Egy bakancslistás álom megvalósulása, avagy a szerencsés 13 és a 3+1 varázsa

Blogs » Blog - szexterapia » Egy bakancslistás álom megvalósulása, avagy a szerencsés 13 és a 3+1 varázsa
szexterapia (46)
Dominant, Fetisist, Sadist
Female, Bisex
  • VIP
  • Has public albums 
  • Has blog 
  • PRO
  • Attends an event 
Entries filtered by time 2020. 02. (1)
2020. 02. 28. 19:34 | Appeared: 1677x
Harminckevés éves korom környékén történt meg velem talán először, hogy hármasban lehettem két pasival, huszonsokévesen már voltam kétlány-egypasi helyzetben is... Negyven is már elmúltam pár éve...
Néhány évvel ezelőtt belekóstolhattam, milyen ha hármasban a két pasi is bi vágyakkal rendelkezve ezt-azt megélnek... és hát bevallom járt az agyam.

Járt az agyam a sok pornófilmet nézve azon, hogy milyen jó lenne egy mindenki mindenkivel bi gangbang est forró hangulatában középpontban lenni úgy, hogy általam ismert és kedvelt lányokból néhány jelen legyen, férfiakból akár 2-3x annyi, mint nő... az idilli képben 3-4 lány voltunk jelen és 10-12 pasi...

Ezt a vágyam segített a közelmúltban megszervezni a pixinek köszönhetően megismert pistvan, aki szívvel-lélekkel szervez kisebb bulikat bdsm izgalmakra is nyitott társaságoknak...
Egy erre teljesen idilli kis barátságos swinger klubban - ahol már korábbi esteken is jelen voltam.

A buli és ez a gangbang vágy tegnap megvalósult, külön köszönet a buli szervezőjének és hatalmas hála neki!! :)

A fiúk a bi résszel kapcsolatban - sajnos - kicsit bátortalannak bizonyultak, de reméljük a március 12-re tervezett újabb összejövetelen már nagyobb lendület lesz ebben is, akár csak szobákba elvonulósabban, kisebb létszám mellett megélve a dolgokat. :) A hely elosztása szerencsére erre is lehetőséget teremt.

Akik vágyat éreztek, elvonulhattak a hátsó részekbe kicsit egymással foglalkozni is...
Most is megvolt a jó hangulat, a beszélgetésekre is a lehetőség, és igen, a bakancslistás ábránd megélése is megtörténhetett 13 úr és rajtam kívül további három hölgy társaságában.
Slusszpoén: érkezéskor a 13-as szekrény kulcsát kaptam. :- ))
A megjelentek létszámát is a végén tudtuk csupán összesíteni, amikor megtudtam, hogy pasik 13-an voltak jelen, elmosolyodtam. :)

Persze bdsm közegben és a pornó világát ismerve mindig maradnak olyan "képek" az ember fejében, amiket még jó lenne megélni, és kimaradt, ez most is így volt, de hát ilyen ez, az ember lánya szeret ábrándozni, mindig maradnak megvalósítandó célok és tervek, és keletkezhetnek újabbak is...

Ezért érzem úgy, hogy még mindig jó helyen vagyok itt smpixie-n is, bár a helyi nehézségek néha elgondolkodtatnak, de remélem amiknek szükséges elsimulniuk, azok bizony elsimulnak majd... és hasonlóan jó hangulatú estek szervezésére továbbra is lesz lehetőségünk. :)

Mindenkinek köszönöm, aki eljött, aki meghívást kapott, és előre is üdvözlöm azokat, akik a márciusi nagyobbra tervezett bdsm - fétis - bi swinger estet is tervezik majd!

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.