Kés, villa, Sillyke

Blogs » Blog - Trixie80 » Kés, villa, Sillyke
2023. 05. 14. 18:29 | Appeared: 466x
Első éttermi randevúnk alkalmával, a lábamat lóbálva a székről, könyökölve támaszkodva az asztalon hallgattam és csevegtünk. Kicsit hangos voltam, inkább harsány, kicsit szürcsöltem, kicsit csörömpöltem az evőeszközökkel,viszont nagyon telibe szartam ezt 😁
miután végeztem a lakmározással, a kést a villát bebasztam a tányérba, a zsirfoltos szalvétát meg galacsingombócba gyűrve flegmán bevágtam a tányér közepébe.

Akkor azt gondoltam egyedülálló szubként beintek a világnak és azt csinálok amit akarok, úgy ahogy jól esik.
Szeme se rebbent, nem szólt rám, nem oktatott ki, nem állt neki "Domoskodni", egyszerűen jelen volt és látszólag nem itélt meg, nem itélte el kissé modortalan, lázongó viselkedésem.

Flipp flopp papucs,kisnadrág, laza trikó, afro haj, enyém volt a világ, meg ami mögötte van az is.
Hagyta, hogy tomboljak, bár rengeteget veszekedtünk rendszerint a piti hisztik miatt, amit én generáltam. Tudatosan, előre kitervelve téptem az idegeit, maxra járatva a brat-et csak hogy provokáljam.
Fura volt a hűvös kimozdíthatatlannak tűnő nyugalma, kissé rideg már-már sokszor közönyösnek tűnő viselkedése.

Sokáig kétségeim voltak a Dominamciáját illetően. Megszoktam a nyers brutalitást, az erőből Dominálást, azt hogy megmondják mit tehetek s mit nem.
Könnyű volt "elötte" mert nemigen kellett gondolkozzak. Ha fájdalmat akartam, csak kihúztam a gyufát és Halleluja.....

Az ő eszköztára egész más volt. Hamar rájött, mennyire szeretem a korbács suhogását, úgy hogy akkor számomra érthetetlen okból hetekig elő se vette. Azzal büntetett, hogy elvett tőlem mindent, amit élveztem. Nem értettem, mert a szadista hajlamát is fékezte ezzel.....

8 hónappal késöbb...

Ültümk az étteremben, térdig érő tavaszi ruha,tűsarok, decens rövid vörös haj, szolíd smink és egy pohár rozé.
Suttogva beszélgetünk, bensőséges világunkba nem engedtünk be semmit és senkit.
A kaja isteni, miután befejeztem szépen egymás mellé tettem a kést, a villát az üres tányéomba,majd a szalvétát összehajtva alá. Csak egy másodperc volt, ahogy félmosolyra húzta a száját, felsegítette a kabátom, kinyitotta elöttem az ajtót és csendben távoztunk.

2 hónappal késöbb...

Heves vitát folytattunk egy BDSM poszt kapcsán. Érveltem, kifejtettem, tőlen szokatlan mód nem a hangerővel meg a trágár szavakkal igyekeztem igazamat érvényesíteni. Arról vitatkoztunk, hogy milyen a valódi dominancia, mi a Dom "feladata".
Első blikkre mondtam:
Fegyelmez
Nevel
Irányit
És a szokásos...
Csoválta a fejét, mikor nagy vehemensen magyaráztam, hogy a büntetés/jutalmazás a tuti fix módszer és a folyamatos kontroll, szigor.
Sillyke- azt gondolod egy úgy vezet a hegy tetejére? Mióta ismerlek kétszer sikerült kihoznod a sodromból úgy, hogy testi fenyitést kellett alkalmaznom. Nem voltam tőle boldog...
Viszont szeretnék neked valamit elmesélni. Elötte arra kérlek állj a tükör elé és nézd meg magad. Mikor megismertelek, egy neveletlen harsány pofátlan brat voltál. Enni nem voltál hajlandó kultúráltan viszont előszeretettel rohangáltál a nyilvános szökőkutakban.
Nézz magadra, egy sokkal nyugodtabb, kifinomultabb nő lettél,aki érdeklődik a művészetek iránt, a tudományok iránt, aki újra olvas és aki centire pontosan úgy teszi le az evőeszközt a tényérba, ahogy meg vagyon írva, ahogy elvárom, ahogy nekem tetszik. Kedvemre neveltelek drága szubom, hogy kérnem sem kellett. Számomra EZ a Dominancia és ez az én szeretnyelvem. Rég nem büntetlek korbáccsal ha nem tünt volna fel... Azzal jutalmazlak🤫☺️

Néztem rá bambán, értetlenül, majd magamra a tükörben. Hol van már az a kis pukkancs nagypifájú majdéntudomatutitmimdenkibekaphatja flegma brat?! 🤔

Egy napomba telt, mire leülepedett bennem minden. Amit addig biztosnak hittem, az szertefoszlott és valami teljesen új vette át a helyét.

Azt gondolom a Dom nevel. Neveli szubját, fejleszti önmagát és fáradhatatlanul dolgozik a kapcsolatukon. Ahogy a szubnak is kell/ene.

Nem parancsokat teljesítő droidokká kell/ene válnunk, hanem gondolkodó, fejlődni akaró és tudó szubokká kell legyünk. Nem egy eszközök vagyunk, amit a Dom használ, hanem a Ds kapcsolat megtestejítőjévé kell válnunk.
Minden Dom más szubot kiván maga mellé, de nem hagyhatja figyelmen kivűl annak személyiségét, alaptermészetét.
És a végső konklúzió számomra:
A valódi Dominancia nem feltétlen csak az erőről szól, a fizikai fölényről.... Intelligenciárol szól, képességről a kapcsolat vezetését illetően, és belső vágyat, tudást arra, hogy önmagát és szubját fejlessze, tanítsa minden szinten...

Silly

Comments (0)


The comments are only available after login.