Mérgezés.

Blogs » Blog - Subra2 » Mérgezés.
2023. 08. 08. 19:58 | Appeared: 291x
Néha jó az embernek lezárni egy időszakot az életében és mindent ami fontos volt kiértékelni, hogy mi okozott valamilyen területen, erkölcsi, anyagi vagy kapcsolati területekre gondolva, károkat. Mi tett hozzá valamit az ember életéhez és mi vitte előre és milyen árat kellett érte fizetni.
Tanulságos dolgok, amik a jövőre vetítve akár végzetes hibák elkerülésére is megtanítanak.
„Más kárán tanul az okos,” tartja a régi Magyar közmondás, az ostoba pedig a sajátján sem.
Egy horgász ismerősömmel beszélgettük át két kapás között a világ nagy dolgait.
Háború, gazdaság, csajok és abból pedig megérkeztünk az önanalizálás témájához. Mit is tesz hozzá az ember életéhez a BDSM?
A szexualitása az embernek, akárhogy is pfujolnak a prűd hölgyek, adott és nem tehet róla az ember. Amikor ez a szexualitás sérül akkor nem várt irányokba tud elhajlani. Ez azt is jelenti, hogy kellő önkontroll (nem sok) és vissza lehet evezni azokhoz a csendes és romantikus vizekhez ahol még jól mennek a dolgok. Mint a fogyás.
Zabáltam a stressz miatt most akkor zabálás helyett neki állok mozogni. Lefogyok 20 kilót, csak mert odafigyeltem valamire ahol korábban nem volt ott az egészséges mederben való csordogáláshoz a szükséges gát rendszer.A szexualitás lehet sérült lenéző, megalázó beszédek miatt. Sérülhet már gyerek korban. Sérülhet egy pedofil ember beavatkozása miatt. A legeslegtöbb pedofil visszaélés a családban esik meg. Távolabbi vagy közelebbi rokonok közt. Ritkaság hogy idegenek által. A később jelentkező hatás felesleges gátlásokat épít ki a felnőtt korba lépett férfiakban vagy hölgyekben. Nagy család, kapcsolat, boldogság romboló erők tudnak fellépni, csak egy be sem fejezett esemény miatt is. Tudok olyan esetről ahol helyrehozhatatlan kárt szenvedett a fiatal és annyira feldolgozhatatlan volt számára az erőszakos szexuális aktus, hogy életképtelenné vált. Felnőtt korban is mentális gondokkal küzd és a rettegés lebontotta a személyisége többi részét is. Mindenre alkalmatlanná vált a korábban egészséges, fejlett és erős illető.
A BDSM berkeit szereposztásait felvállalók közt kicsit más a helyzet.
A szexualitásnak olyan fűszere lehet ami tud hozzátenni az ember életéhez olyan dolgokat ami korábban nem volt. Olyan szenvedélyek felszabadulását is magával tudja hozni egy egy együttlét során amire még maga a közreműködő sem gondolt. Az önképünket pillanatok alatt képes lerombolni és újjáépíteni egy ilyen együttlét. Szende, szűzekről tud kiderülni, hogy szadista, könyörtelen és mások szenvedése örömet okoz neki. Más területeken, például a munka stílusából a környezetében is csak kevesen sejtik az ilyesmit de például a szexualitás felfokozott érzelmi állapotában ezt már nem tudja visszatartani.
-Nem gondoltam volna magamról hogy tudok ennyire irányító és követelőző lenni.
Jó volt?
Élveztem.
