Válás után BDSM

Blogs » Blog - Take_It_Easy » Válás után BDSM
Take_It_Easy (34)
Dominant
Male, Hetero
  • VIP
  • Has blog 
Entries filtered by time 2024. 06. (1)
6 days ago | Appeared: 233x

Amikor először megláttam, ott állt fiatal és kívánatos lányként vörös dresszben, ártatlan tekintettel. Már indultam is, hogy magammal vonjam a parkettre és megismerjem a mozgását. Ami a táncban függőleges, az az ágyban vízszintes.

Emlékszem az érzésre, ahogy formás combja az enyémhez simult. Forróság áradt belőle.

Nem térek ki az utána jövő nyolc évre, meg hogy mi nem működött. Ne bízz abban, amit egy ember a házasságáról mond. Az a fontos, amit akkor érzel, amikor ismét egyedül vagy.

Visszatérni a táncterek fülledt forgatagába a szabadságot jelentette. A csillogó szemek, a nevetés, és a sok-sok érintés azt üzeni, hogy nem rozsdásodtam be, és még mindig értékem van a piacon.

De mit kezdjek most ezzel a szabadsággal? Régen olyan könnyű volt virágról-virágra szállni. Most viszont már azt is tudom, hogy milyen könnyű beleugrani baromságokba. Sosem tudhatod, miféle örvény rejlik a forró combok között. Talán nyolc év kell, mire az aljára jutsz és kikeveredsz belőle (mielőtt bárki is azzal gyanúsítana, hogy a punci miatt csináltam az egészet, közlöm, hogy ez csak egy metaforikus kijelentés).

Nem mondhatnám, hogy kihagytam a BDSM-et ebben a házasságomban, de csak most mutatkozik arra lehetőség, hogy olyan mélységben éljem át, ahogy igazán szeretem.

Nem az a nehéz, hogy nyakörvet rakj valakire. A nehéz az, hogy szabadon engedd azokat a vágyaidat és érzéseidet, amelyeket eddig pórázon tartottál. Ettől függetlenül már készítem a nyakörvet valaki számára, hogy bevezessem abba a mélységes birodalomba, amit annyira szeretek. Vajon mely ajtókat nyithatom ki és melyeket kell zárva tartanom? Ez már a partneren múlik.



Comments (6)


#462812 | 5 days ago
Van kerítés? :)
#462783 | 6 days ago
A Take It Easy rövidítése TIE, ez lehet akár nyakkendő, akár maga a kötözés, nem véletlen.
Válás után 2 év (Ez nem szabály, hanem törvény... Értsük jól) tapasztalatgyűjtés jön.
Csak élvezd!
A szabályok tisztázása a legfontosabb!
Nyakörvet bárkire tehetsz, kutyáknál kötelező is, DE HOGY KI AZ, AKI EZT ÉLVEZI??? Na, őt kell megtalálnod!
Érezd itt jól magad!

(Ilyen szavakat, hogy metafora ne nagyon használj... alacsony a kerítés)
#462780 | 6 days ago
Nyilván nem mindegy. De néha elég egy kis bizalom. Talán nem kell mindennek olyan mélynek lennie hogy az alját se látjuk...(?!)
#462777 | 6 days ago
Aki abban érzi jól magát, annak nagy valószínűséggel fontos és szimbólum értékű. Én még nem találkoztam olyannal, akinek mindegy lett volna, hogy ki rak rá nyakörvet. Lehet, hogy van.
#462776 | 6 days ago
Ha valaki amúgy is abban érzi jól magát, honnan tudod majd hogy neked szól vagy inkább "csak" önmaga és te vagy a valódi eszköz, nem a nyakörv?!
#462774 | 6 days ago
Valóban nem az a nehéz, hogy nyakörvet rakj valakire, hanem hogy elérd, hogy ő könyörögjön ezért.