Mai világ

Blogs » Blog - Subra2 » Mai világ
2023. 01. 20. 11:36 | Appeared: 290x
Önmagamat férfinek valló de korábban női testben élő férfiként (de aztán megszülettem) önmagát férfinek valló nőknek vállalva gyermek nemzést nem ön azonos testtel rendelkező férfi női testének nőként való kezelésében, az ő saját kérésére egyes országokban büntetendő tettet hajtok végre közös bele egyezéssel hiszen férfiként létesítettem kapcsolatot egy férfival akinek női teste van és az érvényben levő jogszabályozás ezt börtönnel bünteti.
Így heteróként büntetnek meg egy homoszexuális kapcsolat létrehozásáért vagy homoszexuálisként?
Egy önmagát férfinek valló ember nőként való szexuális bánásmódban részesítéséért vagy egy nővel való nő-férfi szexuális kapcsolat létesítéséért?
Vagy a közös bele egyezés feloldja a szigorú törvényi kötelezettségeket amik mind a heterő férfiakat sújtják genderügyben?
Mert ha cukrászként meleg párnak nem sütök tortát mehetek böribe mert fasisztoid gendergondolkodású normál vagyok.
Ha egy önmagát nőnek valló férfit leuramozok vagy egy önmagát férfinek valló nőt lehölgyemezek akkor mehetek a böribe. De ha az ilyen törvényileg védett női testen élő zakkant kötekedő végre női bánásmódban részesül akkor az LMBTQ felfogás szerint, amit törvény is védd, nagyobb büntetés járna mint ha csak nem sütök nekik tortát. Vagy ha bibliából idézek arról, hogy Istent felháborítja a homoszexualitás.
Miért is igényli egy férfi hogy nőként legyen bánva vele és gyereket szülhessen ha ez természeti törvények szerint, ami nagyobb és jogosabb mint bármi más emberi törvény, hiszen így a saját óhajával menti fel azokat akiket más esetekben elítéltek és elzártak és anyagilag tönkre tettek azért mert férfiakkal férfiként férfiakkal való szokásos bánásmóddal beszélt vagy szolgált ki.
Szóval a saját törvényeik szerint ők jobban elítélhetők mint a normál, többségi társadalom hiszen ők jobban áthágják a saját törvényeiket amiket ők erőszakoltak ki a törvényhozásban mint a normál szexuális irányzatot követő többségi társadalom, ide értve akár az S/M művelők népes és igen színes hadát.
És mivel ez egy megtörtént eset ez vajon nem egyértelműen bizonyított heteroszexualitás?

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.