Játék ez vagy valami más?

Blogs » Blog - SygmaBet » Játék ez vagy valami más?
2022. 06. 11. 09:23 | Appeared: 601x
Nekem a BDSM nem játék! ez egy, akár véresen komolyan vehető életmód, amiből nincs és nem is lesz lehetőséged kiszakadni, ha egyszer próbáltad akkor additívabb mint a drog, mindig vágyakozni fogsz utána, szolga vagy, szolgálni pedig csak teljes odafigyeléssel és alázattal lehet, mélyebben érint mint bármi, ilyen erőkkel nem lehet és szabad játszani! mondja egy domináns barátom. Minden esetben kijavít ha egyáltalán felhozom a játék szót és a BDSM-et egy lapon.
Játszunk, élvezzük, tanuljunk, szórakozzunk, előre a csúcsra. Nincsenek tabuk, nincsenek határok, egyezkedjünk, próbáljunk ki, mindent amit együtt megélhetünk.
Az BDSM egy nagy játszótér ahol beleegyezéssel rengeteg ember tud játszani, addig a határig ami mindenkinek megfelel, nem kell és nem is igazán szabad túl komolyan venni. Minden eszköz, kötél, csavar, fogantyú új lehetőség, új fantázia, új élvezet. Tartja a swich barátom, aki nem érti a fene nagy felsőbbséget ami a dominás gondolkodásmódját jellemzi.
Szerintem a BDSM úgy jó ahogyan van, az benne az igazi, hogy ezer-féle gondolat, mélység, tabu és lehetőség megfér egymás mellett, és mindenki azt választhatja ki belőle, ami neki megfelel.
Nincs egy kötelezően járható út, rengeteg ösvény keresztezheti egymást rövidebb vagy hosszabb időre, esetleg örökre.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.