A pixis tudattalan meséje

Blogs » Blog - SunFlower88 » A pixis tudattalan meséje
2018. 06. 02. 22:04 | Appeared: 1079x
Íme mai játékunk végeredménye. A történet úgy íródott, hogy mindig más folytatta, de ő csak az utolsó pár mondatot kapta meg és az alapján kellett kitalálnia a folytatást. :D Nem volt könnyű...:)

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy elvarázsolt erdő. Ebben az elvarázsolt erdőben élt mézeskalács házában egy vasorrú bába, akiről senki sem feltételezte, hogy a pincéjében kialakított kínzókamrájában szexrabszolgákat tartott, akik között ott volt a világszép hercegkisasszony is. A hercegkisasszony megmentésére egy napon elindult az ifjú és daliás herceg, aki megérkezett a vasorrú bába házához és óvatosan kórül kémlelt, mivel mozgást nem látott belépett az ajtón, a haz uresen állt. Egyszercsak csattanásokra lett figyelmes, es egy dühös női hangra, szólalj már meg Te büdos szuka. A herceg vére nyomban fólforrt, dühösen keresni kezdte honnét jonnek a hangok Kereste az egész kastélyban, mert a hang irányában lévő folyosón sok szoba volt. Az egyik szobába amelyből a hangokat hallotta berontott, de nem latott senkit, de újra hallott egy hatalmas csattanást majd sikolyt az egyik fal irányából ami tetőtől a plafonig egy volt, de mintha furán elállt volna a faltól. Odalépett megfogta ki tudta fordítani és egy folyosót látott lépcsővel lefelé
Elindult a titkos folyosón és egyre hangosabban hallotta a sokolyokat és a hangokat. A folyosó végén volt egy ajtó, melyen nagy lendülettel nyitott be, de amit ott látott, arra ő sem volt felkészülve. Szerelme a hercegkisasszony domina ruhában kínzott egy nőnek öltözött férfit, melyet a vasorrú bába egy fotelből nézett, és közben verte a farkát, hát igen. A bába valójában férfi volt. Ezek után a kozos torténetük mint egy ócska film pörgött le egy pillanat alatt a szeme előtt. A kezdet, mikor a bevett szokások nyomására "összeismerkedtek" eljátszották a nagy szerelmet, amely egyre nehezebb súlyként ült a nyakán ahogy kózeledett az esküvő, tudva, hogy véget kell vetni az addigi életének, tudva Ő sosem lesz képes normalis ferfiként szeretni egy nőt, véget vetni titkos éjjeli kimaradásainak, hiaba a sok pénz az sem old meg mindent, a nyomokból oriási botrány lenne. Es most itt áll, leendő arája, akár a kedvenc dominája is lehetne. A dobbeneténél csak a bizsergése volt erősebb. Ledöbbent mikor megtudta az igazsagot Arája szintén titkos életet élt amire egy veletlen elszólasa miatt jött rá.
Véletlen elszólta magát hogy melyik elit klubba volt a mult szerdán. Mivel ő is oda jár tudja hogy szerdán a klubb zárva. Egesz pontosan csak egy kis titkos közösségnek volt nyitva. Már csak azt nem tudta hogy arája milyen szerepben volt jelen a klubban.
Próbálta kitalálni. A nő apróbb elszólásaira koncentrált. Igyekezett felidézni "Mit is mondott a múltkor?” Annyira élvezem, mikor a kandallós szobába James hellyel kínál s a bőrfotelébe süppedve érzem combomom a hidegséget. Ölemben forróságot.”
De miért pont James?Tűnődött magában.
Én csak Johnról tudok, gondolta, de lehet, hogy már James-szel is megcsal? Lassan, ütemesen dobolt az ujjaival az íróasztalon. A dobolás abbamaradt. Mindegy, az elejétől tudom, hogy Gilda egy kurva. Szétteszi a lábát mindenkinek, mondjuk elég szép, amikor szétteszi a lábát, meg ahogy felkínálja magát, meg amit felkínál, meg a sikolyszerű nyögései. Végigsimította a sliccét. A lényeg, hogy Jane, a kis szubcicám ne derüljön ki, neki végre én diktálok. Körültekintett az irodájában, egyedül volt, mégis kicsit zavartan állította meg ujjait az ágyékán.
Gilda es Jane nagyon közel állnak egymáshoz szinte ismerik egymás gondolatait de ez minden ikerpárnál igy van. Így nem lesz egyszerü ezt a helyezetet kezelni. Egy szajha es a szubcicám között. De dönteni kell hogy mit es hogyan tegyek hogy mindkettejüket megtartsam. Olyan feladatot találok ki amiben mindkettőjük megélheti a saját énjét!Ez az!Mert nem mondok le egyikről se!
Szubcicám féltékeny s imádja a kihívásokat meg akar felelni!
A szajhát egy dolog hajtja...A fasz!De az nagyon...
Végignézetem Cicámmal ahogy tövig nyel a szajha...
Mikor ez az egész gondolatmenet végigfutott a herceg agyán, hirtelen egyszercsak visszazökkent a valóságba. A Vasorrú bába álló fasszal, és a szerelme domina ruhában még mindig ott állt vele szemben, és kérdően néztek rá. Ekkor elhatározta, hogy bármennyire is domina a hercegkisasszony jelen állás szerint, mégiscsak a szub cicjája, ígyhát karon fogva elkezdte kirángatni az épületből...
Rángatta amig a cicája négykézlábra került a megszokott és kedvelt pozíciójába es négykézláb követte Urát. Csak a póráz hiányzott a nyakárol.
Szinte ugyanolyan gyorsan tudott haladni mint kétlabon. Ura utasitására naponta gyakorolta. Kirángatta az épületből a kocsi felé de amit latott az nagyon meglepte. A kocsi csomagtartója nyitva volt és egy kis sámli volt odatéve. Ösztönösen tudta mit kell tegyen.
Seggét kitolva, mint egy Cica tette fel a sámlira, majd megnyalta a bal kézfejét és bemászott a csomagtartóba...
Gazdája elismerően megsimogatta orcáját s megcsípte pofiját...
Majd rácsukta a csomagtartót.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.