Veled

Blogs » Blog - Subra2 » Veled
2023. 07. 23. 20:23 | Appeared: 325x
A szobát ő javasolta.
Átküldte a számát és én felhívtam a tulajt.Egy napos wellnes hétvége mert mindkettőnknek van otthon olyan feladata ami csak kisebb halasztásokat tűr.
Pénteken este érkeztünk. Szétnéztünk a kisvárosban és fagyiztunk a parton.
Persze térdig bele is mentünk a vízbe. Szeretjük a természetet de szúnyog eledelként nem szerettük volna lezárni a hét melósabbik részét.
Beszélgetés és egy könnyű vacsora a kibérelt szobában.
Fáradt voltam a meleg miatt és az egész heti hajtástól ami végül már csak egy kóválygó önkívület volt elalvás előtt. Minden jól ment de végül nem maradt túl sok bennem. Sem figyelem, koncentráltság, sem erő. Örültem a beszélgetésnek. Oldott meg szokatlanul megértő lett a hangulat miután ettünk egy kicsit és egy kis bor enyhítette a szomjunkat.
Abban a reményben hogy mind a ketten egy jót alszunk mielőtt a mindkettőnk által sejtett dolog végrehajtásra kerülne búcsúzóra fogtam a mondandómat.
-Gondolom, szeretnél elszívni egy szál cigit még a teraszon. Én addig lezuhanyozom és ágyba bújok aztán várlak téged is.
-Jó ötlet. Elfüstölöm a világ baját én is aztán lezuhanyozom. Maradjon nekem is meleg víz.
Egy ötliteres zuhanyozás után meztelenül landoltam az ágyban. Mielőtt elindultunk volna már egyszer megtörtént de illik az út porát is leöblíteni.
Becsuktam a szemem amikor Ő még kint volt és nézte a kilátást a nagy vízre.
-Mennyi víz.- mondta félhangossan, hogy biztosan meghalljam.
-Igen. És az még csak a teteje.- Válaszoltam neki.
Kis kuncogás és csendes további tájkép szemlélés.
Elaludtam.
Nem aludtam csak egy órát.
Hagyott mert még ő sem szedte össze magát de amikor felébresztett egy pohár hideg vízzel már fürdőköpeny volt rajta.
A köpeny alsó nyílásából egy felcsatolt szerszám eleje dugta ki a fejét.
Zavartan dörzsölgettem ki a szememből a vizet. Szerencsére a nagy lámpa nem volt felkapcsolva de néhány gyertya azért adott a tükör előtt meggyújtva olyan világosságot ami mellett jól láthattam még azt is amit sejthető lenne csak. Közben a lábaimat egy rúdra erősített bilincsbe igazította és rákattintotta. Határozott és gyors volt. Ő már kigondolt mindent. Még egyet akartam dörzsölni a szememen de a kezeimet is kicsavarta és elöl összebilincselte. Sejtettem, hogy a táskája rejt kellékeket de, hogy mit és mennyit azt nem. Máris bilincsek és egy póráz öltözetében találtam magam.
-Ne nézzél a kiskutya szemeiddel. Nem úszod meg, és ezt te is jól tudod.
Zavarom nem múlt.
-Kászálódjál le az ágyról gyorsan és és láss munkához! Na! Mintha élnél.
Egy terpesztésre bilincselt lábbal persze nehezebben megy a mozgás mint az elvárható lenne és az összebilincselt kéz sem segít túl sokat a helyzeten. Azért mégis csak álltam a mutatvány végén.
Hajamba markolt és lenyomott az ágy elé.
-Térdre, te kurva!- a nyomás és rángatás erős fájdalma a fejbőrömön elég meggyőző volt az engedelmességhez.
Éreztem a határozott hatalmát és remegni kezdtem a szeméyliségéből áradó hatalom jelenlétében. Édesebb érzés nincs mint amikor maga alá gyűr és azt tesz velem ami neki tetszik.
Leült az ágy szélére és két pofonnal előzte meg a mondanivalóját. a szemembe nézett amire én lesütöttem a sajátomat és az előttem ülő alakjából csak a felém irányuló két combját és térdét láttam.
-Csókold meg a lábam, gyerünk!
Nem engedte el a hajamat hanem lenyomta velem a fejem a lábszárához. Gyomrom fájóan összeszűkülve jelezte a hirtelen álomból való durva ébresztés közötti átmenet hiányát és ügyetlenül megcsókoltam a lábfejét. Közben a másik tenyere a fenekemen csattant. Folyamatosan kezdtem csókolni és körbe jártam a lábfej felém eső részeit aztán folytattam a bokáknál. A vádlik és a lábszár hosszú felülete miatt ott sokat időztem míg a térdekig felértem.
