Meglepetés!

Blogs » Blog - Sublany77 » Meglepetés!
Sublany77 (57+/47)
Dominant, Fetisist, Sadist / Fetisist, Submissive
Male / Female, Bisex
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2023. 08. 21. 10:19 | Appeared: 323x
Hogy én milyen szerencsés vagyok. Hogy ilyen GAZDÁHOZ tudok tartozni.
Mert meglepetést ígért nekem a legközelebbi szeánszra. De eddig még nem tudhattam, mit is talált ki nekem. De nemrég feldobott két új képet ide. Így legalább láthatom. Már vizualizálhatom, álmodozhatok, ábrándozhatok róla. DE!!!!!!
Hogy még várnom kell pár hetet a következő szeánszra! Bizony ám! Vajon mi ez, ha nem egyfajta, különleges, intelligens kínzás fajta? Amikor vágyakozol valamire, és tudod hogy hamarosan megkapod, de még várni kell. Türelemmel. Mert a türelem erény. Addig bárhogy is, akárhogyan is, de ki kell bírni valahogy. De addigra tutira teljesen be leszek sózva! A vágyakozás az egekben lesz. De mivel szadista, élvezi, ahogyan szenvedést tud nekem okozni, ezzel én is örömet tudok adni NEKI, az ösztönös viselkedésemmel.
Még arra is kaptam TŐLE engedélyt, hogy szabad dicsekednem. Mert nem készen vásárolta, hanem saját kezűleg alkotta, miközben rám gondolt. És persze, úgy gondolom, közben már fejben többször is elgondolta, hogy mennyire fogjuk mind a ketten élvezni ezt az új gépet. Szuper jót fogunk játszani.
Korábban is voltak csajok az életében, de eddig egyik sem hozta elő belőle azt, hogy ilyen gépet alkosson. Ez most, kizárólag az én különleges adottságaimnak a tiszteletére készült.
Mert megérdemlem. Mert magasabb szintre léphetek.
Ettől a gondolattól, boldog vagyok. És elég jól be tud melegíteni....
Gondolom, tudod, érted, ez alatt mire is utalok...
Ha mégsem, az sem baj. Mert ezt én érzem. Ettől én vagyok boldog.
Amúgy távirányító is van hozzá.
Mert szeret mindent is távolról is irányítani.
Még engem is...

Köszönöm szépen, GAZDÁM, az új ajándékomat. Türelemmel fogok várakozni a pillanatra, amikor elindul, és kezdetét veszi az új játék, az új élvezet, egy magasabb síkon....
Szublány

Comments (3)


#449506 | 2023. 08. 24. 10:09
Írd meg ha kipróbáltad!!
#449319 | 2023. 08. 21. 12:34
Köszönöm szépen!
Te is szeretnéd egyszer majd, valamikor kipróbálni?
Szublány
#449318 | 2023. 08. 21. 12:17
Izgis játék lehet 🥰