A mellébeszélésről.

Blogs » Blog - Subra2 » A mellébeszélésről.
2023. 07. 15. 19:03 | Appeared: 264x
Az igen legyen igen, a nem legyen nem.
A többi az ördögtől van.
Ha a fekete nálad fehéret jelent és a fehér csak a feketének egy árnyalatát, mindenki mellett el fogsz beszélni senki nem fog érteni és senki nem fog megérteni.
Ha nem akarod kimondani a dolgokat abból azt a tanulságot szűrik le az emberek, hogy nem vagy egyenes, nincs egyéniséged, sunnyogsz, be fogod csapni őket amint lehet, ezért csak felületesen engednek közel magukhoz és egy partnerváltogató maradsz a boldogság esélye nélkül.
Ez az a típus aki felnőttnek tartja magát és cinikus sóhajtással álbölcselkedve ontja a keserűségét a hallgatóságába: -Oh, én nem hiszek a mesékben.
Kiszáradt kórók az út mellett akik esőben sem tudnak inni az éltető nedvekből mert sehova sem tudnak mélyen legyökerezni, hogy víz érje őket és a melegben is zöldelljenek. Ők akik mindig árulják a testüket de soha nem eladó. És nem értik hogy miért nem értik ha ők nyitott kapukkal élnek miért megy be rajta boldog, boldogtalan. Ami nem eladó azt ne tedd kirakatba. Amikor egyedül akarsz lenni zárd be a kapukat. Ha értéket találsz becsüld meg, különösen ha ragaszkodik hozzád.
Az igened maradjon mindig igen. A nemed maradjon mindig nem. Ne beszélj más nyelvet mint ami kimegy a szádon a gondolataidban. Ha csak nem akarsz mélyen élni és szenvedni, kínlódni mélyen a poklodban. A nyitott kapuk meghívások a tolvajok rajongva vesznek körül és a szépségedről beszélnek. Amíg persze magaddal és a szépségeddel vagy elfoglalva, kifosztottá válsz észrevétlenül. Egy üres, értékektől mentes valaki pedig csak addig vonzó míg aki észre nem veszi azt. És hamar észrevenni. Ha elfogyott a bor mindenki lelép a buliból. Ha nincs svédasztal a vendégeknek, nem lesz visszakínálás sem. Amikor egyedül üldögélsz és nem hívnak, és nem hívnak el, és nem kíváncsiak rád.....hááát, valamit elrontottál.
"-Legalább egy megunt valaki lenne itt akivel kitalálhatnék valami érdekeset! Mert engem már megunt akit a múltkor csaltam meg. Nem értette, hogy ha azt mondom szeretem az nem azt jelenti, hogy csak ő lehet az életemben. Nem értem, hogy egy olyan nagyszerű és nyitott valaki hogy lehet ennyi idősen egyedül, mint én. Amikor a szomszéd Unalmas Lajos és bájos felesége Unalmasné Egysíkú Gizike olyan jól elvan a párjával és a gyerekeivel.
Hát mi van azokkal az emberekkel? Mit tudnak amit én nem amikor nekem a sokrengeteg randipartnerem azt mondta, hogy milyen nagyszerű vagyok. Aztán egy ilyen nagyszerű valakit hogy lehet egyáltalán ilyen gyorsan elhagyni?
Van ám egy színvonal amit nálam meg kell ütni. Az lehet a baj. Túl igényes és túl nyitottanfenségesgyönyörűelegáncsos vagyok. Konklúzió: Az emberek hülyék. Rajtam kívül. De mindenki ám. Hogy nem értik meg, hogy az igen az nem a nem nemet jelent a talán pedig nemet? Itt mindenki romlott és gonosz. De aki nekem tetszik az is olyan hülye, hogy nem érti hogy a nem csak azért van hogy még többet hajszolja magát értem. És küzdjön hisz Dominatórikusan az az értékes amiért megdolgozott az ember. Hát csak nem fogok mint valami ajándék bizsu az ölébe pottyanni valakinek? Mit képzelnek? És ha igent mondok azonnal akkor meg azt hiszik hogy könnyű préda vagyok. Na ki is teszem, hogy ezt mindenki ércse. Azzal mindenki látja, hogy nemes vad vagyok akiért meg kell mászni a helyet és át kell vágni az erőn és vizesnek kell lenni a folyó gázlóján amikor engem üldöznek hogy örök szerelmünk bimbója rózsaszirmokra fakadjon."
Nos hát. Ezért legyen egy állandó partnered, hogy a látszata se legyen meg annak, hogy akinek nem akarod annak is megszerezhető vagy. Ha meg feltűnési viszketés van akkor persze jó ez a műkiborulás csak nem biztos, hogy azt gondolják amit te szeretnél.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.