Állj ki magadért. Annyi jogod van az életedhez, ha nem több, mint a párodnak.
(Reaction to: deleted blog)

Blogs » Blog - Subra2 » Állj ki magadért. Annyi jogod van az életedhez, ha nem több, mint a párodnak.
2023. 12. 11. 14:03 | Appeared: 249x
Nem az érzéseink kell, hogy vezessenek.
Ezért fontos, hogy az úrnőd vagy a domod a párod legyen.
Baráti, távtartós meg alkalmi viszonyban a BDSM csak műkedvelés. Pénzért bármelyik kurva utánnozza neked.
Ha a szerelemben igaz, hogy "én a tiéd, te az enyém" akkor a BDSM kapcsolatban ez tízszeresen is igaz.De általában elkövetik a párok azt a hibát, hogy bele egyeznek olyan szituációba, hogy az egyik full szerelmes a másikba (Nem is tehet másként) a másik meg folyamatosan távol tartja és csak önkielégítésre vagy unaloműzésként alkalmazza.
Ugyanúgy ahogy a házasságot komolyan kell venni a BDSM kapcsolatot még komolyabban ezért nem lehet megmaradnia olyan lehetőségnek hogy az egyik fél bármikor kiléphet belőle a másik fél pedig ott marad az elkötelezettségeivel és a hűségével, aztán minden nyári rétre sugárzó napfényes boldogság lesz mindörökre.
Lehet vele vitatkozni de aki a subját nem felelősséggel hanem lazán tartja, önmaga is sérül ha kilép a kapcsolatból. Bűntudatot nem fog érezni mint ahogy felelősséget sem de ez már maga a romlás a fog gyökerének közelében.
Átszakad és már nem lehet jóvá tenni és a töméás csak ritkán segít.
Nyilván sok hölgy úgy gondolja, hogy nincs igazam pedig pont a hölgyek azok akik ezt a hűtlenséget nem tudják egy életre szoló sérülés nélkül elviselni ha velük megcsinálják. Azonban egy másik olyan emberrel akivel a szexuális, a hétköznapi élet, a benső beszélgetős dolgok jól működnek pont gyógyír erre. Nem jó a gyökértömésig várni. Sérülékenyebbek a nők.
De amikor ők teszik ugyanezt az már természetesen nem olyan nagy baj. Igen az érzések elmaradnak sem a felelősség sem a szégyenérzet sem a bűntudat nem fog jelentkezni rossz esetben de a hatás hosszútávon akár rombolóbb is lehet mint egy szerelemtől való elszakítottság okozta érzelmi vihar.
Ezért nem az érzések kell, hogy vezessenek.Nem érdemes és nem is szabad belemenni olyan kapcsolatba ahol a másik fél nem kötelezi el magát.
Gyakori partnerváltós életvitelben egy érzéketlen pszichopatává korcsul az ember személyisége. Ezt könnyű észrevenni a határfeszegetős embereknél akiknek gondot okoz például átszúrni egy tűt valakinek a bőrén de egy év múlva már vidáman tűpárnázik másokkal. Lady Meduza a Lakatos Bencével csinált interjújában elmondta, hogy azért sem vállal neki extrémnek tűnő feladatokat, például tűkkel való szurkálást, mert könnyen becsúszik olyan hiba, hogy akár az ügyfele halálát is ez okozhatja. Azt tanulni kell, és jól csinálni amire egy nővérképző elvégzése fel is jogosít egy dominát.
Nagyon hálás vagyok az ilyen szakértői véleményekért és becsülöm ezeknek a határoknak a megtartását és a felismerést, hogy jobb valamit inkább nem feszegetni mint megosztozni másokkal egy szűk cellában.
Domot, dominát, subot felelősséggel egy életre szabad csak választani.
Érdemes kiállni még a szubnak is magáért ezen a területen.
Most azt lehetne tőlem kérdezni, hogy a dolgok a Magyarországi BDSM szubkultúrában nem így működnek.
Az a válaszom erre, hogy vannak is ennek már halálos áldozatai és mentek már szét miatta házasságok és vannak félárva gyerekek akik apjukat, vagy anyjukat vesztették el a felelőtlen döntések miatt pedig ők ártatlanok. Katonássan ki kell magának verekednie mindenkinek ezt a biztonságot. Vagy csak buldózerként gázolunk át olyan területeken ahol a hülyeségünk miatt házak, otthonok omlanak össze.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.