A kezdeti, egy két ügyetlen próbálkozás utáni tapasztalat szerzés egyre több és több területet akar meghódítani és ki kell próbálni az uralkodást, a verést, az idomítást, a kínvallatást, a szerep játékokat és mire az ember egy ilyen rövid listát is végig jár évek telhetnek el de mire mindent kipróbál (ez még nem a profizmus) már merőben más személyiséggel rendelkezik mint amikor még vanela szinten élte át ugyanazt a gyönyört kevésbé sósan, kevésbé fokhagymásan, kevésbé paprikásan. A program az ember fejében megváltozik. A személyiség akkor is elindul egy megszokottól eltérő irányba ha az ember gyerekként molesztálják, vagy felnőttként megy bele olyan módszerekbe ami megláncolt és falakon kívül tartott szörnyeket engedett be szépen gondozott kertbe. De vajon jó-e és kell-e kipróbálni mindent? Kell-e tudni hogy hol a határ, amikor még a szörny lánca tart és nem szakad el. Ki kell-e próbálni, hogy mekkora fájdalmat tudok okozni és mi az amit még a másik elvisel?
Subként a fájdalom és a megalázás szintén elindít olyan folyamatokat amiknek a vége a „bekattant” állapot. Azt vettem észre, hogy nem kell elmenni egy bekattanáshoz odáig hogy az ember tűvel tudjon szurkálni valakit vagy elviselje, hogy injekciós tűk vannak a mellében. És a szeméremajkaira súlyok legyenek csipeszelve vagy a heréi legyenek szétrúgva. A megegyezéses erőszak és sub szerep a kiszolgáltatottság érzése lehet pillanatnyilag édes de hosszútávon dolgozó méregről van szó. Több ellenállással találkozik ugyanaz a méreg egy felnőtt személyiségében mint egy molesztált kisgyerekben. Nehezebben hatol előre de a hatása kimutatható ha halványabban is.
A mérgezések orvosilag kimutatható hatása, például egy kígyómarás után, a méreg semlegesítése ellenére is, például a vér által széthordott vegyület hatásaként szívritmus zavar ami megmarad és évtizedekkel tudja megrövidíteni a páciens egyébként várható élet tartamát. A vese óriási károsodást szenved. A máj is 50%-os teljesítmény vesztést szenvedhet. Az érfalak ellenállása is drasztikus változást szenvedhet.
A lélekben is elvégződnek ezek a károsodási folyamatok.
Ahogy egy utcán velünk szembejövő emberről szemre nem tudjuk megmondani, hogy a szervei jól működnek vagy nem, úgy nem látunk bele más ember lelki állapotába sem. Erre orvosok vannak akiknek ez a szakmájuk és pszichológusok akiknek szintén ez a szakterületük és többet látnak egy ember viselkedésében, beszédében mint egy átlag ember. És nem baj ha vannak olyan emberek akik ilyenkor tudnak segíteni.
Egy BDSM kedvelő persze kiszolgáltatottabb ezeknek a mérgeknek, mivel nem csak önként választotta, hanem azért is mert nagyon élvezi. Hiszen izgatóbb a vágyunk beteljesüléséért megdolgozni vagy szenvedni és úgy megkapni azt a gyümölcsöt. Csakhogy amit megkaphatunk az emberi méltóságunk megőrzése mellett mint a szexualitás gyümölcse, azért a BDSM-ben másokon kell taposni vagy egy másik szerepben a fejére tapos az embernek más. De sűrűn előfordul, hogy a sok szenvedés ellenére is magának kell ezt engedéllyel, és azt is megszakítva, elvégeznie és megvetéssel, lenézéssel együtt megkapva éli azt át. Aztán egy érintés, egy forró csók, egy elszabadult érzelmi pillanat sem tud kiteljesedni és vége a dolognak, lehet haza menni.
Néhány sub férfival beszélgettem akik elmondták, hogy igazából nem kapják meg a dominától azt amit szeretnének, annak ellenére sem hogy fizetnek is érte. Tehát a szexualitás gyakorlatilag minden együttlétnél ha feléled és élni akar meg van fojtva és meg hal anélkül, hogy félig is beteljesedhetne. De ez már mind domináns mind sub részről beteg dolog. Ha zölden eszünk meg egy rahedli cseresznyét olyan mérgek szabadulnak el az emésztő enzimekkel keveredve ami véres székletet és halát okozhat mint a kígyómarás.
Az éretlen, satnya, életet nem látott gyümölcs káros a szervezetre.
