megint eltelt egy legalább egy év, vagyis még kicsit kevesebb

Blogs » Blog - SygmaBet » megint eltelt egy legalább egy év, vagyis még kicsit kevesebb
2021. 12. 29. 15:56 | Appeared: 716x
Kedves tündérek, démonok, ördögök, angyalok és szentek. A csoda bennetek van.
Majdnem eltelt a 2021-es év, újra itt az összegzés ideje, pihenünk, de akkor is blog nem maradhat el. Megint egy kéretlen kép. Látod Pixie! Nem húzd fel magad rajta, akkor sem, ha még csúnya is. Ezt az élet menetrendje. Ne etesd a trollt! A járvány mellett nekem nehéz volt, nem kicsit, vírusi szempontból, rengeteget dolgoztunk. Egy éve nem láttam, hogyan és hol. Hálás vagyok a munkámért, a pénzért és a függetlenségért amit az állásom adott. Az élet egy erdő, néha kivágják, néha jó csavarogni benne, és néha még el is lehet tévedni, persze ha hagyják. Jaj de mekkora hullámokat tudnak egyes blogok kavarni Pixie!
Férfiak, Domok higgyétek el, nem tudtam, és nem is akartam minden levélre válaszolni, sajnos néha túl magas vagy alacsony az inger küszöböm. Keményen próbálkozom, de ha nincs esély minek levelezni. Nem vagyunk egyformák, álmodhatunk egy szebb világok, de akkor se lesz mindenki mindenkinek megfelelő.
Pillangó elszáll, enged el Pixie! Nem lehet minden reményt beteljesíteni, minden pasival lefeküdni.
Tudjátok az élet jing-jang hinta, néha ad, néha elvesz, az egyensúly fontos, remélni, hogy minden eső utána egyszer kisüt a napocska, talán rád mosolyog a mindent elsöprő szerelem. Pixie! Itt még sikerülhet :) Az elmúlt év szerelmi szempontból is nehéz volt, de még mindig jobb mintha semmilyen lett volna. Adtam- kaptam. Pixies! sokat neked köszönhetek. Ne hagyd abba, figyelj kicsit rám is. Ha már csupa fül vagy akkor elmondom azt amiért ez a kusza blog született.
Minden Pixie-nek reményekben, szeretetben, boldogságban gazdag 2022-es évet kívánok.
Így előre, mert utánam már az özönvíz.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.