Évzáró kaland a vezetővel

Blogs » Blog - unisrac25 » Évzáró kaland a vezetővel
unisrac25 (25)
Submissive, Mazochist
Male, Bisex
  • Has blog 
Entries filtered by time 2024. 07. (1)
07. 18. 21:38 | Appeared: 186x

Sziasztok!


Egy elég izgalmas történetet szeretnék nektek elmesélni. A sportegyesület évzáró bankettjén ott voltak a női és a férfi szakosztály játékosai is. Köztük volt a vezetőedző és a felesége is. Hatalmas bulizás, sok pia majd annyit veszünk észre a többiekkel hogy a vezetőnk M.Szabi a feleségét nyaggatja hogy menjünk sétálni egyet. Tudtuk hogy kanos egy pár ital után és azt akarta hogy leszopják. Felesége nem akart menni így folytatódott a buli mintha mi sem történt volna.. és itt jön az érdekesség és a móka. Odajön hozzám és mondja hogy menjünk beszélgessünk egyet. Erre annyit válaszoltam hogy rendbe, miért is ne. Kimentünk sétáltunk és elkezdtünk a szakmai dolgokról beszélgetni majd jön egy bizarr kérdés: “megcsinálod azt amit a feleségemnek kellett volna?” Mondtam hogy nem tudom mit kellene tennie…

csukd be a szemed.. becsuktam és elővette a farkát és a kezembe nyomta…

”Gyere térdelj le… nem akartam.. de megfogta a fejem lenyomott és a számba rakta tövig a farkát. Erőlködtem hogy nem akarom de ő erősebb volt és csak megjobban lenyomta a torkomon. Bő nyállal, mélytorkozva kellett szopjak.. majd a végén miközben dugta a számat ordított egyet… “most figyelj és tartsd!”

Torkomba lőtte a gecit és megkövetelte hogy nyeljem le. Miután ez megtörtént le kellett törölnöm és utána vissza mentünk mintha mi sem történt volna.

Érdekes volt és egyben izgató is.


Comments (0)


The comments are only available after login.






 
aaaaaaaaaaaa