Ezért nem vesz az ember tiszta zöld banánt ha teheti. A szervezet ösztönösen tudja, hogy mit tart jónak. És amikor valakibe bele gyömöszölünk egy tányér éretlen gyümölcsöt, és ő is kényszerre vágyik de a kényszert megkapva nem jó dolog megy a szervezetébe, ugyanúgy a mérgek lassan hatni kezdenek. ÉS ugyanúgy meg lesz terhelve a szív, a máj a vese de most a gyomor is károsodik.
Ha valamibe nem való cukor akkor jobb nem bele tenni. Ha valamibe nem való só, akkor jobb nem bele tenni. Ha a gyümölcs turmixba nem való halálos méreg akkor nem tesszük bele. És a probléma az, hogy szeretjük a BDSM-et mint fűszert de nem biztos, hogy akik azt használják értenek is hozzá, de eladják magukat profinak, és így egymás életével játszanak a felek. Kisebb nagyobb károsodások lépnek fel amik a bensőből a benső szervekből eljutnak a döntéshozó szervekhez amik enyhe mérgezés hatására képtelenek alap funkciókat is tisztán és stabilan kezelni. Szédülés, fejfájás, rosszullét, hányás, vérmérgezés léphet fel a testben. És ugyanígy a lélekben is. Ami rossz, logikátlan döntéshozatalhoz vezet. Látászavarok, a dolgok átlátásának a zavarai és összefüggéstelen beszéd, vagy mindenkire valamit rá erőltető beszéd…. Ilyenkor nem érti az ember, hogy a másik miért nem látja abban a hülyeségben a zsenialitást és a kikezdhetetlen jóságot amit mi olyan lelkesen támogatunk.
Az eredményt mi vesszük észre magunkon utoljára a környezetünkből kapott visszajelzések összegzésénél. Ha egyáltalán még korán kapcsolunk.
És mondom:
Nem kell az elmebetegséghez extrém kínokat okozni másnak vagy elszenvedni azokat. Hanem egy benső ellenállás kérdése. Egy gyenge lélek előbb omlik össze és válik láncokon rángatott önakaratától távol tartott fogollyá, egy erős pedig később.
-Jól van Misi, de akkor mit lehet tenni?
A legjobb ha mindennek alapja a szerelem. Ha szeretek valakit akkor soha nem tolok bele annyi alkoholt, gyümölcspárlatot hogy ne tudjon a világáról vagy állandó részeg, mérgezett állapotban tartsuk. Az egymás iránti szerelem házasságban tud igazán élni és hasznosulni. Partner váltogatásnál és a határok feszegetésénél eleve hiányzik pedig a szerelem olyan vegyület az emberben ami megrészegíti, tehát más méregnek már eleve nincs esélye hatni és károkat okozni. A másik pedig az, hogy egymás megbecsülését, embernek tartását, tisztelet adást egymás felé soha nem szabad elfelejteni. Így ha az élvezetért az egyik fél megdolgozik vagy megszenved az emberi méltósága nem sérül így a mérgeknek ez egy másik tényezője ami nem engedi a bensőbe kerülni és hatni. Ami méltóságot elveszít szeretkezés közben az egyik, azt vissza kell neki később adni.
Újra fel kell építeni egymást és tudni kell egy uralkodónak minden ítélet végrehajtás után leszállnia a trónjáról és az alattvalói érdekéért is tenni.
-Aha. A királyok a népért vannak és felelősek annak jólétéért vagy nyomorúságukért.
-Igen.
-Egy jó BDSM kapcsolatban a két fél egymásért van nem önmagáért!

Comments (1)


#449155 | 2023. 08. 15. 16:40
Pontosan leírtad!
Sokszor megkapom, "kamu domina" vagyok, mert meg akarom ismerni a "játszótársat", mielőtt bármi is történik.
Nem baj, nem sietek.
Nekem van időm.
Rendkívül széles a BDSM skála, előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a maga hangját ezen a skálán.