ffiért is legyél, ahogy neki meg az, hogy érted)
miért ne érne a te munkád semmit? a ffi nem elnyom, a férfi felemel, nem gátol a munkádban, hanem egy segítőtársat találsz benne
az viszont igaz, hogy ha férfira vágysz, tényleg arra vágysz, magányos leszel, ha nem lesz melletted, de nem azért, mert nem az ügyét szolgálod (vagymi), hanem, mert nem lesz

a nagy hibát én abban látom, ha a ffi-nő kapcsolat valamiféle harcként, háborúként jelenik meg
mert a ffi-nő küzdelmében nincs, nem lehet győztes, csak két vesztes
a férfi nem elnyomja a nőt, a férfi felemeli a nőt, mert a nő felemelése boldogsága, sikere, önkiteljesedése neki is öröm, ahogy a nőnek is a férfié
a harcoló nőnemű és harcoló hímnemű összecsapásaiból lesznek elképesztő dolgok
a harcoló nőnemű nem fog férfival találkozni, mert a férfi elkerüli messziről
csak harcoló hímneművel fog találkozni (aki nem férfi), és keserű csalódás és sebek szerzése lesz a vége, majd ezek következtében harcoló nőnemű mély fájdalmában telekürtöli a világot azzal, hogy milyenek a férfiak, pedig férfival nem találkozott (nem is tudja, milyen, még csak az ideáiban él), mert férfi nem fog vele kapcsolatot keresni
és keserűen tombol, és ebbe bele lehet keseredni-gárgyulni, és ahogy egyre romlik az ilyen nőnemű "állapota", egyre gázosabb férfinak tűnő nemférfiakkal fog csak találkozni - örvény, ördögi kör
ki kell ebből szállni, csak simán megállni: nem a másikra mutogatni, hanem magunknak méltónak lenni a férfira, arra a férfira, akire vágyunk
ezért is tartom hihetetlenül nagy bűnnek, elképesztően ártó valaminek, ha az épp sérült nőneműt/hímneműt (aki sebezhető-befolyásolható) külső hatások megerősítik abban, nem ő a hibás, valóban gazok-szemetek a férfiak/nők (és ehhez jöhetnek útmutatók, hogyan kell az ilyenekkel viselkedni, a hatást - gondolom - nem kell vázolnom)
#322905 | 2018. 12. 16. 16:57
upsz
elolvasom ilyen szemmel/szemüveggel...
#322904 | 2018. 12. 16. 16:56
elkezdtem készülni, hogy méltó legyek rá :D
#322903 | 2018. 12. 16. 16:55
érdekes, nem látok benne ilyet...
(pedig, "szabadna" látnom, mert ha látnék is, nem akadnék ki rajta :D)
nőket beetető blog?
arról szól (nekem), hogy készülni kell, hogy magadat kell tökéletesítened, alkalmassá tenned mindarra, ami a "feladatod"
készülni sokféleképpen lehet... ahogy Nőnek lenni is, pláne, hisz a Férfiak sem egyformák... mindenki úgy készül, hogy az ő Nőjének/Férfijának megfelelő legyen...
nekem ez az alázatról szól (jó értelemben vett alázatról)
ami az élet minden területén kulcsszó számomra

(ha tényleg úgy van, hogy a nárcisztikus ffiakhoz útmutatót ad, akkor meg aztán pláne hasznos lehet.... annyit olvasni erről a XXI. századi virágjárványról...)
Aranyliliom Deleted user
#322901 | 2018. 12. 16. 16:51
Keress meg és kiegyenlítjük a számlát...;) Vendégem vagy egy forró csokira :)
#322899 | 2018. 12. 16. 16:48
elolvastam :)
(blognyitó, jössz nekem egy forró csokival - nagyon kevesek kedvéért olvasok el ilyen hosszú és tagolatlant)

és egészen tetszett
sőt, mi több
a zömével totál egyetértek

pl. ezzel:
"...verhetem az asztalt, hogy nekem JÁR a kész, hisztizhetek, bezárkózhatom, vagy elfogadhatom a tényt, hogy magam sem vagyok az, a tényt és a tapasztalást, amit az időszerű kérő hoz, és további, ismétlődő kérők, újra és újra, amíg bele nem megyek...."
Deleted user
#322886 | 2018. 12. 16. 16:05
Mindenestre gondolatébresztő.
Deleted user
#322885 | 2018. 12. 16. 16:04
Végül ezt tettem összefoglaltam a gondolataimat....ahogy így rá nézek..
😀
Deleted user
#322883 | 2018. 12. 16. 16:02
Ez inkább a dolga a két nemnek.
A dolgok, ügyek : a két nem válságai, más is és másként éljük meg, mások az okozói.például ma már beszélünk férfiklimaxról is férfiszerepek válságáról stb..
#322882 | 2018. 12. 16. 16:00
melyik a legjobb rész?

