Távkapcsolat, működik hosszú távon?

Blogs » Blog - Sublany77 » Távkapcsolat, működik hosszú távon?
Sublany77 (57+/47)
Dominant, Fetisist, Sadist / Fetisist, Submissive
Male / Female, Bisex
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2023. 08. 17. 08:38 | Appeared: 382x
Távkapcsolatban élni, így szeretni valakit, sokak szerint nem lehet. Nekünk mégis működik. De ehhez sok egyéb tényezőre is szükség van. Mert van az a kor, és van az az élet helyzet, hogy máshogy nem megy. Mert akivel jelenleg kapcsolatom van, aki a lelki társam lett, elég messze lakik tőlem a valós életben.
És ÉN annak idején, még a második házasságom után azt mondogattam, hogy nős pasival, tuti hogy nem kezdek! Ők messzire kerüljenek! Én egyetlen feleségtől sem veszem el a férjét, ahogy velem történt! Mert a második férjem a két gyermekem apja, és amint váltunk, máris oda költözött hozzá az a másik, persze én erről évekig nem is tudtam, mert annyi nem volt benne, hogy szemtől szemben közölje velem, de ez egy másik sztori....
Szóval, akkoriban így voltam vele, és hát, mit ad a sorsom! Sok sikertelen keresgélés, próbálkozás után, saját korosztályomban, és szingli pasik között, átlagos társkeresőkön, tavaly gondoltam egy nagyon merészet. Mert egyre erősebb vágyat éreztem, hát jöhetett egy keményebb oldal, ahol bdsm stílusban lehet keresgélni. Ott máris, elég hamar megtaláltam azt, akit keresek. Elkezdtünk levelezni, majd telefonon beszélgetni, csetelni, majd jöttek sorba a találkozók. Elsőre csak pár óra, következő fél nap, utána már egy egész hét vége.
Ja, igen, és kivel, egy NŐS FÉRFINAK lettem így a szeretője!!!!!
Mostanra már nem nagyon tudnám elképzelni nélküle az életem.
Ami a lényeg. Neki van családja, feleség, felnőtt gyerekek, munkahely, barátok, ismerősök, stb,... Épp csak a felesége vanilla. Ami neki nagyon kevés. Szereti, tiszteli őt, de amit kap tőle, az nagyon kevés, ezért mindig akadt az életében, akikkel ezeket a vágyakat kiélhette, titokban. Ja, igen, és 10 évvel idősebb is nálam, és tényleg nem egy adonisz alkat.
Én sem vagyok egy szépség királynő alkat. Sok éve váltam, és nekem is már felnőttek a gyerekeim. Viszont a szüleimmel élek, nemcsak a gyerekekkel. Több generációs családi ház, vidéken, falun! Volt már olyan, korábban hogy az egyik pasit hazavittem bemutatni, két hétvégén volt is nálunk, majd szakított velem. Hát így jártam, tanulságos eset volt. Többet egy pasit sem hozok haza, mert akihez vonzódok, tutira nem fog tetszeni a többieknek.....
Hát, ezért kezdtem úgy keresni, hogy diszkrét kapcsolatot.
Többet nem kell nekem sem szerelem, sem együtt élés. Csak egy kis szeretet, szenvedély és extra élvezet néha. Mert elsősorban itthon a szüleim gyermeke, és a gyerekeim anyja vagyok, a munkahelyemen meg átlagos dolgozó.
De, hogy NŐ tudjak lenni, aki még élvezi az életet, ahhoz kellene egy társ, aki a távolból is tudna szeretni. Nem kérek sokat. Sohasem követelőzök. Mindig elfogadom, amit kapok, hogy nekem ennyi jár, ennyi jutott.
Ebben a távkapcsolatban, sokkal többet kapok lelki síkon, mint előtte a két házasságomban együtt véve.
Nekem, nekünk így jó, ezért működik kettőnk között ez a lelki kapcsolat.

Comments (3)


#449237 | 2023. 08. 17. 23:01
Kedves Lothario!!!!
Hogy te milyen cuki pasi vagy!
Már vártam hogy kapok tőled is hozzászólást!
Köszönöm szépen!
Az előbb olvastalak, és egyből szuper jó kedvem lett tőle!
Csípem a humorodat!
Eredetileg másik blogot akartam írni, de köszi az ötletet a következőhöz.
Mert mindenkinek, aki picikét is idősebb, azoknak vannak múltbeli emlékeik, élményeik, jók, rosszak!
Nekem is. És elég sok volt benne, ami,.....
Na jó, majd a blogban!

Köszönöm szépen hogy sikeresen begerjedtem, és élvezni fogom az írást.
😊😁😅😂🤣
Puszi
Szublány
#449236 | 2023. 08. 17. 21:35
Lothi ne legyél már izé.... 😂
Deleted user
#449234 | 2023. 08. 17. 20:41
“ Épp csak a felesége vanilla. Ami neki nagyon kevés. Szereti, tiszteli őt, de amit kap tőle, az nagyon kevés, ezért mindig akadt az életében, akikkel ezeket a vágyakat kiélhette, titokban.”

Sokat tanultam ebben a bejegyzesben arrol, hogy hogyan “kell” szeretni es tisztelni egy not. Foleg egy feleseget!

Sok boldogsagot Nektek!:)