Nemzei Szexshop

Blogs » Blog - Taurus_Lord » Nemzei Szexshop
Taurus_Lord (32)
Fetisist, Switch
Male, Hetero
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has blog 
2023. 10. 19. 16:27 | Appeared: 163x
Egy iskola 200 méteres közelségében nem lehet szexshop. A kocsma, meg a dohánybolt az oké, de a szexshop legalább nem rontja meg ifjúink makulátlan lelkét. Egyszer holland turisták kérdezték tőlem a belvárosban, hogy miért van nálunk minden harmadik utcában szexshop. Hirtelen nem értettem a dolgot, aztán beugrott, hogy a dohányboltokra gondolnak. Besötétített üveg, drabálisan nagy, karakán 18-as karika. Ekkor hirtelen elkapott a nevetés. A könnyeimet törölgetve, a legkomolyabb pókerarcomat keresve próbáltam nekik elmagyarázni a magyar állami gazdaságpolitika egyik ékes darabját, a nemzeti dohányboltot.

Értem én, hogy egy divatos, progresszív társadalmi hullámot akarnak az alapítók meglovagolni, és fantasztikus üzleti lehetőségként prezentálni, de az internetes vásárlás aranykorát éljük, és nem hiszem, hogy bárkinek is farkasszemet kéne néznie egy 40 centis dromedárpénisszel, aki nem akar.
Hogy van-e igény egy ilyen szuperérzékeny, pasztellszínekbe csomagolt safe space-re, ahol egy eres pénisz látványa nem okoz sokkot, azt nem tudom.

A termékeik túlárazottak. Persze ha rácímkézzük valamire azt, hogy bio, vegán, zöld, netán progresszív feminista, akkor az a termék háromszoros áron adható el. Egy szűk réteg van, aki erre nagyon vevő. A hiperérzékeny, szupersteril és biztonságos érzéséért pedig a hajlandóak a felárat kifizetni. A szex elad, pláne, ha a csomagolás is fancy pasztell színű.
Borzalmasan tabusítva vannak a szexshopok, az igaz. A közhiedelem szerint ezek sötét, bűnös kéjbarlangok, ahova a perverz söpredék jár kiélni beteges vágyait.

Azonban nem csak orbitális méretű műfaszért mennek az emberek ilyen helyekre. Szerintem jó az – függetlenül attól, hogy az üzlet miként néz ki, hogy rendezett, kulturált keretek között lehet beszerezni mindazt, amire szükség van ahelyett, hogy Aliexpressz meg Wish-féle kétes helyekről kelljen bármiféle dolgokat rendelni. Úgy gondolom, hogy szexshopban nem csak óriás műfaszt vesz az ember, hanem mondjuk extra biztonságos óvszert például, amit a mezei DM-ben nem kap meg az ember.

Na, ugye, hogy ugye?! Én kétszer jártam szexshopban. Egyszer egy vicces születésnapi meglepetésért, másszor meg az előbb említett indokból. Láss csodát! Az üzlet nem egy bűnös kéjbarlang volt, hanem egy tipikus szupermarket polcokkal, sorokkal és kedvesen mosolygós, segítőkész eladóhölggyel. A pénztáros néni sem viselt latexruhát, sőt kiváló segítőkészséggel igyekezett engem eligazítani.

Comments (0)


The comments are only available after login.