Itt azt hittem vége lesz a mutatványnak de tévedtem, a lábak feltárultak előttem és a combokról felhúzódtak a fürdőköpeny szárnyai. Jól láthattam a feltáruláskor a finom bőrét ami méz illatával vissza adott nekem abból amivel én kényeztettem ám egy fekete felcsatolt műszer is jelezte, hogy a lábak kényeztetése milyen véget fog érni és miért van még mindig a keze a hajamba markolva. Nem is értem el a combközéptől egészen a frissen illatozó nyílásig amire nagyon vágytam amikor erősen felrántotta a fejemet és egyenesen a meredező pálcája elé igazított.
-Kapd be kurva.-
Megint egy határozott pofon segített a feladat elvégzésében. És az hogy közben hátra fekve mind a két kezével a hajamba kapaszkodva a feje alatt egy párnáról nézte ahogy eltűnik a számban az eszköz és én kissé fulladozva próbálom a fejem felvetni és levegőhöz jutni. De újra és újra lenyomta. Ezt a pumpáló mozdulatot nagyon élvezte hiszen a gyártó olyanra csinálta az eszközt, hogy az az ő hüvelyében ilyenkor szintén mozgást végzett. Csupa nyál lett minden a szerszám körül. A sok mozgás kifárasztott de az alvásból való hirtelen ébredés ekkora már frissé tett. Más fáradtság volt ez.
Láttam amikor megvonaglott párszor de nem tudtam eldönteni, hogy orgazmus volt-e vagy valami más. Kimerevedett és kissé remegtek a megfeszült izmai. Milyen szép is, mégsem láthatok belőle túl sokat. Rendszertelenné és gyengéddé vált az erőszakos szopásra kényszerítő erő. Míg végül ő emelte fel a fejem és felült.
Ekkor elengedett.
Az egyik szék alól egy puffot húzott az ágyhoz és rám nézett.
Egy törölközővel az egész arcomat letörölte és közben valami olyant mondott, hogy:
-Tiszta legyél nekem te cafka. Nem tűröm, hogy úgy érj hozzám hogy közben undorító vagy. Ülj le a földre és vesd hátra a fejed a puffra!-
Engedelmeskedtem neki.
Fölém állt két lábát szét vetve és a szerszámot a szám felé fordítva ismét a hajamba kapaszkodott és bele erőltette újra a számba az egészet. Tövig benyomta és felemelte. nem húzta ki az egészet de lassan ismételgetni kezdte. Egy élvezet volt az egészben. Az, hogy ő ezt élvezi. Én is azt élveztem, hogy ő ezt élvezi. a dolgok amiket művel velem általában kényelmetlenek voltak és nehéz volt sokáig elviselni azokat. Most is prüszkölve megvonaglottam és a szőnyegre gömbölyödve köhögések közepette kapkodtam levegő után. Nevetett és újra felrántott aztán megint bele dugta a számba.
-Nem tetszik a szopatás te kis fasszopó kurva? Én azért élvezem a helyzetet.
Megint addig csinálta míg kivörösödve a padlóra erőltet a köhögés. ő is lihegett kissé. Ez azért egy kissé összetettebb produkció volt. Leült mellém a földre és nevetett ahogy lihegek és öklendezek úgy hogy a két tevékenység egymást akadályozza a fájdalom enyhülésében.
-Mássz az ágyra!- 
El négykézlábaztam odáig és felkapaszkodtam úgy hogy a térdeim a padlón, felsőtestem arccal lefelé az ágyon voltak. Talán mondanom sem kell, hogy azonnal mögém térdelt és pár tenyeressel megtisztelte az alulati felületemet. Majd éreztem hogy egy flakon kupakját lepattintva ömlik rám a síkosító. Még a combomon is az folyt. A műszert is hangos cuppogások közepedte beolajozta amire szintén nem sajnálta a flakon tartalmát. Egy új, megjáratva, két új halványan, három és amikor úgy érezte elég tág vagyok nekem esett. Vért köptem a párnára és a pumpáló mozdulatok hatására lökdösődtem felette. Önkéntelen ringatás és szédülés. A derekamat erősen fogta és megpróbált minden mozdulatnál erősen nyársra húzni. Nem ettem olyan sokat de a vacsorát a vérbe hánytam. gyorsan megpróbáltam letakarni egy párnával de az összebilincselt kezem stabilan csak könyökölve tartott. Szóval össze lettem én is maszatolva elől és hátul is. ő meg egyre erősebben lökdösött. Nevetett és látszott, hogy jól bele lendült a játékba.
-Szétbaszlak te cafka! Milyen érzés a másik oldalon lenni? Azt hiszem ez a fasz most a fasz hegyesebb végére került. És most nagyon szétbaszom a picsádat te kis kurva!
