Egy kérdés a tóban.

Blogs » Blog - Subra2 » Egy kérdés a tóban.
2023. 09. 26. 06:55 | Appeared: 259x
A nádasban vöcsök hallatszik, a tó szélén hattyúk fehérlenek és a parton sétálóktól koldulják azt amit lusták maguknak kihalászni a vízből.
A sétáló párok és gyerekek kiflicsücsköt és kenyér darabokat szórnak a vízbe.
Éget a nap és izzik a beton, pedig a napszállta egyértelmű.
Még ebben az órában a hegy mögé bukik a fényes korong és árnyékba kerül a part és az egész tó.
Mi csak ülünk a vízben és fogjuk a botot.
(Nem azt hanem a horgászbotot)
Ha férfiak kezdenek el beszélgetni akkor három téma előkerül biztosan. A munka a katonatörténetek és a család. Vagy a csajozás, de ez a kettő ugyanaz.
Sőt.
Néha csak ez.
Persze az ember lényének egyik alkotó eleme a szexualitás amire egyes prűd nők pfujolnak. Ezeket igyekszünk kerülni ha lehet. Aki már itt undorítónak tartja a másik nemet és magát a szerelem legszebb formáját az gyakorlatilag alkalmatlan egy egészséges párkapcsolatra. A többiek kávéra vannak meghívva, fagyizni, moziba, strandra, nyaralni, mekizni, állatkertbe, koncertre és a többi és a többi és a többi.
De néha kell egy kis horgászat.
A halfogás sikerélménye fontos része a horgászatnak de a saját sorsunk, tetteink, beszédeink átgondolása ennél is fontosabb. Számot vet önmagával az ember és átgondolja a hibáit, sikereit az elszalasztott lehetőségeket és helyére tesz sok olyan információt ami felett átsiklott a héten és most elgondolkodás tárgyává tehető.
-Csajozással hogy állsz?
-Rendszeresen megreked a lány egy szinten és azt mondja jó neki ott.
-Ismerős a helyzet. Mi lehet a baj?
-Elmesélte, hogy ismer valakit aki számára mentor. Amikor még kezdő dominaként ez a srác "mentorálta" sok jó tanácsot kapott, hogy hogyan kell a subjaival bánni.
-Te a subja vagy?
-Nem. Nem létezik domináns nő.
-Ja. Akkor mit csinálsz vele?
-Ezt is azt is. Jól érzem magam vele az élet minden területén. Jó vele randizni, dumálni, vásárolni menni, kajálni egyet mindenhol ahol jó kaját adnak. Amikor még csak ismerkedtünk, olyan nagy szívet láttam benne, hogy izzott bennem minden őérte. Csak úgy felállt az asztaltól és átjött a másik oldalra és megölelt. Aztán vissza ült. Ez a csaj mindenben olyan jó, hogy arra nincsenek szavaim. Nem közömbös irántam de van egy gátlás benne ami nem engedi, hogy azzá legyen aminek született.
-És ebben, szerinted, a "mentor" keze lehet?
-Talán.
-Mit mondott neki?
-Hát úgy semmi különös dolgot. Csak megtanította, hogy miben meddig mehet el a saját területén miközben az akaratát rá kényszeríti az alárendelt félre. ÉS szerintem engem hol a legfontosabb dolgok polcára tesz, hol pedig a kacatok közé tesz. Egy beszélgetésben elmondta nemrég, hogy azt tanította neki az a dom, hogy a subnak érezni kell, hogy nem jó. Hogy mindig átadhatná magát jobban is.
-Ismerős érzés.- Nevetett fel hangosan. egész testében hullámzott le és fel a rötyögés. -Hát akkor jól kiképezte a szerencsétlent arra, hogy saját maga ellen játszon. A sub sem hülye. Nyilván elmegy egy másik dominához aki magához láncolja azzal, hogy érezteti vele, hogy milyen jó. Ki akar együtt élni vagy elette lenni egy olyan embernek aki folyton azt sugározza a környezete felé, hogy nem vagy jó, hogy többet kellene dolgozni, jobban oda kell figyelni. A "mentor"....hahaha... "mentor" a saját kudarcát fényes csomagolópapírba tette és dísz szalaggal átkötötte és szegény lány azt hitte, hogy valami értéket kapott.
Mint a cigaretta. Aranyozott csíkkal és fehérített kemény dobozzal a gazdagság fényűzését utánozza de belül csak tüdőrák általi elhalálozás van. Ilyen nőket csalnak meg a leghamarabb és ilyen tartalmú pasikat hagynak el a nők....hahaha-
-Na most jól kinevettél.
-Bocs direkt volt.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.






 
aaaaaaaaaaaa