vagy esetleg egy pármondatos összefoglaló? :)
Deleted user
#322881 | 2018. 12. 16. 15:55
Mik a férfi dolgok, női dolgok?
Ezek szerintem a szerepek tisztázása.
Szerintem vannak alapbeállítódások: a férfiszerep a védő, gondoskodó, fejlesztő- javító attitüd.
A női gyógyító, támogató- törődő , ő az aki életet ad nem csak biológiailag , az élet más területén is.És hogy ezeket hogyan tudja realizálni az életben.. ilyedmi.
Deleted user
#322879 | 2018. 12. 16. 15:45
Erre ma már vannak férfimozgalmak, női mozgalmak.A jelen társadalmunk főleg a nők problémáival foglalkoznak(nő egyenjogúsága, szerep-identitas válsága, helye, dolga a vilagban, a női klimax stb..)
Férfiakról kevesebb szó esik vagy egyáltalán nem, persze nem sajnálni akarom magunkat.Pedig a férfiainak is vannak bajaik, csak ugye nem férfias erröl beszélni.Na erre vannak ezek a mozgalmak , ahol őszintébben megoszthatnak egymással .
#322878 | 2018. 12. 16. 15:43
Mik a ferfi dolgok es mik a noi dolgok?
Deleted user
#322876 | 2018. 12. 16. 15:36
Viszont férfi dolgokat a férfak egymással kell megbeszéljenek és csinálják, a nőknek meg a nő társaikkal, szerintem ez így lenne rendjén.
Deleted user
#322875 | 2018. 12. 16. 15:34
Szóval nem tudom jobban, csak ez jutott eszembe, megkerestem.
Szerintem mindkét oldalnak dolga van ezzel..a fokozatokat meglépni.
A férfinak hogy azzá váljon, a nőnek meg hogy nő lehessen.Igen a férfi a nő tükrébem az.- szerintem is.
Deleted user
#322872 | 2018. 12. 16. 15:21
"Az ember-ember,
ha hibátlan nősténynek,
ha hibátlan hímnek,
ez az emberség alsó gerádicsa.
Az igény följebb kezdődik.
Amilyen asszonya, olyan családja.
A nő tart alacsonyan , vagy magasan.
A nő válogat, a nőstény.
Akit beenged,beengedtetik,
akit kizár, kizáratik."
/Máté Imre: Yotengrit 2. 56.oldal/
Deleted user
#322871 | 2018. 12. 16. 15:18
Ne olvasd el azokat az írásokat, amelyeket nem kedvelsz, bár ha lelki mazochista vagy, akkor....

Tudod miről szól a fenti részlet, csak és kifejezetten ez a részlet?!
Deleted user
#322869 | 2018. 12. 16. 15:07
Joós egy "nőgyűlölő" manipulátor.
Felejtős.
Deleted user
#322867 | 2018. 12. 16. 15:03
Mikor Joóst olvasok kinyilik a bicska a zsebemben, mert zseniális a manipulációs technikája, amivel azt sugallja, a férfit kell szolgálnia a nőnek, és add fel magad ő érte, a te munkád mit sem ér, magányos leszel, ha nem a férfi ügyét szolgalod.
Azt írja lépj ki a tündérmesékből, ne légy királylány, közben pedig azzá tenne, csak Nőnek hívja, ami jobban hangzik. :)
Deleted user
#322866 | 2018. 12. 16. 14:53
Nekem tetszik a blog,és engem nem kell beetetni,mivel nem keresek. :)
Szóval minden nélkül is tetszik. :)
Deleted user
#322865 | 2018. 12. 16. 14:45
Hagyjuk már. :)
Deleted user
#322863 | 2018. 12. 16. 14:16
Kedves Tündérlány, mindenki máshogy látja benne magát, ez amolyan görbe tükör... S ha te így látod...

Természetesen nem a "nőket beetető blog lett" :)
Deleted user
#322862 | 2018. 12. 16. 14:10
Ne haragudj, nem tudok elmenni szó nélkül, amellett, hogy ez egy igazán jó, nőket beetető blog lett. :D
Menjünk dugni, játszani, attól majd jól fejlődni fogsz, velem lehetnél Nő, különben királylány maradsz. :D
Vagy most háborgok? Így én sem vagyok nő? Na sebaj, majd talán megérek rá egyszer, hogy befogjam a számát mikor ilyeneket olvasok. :)
Deleted user
#322860 | 2018. 12. 16. 13:58
Csak nem Joós István gondolatai?
Régen szerettem nagyon, míg rá nem jöttem, hogy a nárcisztikus férfiakhoz ad egy útmutatot, és ő maga is több tünetet produkál. Kár. :/
Deleted user
#322850 | 2018. 12. 16. 13:03
Amit nem él meg az ember, azt újra és újra feladatba kapja az élettől...
Ez elől elbújni nem lehet.
Az adott élethelyzet nem mindig az amit elképzelünk, de nem véletlenül vagyunk abban.Dolgunk van vele...Ha valaki azt mondja “De én nem ezt tűztem ki célomul, nem teszem.”
Egyhelyben fog topogni.Mindenkinek megvan a saját útja, kinek hosszabb, kinek rövidebb..., de végig kell rajta menjen h odaérjen...Nem lehet kikerülni, teleportálni, teret s időd ugrani.
Ez az élet rendje.

Tetszik ez a blog. (Ritka h ilyet írok)