Egyáltalán nem finomkodott. közel járt az agyi orgazmushoz amikor egyre vadabban csinál mindent míg végül áthaladva a célvonalon elönti a testét a lelkét a szellemét egyszerre az orgazmus. Ehhez neki több kell, Van úgy hogy lelkileg jó neki ha bánthat. Van úgy hogy testileg éli át az orgazmust. És van úgy hogy ezek szinkronba kerülnek és akkor éli át a lelki kielégülés állapotát ami napokon keresztül orgazmus és elégedett, kielégült állapotban tartja. Amikor nem kell számára a testi kontaktus, akkor csak szid, lecsesz, hibáztat és megmondja a magáét. De most minden területet el akar érni és elvesztette maga felett a kontrollt ezért ilyenkor nem nézi, hogy nekem fáj-e vagy nem. Ami bennem van annak a másik vége nála testileg jó helyen érinti azt a területet ahonnan a legnemesebb élvezetet tudja átélni. És most ennek az áldozata vagyok. Ritka de egyre erőteljesebb lökéseket érzek. Még egy.... még egy.... és most egy nagyobb. Markolja az oldalamon a bőrt. Szerintem az ujjai is bele fehéredtek. Megint egy nagy lökés a fenekemnek feszülve megmerevedik. Aztán megint egy erőteljes és az összeszorított ajkai között préseli ki az erőlködéstől a tüdeje a levegőt. Ez hangos eljárás. Amikor levegőt vesz szinte még hangosabb és kifújásnál megint erősen belepasszírozza a végbelembe a felcsatolt utánzatot. Rám hajol és egyre csendesebben lihegni kezd. Megfutotta a maratont a hátam mögött.
Tíz percig nem mozdul.
Én meg nem merek. Rám hajtva a feje. Haja a hátamra omlott. Végül felnéz és kihúzza belőlem a tüskét. Lüktet az ánuszom. Lecsatolja és a fürdőszobába tántorog.
Rendbe szedi magát. Aztán a vizet ereszt és lezuhanyozik. Én is felálltam.
Amikor a szobába lépett és rám nézett csak ennyit mondott:
-Takaródjál a fürdőszobába és mosd le magad te szexállat.-
Bilincsel és terpeszben kiügyetlenkedtem magam a fürdőszobába. Kézmosás, és kiöblítettem a számból a vért és a hányás savas ízét is. Lezuhanyoztam de már csak hideg vízben. Nem foglalkoztam semmivel, Csak simán a zuhanytálcára hugyoztam. Leguggoltam hogy elérjem a lágyékomat és mindent behaboztam. De jobban éreztem magam.
Amikor vissza botorkáltam akkor jött be az erkélyről. Éreztem a cigaretta füstöt. Neki sem juthatott sok meleg víz mert frissnek láttam.
Megint belemarkolt a hajamba és elrángatott az ágyig.
Azon már csak egy pokróc volt.
A lepedőt és az egyik párnát már összetekerte a sarokba. Lehanyatlottam az ágyra és ő nem teketóriázott. Mivel a fütykös ilyenkor visszahúzódik a hasfal mögé hogy melegen tartsa a családi ékszert, azonnal a számra ült.
-Kedvem támadt egy kis facerodeohoz. Dugd ki a nyelved de ribanc és nyald a picsámat mert fájni fognak a következmények.
Ez az "ereszd el a hajam" állapot az egyik jellemzője az ő stílusának amit önmaga eleresztésével felvesz. Belenyomta az arcomat a szemérem ajkaiba miközben az az egészet bejárta az államtól a homlokomig. Megint össze lettem kenve és megint csak vonaglottam amikor már kevés levegőm maradt. De most mégis több volt mint amikor a torkomig nyomta a dugót.
Félelmetes és gyönyörű, élvezi önmagát és a szenvedésem, csak feltüzeli. Kezemmel próbáltam eltaszítani az arcomról de nem ment. A lábam csörömpöltette a bilincseket. az egész mozgás kavalkád hoz az ágy nyekkenései is hozzájárultak. De alapjában véve bírták az iramot.
Nagyon sok tejsav került az arcomra és most kimerevedős sikongatós élevezések jöttek sorba. Egymás után vagy három. De most csak lefordult rólam és mellém feküdt az ágyban. 
-Takaródjál megmosakodni.-
Ismét lezuhanyoztam.Mire szárazra töröltem magam már a fal felé fordulva aludt. még horkolt is egy kicsit.Mellé feküdtem és úgy meztelenül bilincsben én is elaludtam.

Comments (2)


#448472 | 2023. 07. 24. 15:21
Csaba.

Nem vér hányásról van szó a szövegben.
A hányás a kaját hozza fel. A torok sérül az erőltetett orális aktus során. Belső vérzésnek hívják és a hányással együtt jön fel.
Ez a szadista domina okozta sérülés.
#448439 | 2023. 07. 24. 05:31
A vér hányást nem értem, amúgy nem rossz.