A meztelen hangfürdő

Blogs » Blog - SunFlower88 » A meztelen hangfürdő
2017. 09. 24. 17:37 | Appeared: 1130x
Az emberek szép lassan elkezdtek szállingózni, volt akit ismertem, volt akit nem. A terem kellemesen melegre be volt fűtve, mindenki keresett magának egy szimpatikus matracot, letelepedett és szép lassan ledobta a textilt. Miután a legutolső résztvevők is megérkeztek, kapuzárás, majd bementem, és én is levetkőztem. Megvártam míg mindenki kényelmesen elhelyezkedik, kezembe vettem a gongot és elkezdtem megteremteni a relaxációhoz szükséges hangulatot.
A gong, a hangtálak, az óceándob kellemes hangjai szépen lassan teljesen betöltötték a teret, és éreztem, hogy többen a társaságból már messze járnak, voltak viszont olyanok akik nehezebben kapcsolaták ki az agyuk zakatolását, de azt hiszem a végére azért a legtöbbeket sikerült mélyre vinni a hangoknak. Miután végeztünk, és az emberek szép lassan visszatértek a jelenbe, egy kis beszélgetés következett, fesztelenül és meztelenül...:) Mindenki megosztotta a gondolatait, érzéseit, és azt, hogy merre járt a hangfürdő alatt. Voltak akinek régi emlékek jöttek elő, volt olyan akinek testen kívüli élménye volt, volt olyan aki csak kellemesen lebegett vagy relaxált, sőt olyan is volt aki a légégzésével tudatosan áraszotta a rezgéseket a testében. Abban egyet értettek az emberek, hogy a meztelenség hozzáadott az élményhez, egy sima ruhás hagfürdőhöz képes, mindenki sokkal nyitottabb, befogadóbb volt. Nekem is az volt a tapsztalatom, hogy amikor sima ruhás hangfürdőt tartok sokkal jobban szoktak feszengeni az emberek, forgolódnak, mocorognak, most viszont ilyesmit nem tapasztaltam, mindenkinek egészen jól sikerült elhelyezkedni és ellazulni.
A visszajelzések olyan pozitvak, hogy jövő hónapban tuti lesz folytatás...:)

Comments (1)


#255671 | 2017. 10. 01. 06:52
Nagyon szeretnék egysze résztvenni egy meztelen hangfürdőn imádok meztelen lenni és hamár meztelenre vetkőztem lehetne velem más finomságokat is p.l vesszőzés pálcázás ostorozás......és egyéb fantáziadús büntetések is nagyon izgatnak főleg több hölgy jelenlétében.:)