összeillő kavicsok
(Reaction to: Fél)

Blogs » Blog - SygmaBet » összeillő kavicsok
2022. 10. 13. 23:34 | Appeared: 470x
Nem tudom ki mondta, nem is olyan régen, hogy mindenki félember és a másik felét keresi. Olyan sziklák vagyunk, akiket széttörtek, mindegyikhez passzol egy másik vagy több darab, de nem mindegyik összeilleszthető.
Van az Andokban egy törzs ahol az esküvő előtt a párok tagjai helyet cserélnek egy hétig, egymás ruháját hordják, a másik feladatát végzik, a családjában élnek, a barátaival beszélgetnek....azért hogy jobban megértsék a másikat, hiszen utána egyek lesznek, egyesülnek, egy szív és lélek, egy család, nem két félember.
Visszatérve az igazi az olyan kapcsolat, ahol egyik fél sem próbálkozik drasztikus átalakítással az összeillesztések mentén, sem vésővel, sem nagy-kalapáccsal, maximum csiszoló papír elképzelhető az igazítás, ha azzal nem megy, másik követ kell keresni.
Megkövesedett szívekről, és szétporladt sziklákról most nem beszéltem, azokat fel kell olvasztani és össze kell dolgozni, de az már egy másik blog témája lehetne.

Comments (2)


#436033 | 2022. 10. 15. 09:57
na igen :) furcsa egy állat az ember :)
#436025 | 2022. 10. 15. 00:34
Olyan furcsa tud lenni, hogy megismerünk, megkedvelünk, talán még meg is szeretünk valakit azért, amilyen és aztán meg akarjuk változtatni.