Egy szerény kérdés a hozzáértőkhöz.

Blogs » Blog - Subra2 » Egy szerény kérdés a hozzáértőkhöz.
2023. 03. 27. 09:00 | Appeared: 353x
Nehéz kérdésem van.
A t97-7658A10.97 felcsatolható 16 cm-es infralézerezett turbóhomogenetizátoros H13 hepaszűrővel ellátott orálisan fixált otthoni permetező, ami ugyebár véletlenül sem kínai gyártmány, kiskertben használható-e női melltartó termesztésnél kártevők ellen, ha még a bikini sor is literes méretűre érett a nyár derekára?
Nem lemosó permetezésre vagy összefröcskölésre értem hanem melltartó bogár ellen vagy tapogató lepkék ellen.
Hallottam már róla jót is rosszat is, hogy csak nagyüzemi gazdálkodásra jó Benetton farmokon ahol kombájnnal kell szedni a csipkebugyit is vagy Dolcegabbanaféle Olasz típusú mezőgazdász szövetkezetekben ahol a jó sós tengeri párától kijön a színe a fodrozásnak.
Merthogy ezek eleve meleg égövi területek ahol nincs téli fagy ami kiöli az ízeltlábúakat a kéreg alól ahova téli álmot mentek gyűjteni.
Meg azt is hallottam, hogy ha nem motoros illetve elemes változatot veszek akkor kiskerti műveléshez sok, nagyüzemihez kevés, nem térül meg és a hipofiloxférákat vagy a gumírozás alatti elvarást a nagy fröcskölő fej miatt kitágítja és eleve nem marad méreten a termés.
Érdemes megvenni?
Mivel csonthéjas termékről van szó ami persze korlátozott felhasználásra terem, mert sem a cukrászat sem a gyógyszer ipar nem tudja hasznosítani és kizárólag vizes közegben való felhasználása ismeretes, eleve kevesebb termés megy el a piacon míg a végfelhasználónál egy rosszul kezelt egyrészest egy agresszívebb szeméremajak könnyen szétrág vagy egy fiatalabb mell ugyebár kilyukaszt. Nem is beszélve az ánuszbarnulás és a tejsav okozta maró hatásról.
Ahhoz megint jó minőségű termés kell amihez nem noném trágyázás vagy tinglitangli gazpusztinációs locsolás, meg lesz ami lesz permetezésre van szükség.
Mert egyszer elviszik a termést, máskor meg inkább mástól veszik, aki tud jó fehérnemű szállítmányt leadni.
Nyilván nem kérdezem meg, hogy a sorok közé lehet-é vetni vibrációs rudakat, mert van olyan, hogy belenő a bugyi alsó részébe pöcök pöcköléses lesz a használó hölgyek járása, ennyire amatőr nem vagyok én sem és tudok olyan elrontott szezonról is ahol a bugyik külső részére nőtt rá amivel az illető hölgyek a gazdákat abuzálták meg végül. Nem szeretném a különlegességek közé szórni az így is kicsi piacra számító termést.
A sorok közt korbács vetemény és szájpecek van aminek a beporzó rovarjai eleve a fehérnemű egereket távol tartják a farkukból és a csatos részekből való pollen csípős illatával.
A korbácsvirág csípőssége ugyebár akár tíz év múlva is tud bőrpírt okozni aki allergiás rá, mindössze a száraz helyen való tárolástól nagyobb suhintásokkal kell azt kiverni belőlle.
De ugyanúgy hat, csak nem minden kártevőt tart távol.
Tehát ötletek?

Comments (1)


Deleted user
#444199 | 2023. 03. 27. 10:59
🤣