Anna Zaires: Twist Me

Blogs » Blog - SygmaBet » Anna Zaires: Twist Me
2021. 06. 01. 08:23 | Appeared: 845x
2020. október 1., 20:14 → 2020. október 3., 13:07 angol 4.5/5
"Egy ilyen beteg, égető sztorit. Nem szeretem a kikényszerítést, nem szeretem ha a kapcsolat nem mindegyik fél beleegyezésével történik, nem szeretem a kínzást, tortúrát, elrablást…. még se tudtam letenni, volt benne valami perverz varázs ami felkavarta a véremet és jelentősen tompította a védelmező ösztöneimet.
Anna nagyon mélyen ragadta meg a lényeget, Julian nem az a fajta férfi akit bármely anya a lánya mellé képzel, önző, kegyetlen, erőszakos és erőteljes, még is hálát adtam a sorsnak (irónnőnek) a végére sem alakult át szerelemes papuccsá. Nora egy áldozat, zsákmány akit a legnagyobb bunkósbotú ősember becipel a barlangjába, (akkor is ha az a barlang egy földi paradicsom) hiszen mindig a legnagyobb kutya…. nincs jelentősége mit is szeretne, mire vágyik, mik az igényei.
Kegyetlen, durva, lélekvesztő könyvet olvastam, még se tudtam letenni, és végig éreztem a vonzást és a taszítást egyszerre. Ha szereted a (nagyon) sötét sztorikat bátran ajánlom még kezdő nyelvtudással is, mert a nyelvezete kimondottan könnyű, közép szinten is bőven élvezhető."

Comments (0)


The comments are only available after login.