Nem is olyan könnyű?

Blogs » Blog - Sublany77 » Nem is olyan könnyű?
Sublany77 (57+/47)
Dominant, Fetisist, Sadist / Fetisist, Submissive
Male / Female, Bisex
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2023. 08. 16. 11:04 | Appeared: 316x
Nem is olyan könnyű, ez a cikk írás. Mármint történetet írni. Vagyis, helyesbítek, megírni, kiírni magamból, az elég jól megy. De, hogy meg is jelenjen? Az már más tészta!
Amikor, ugyebár, a kezdő, naiv csajszi regisztráció után máris nekiáll sztorizni!
Épp csak sikeresen túl lőttem a célon!
Mert a sztori, amit itt szerettem volna megosztani, nyilvánosan mindenkivel, eredetileg csak egy valakinek találtam ki, Viberen írtam, és azóta is, csak néhány ismerősöm olvasta, gondoltam, itt jó helyen lesz, mert, sci-fi bdsm sztorit még nem olvastam, lesz egy kis újdonság. Mert a fantázia világom, az extrém perverz. Nekem már nem is elég a földi pasi, nekem helyette egyenesen földönkívüli, különleges lényekre fáj a fogam, persze képletesen. Mert szeretném, ha elrabolnának. És nem megenni, vagy kísérletezni akarnának rajtam, hanem hogy földi, idegen hibrid utódokat kellene kihordanom, bezárt helyen. És úgy kezelnének, mint egy földi, emberi, nőstény állatkát.
Elég sok részt írtam akkoriban, elég látványos, és érzelgős stílusban.
Csakhogy, ez a történet, sajna egyből ment is a kukába, törlés, mert itt így, nem jelenhet meg. Indoklásban nem is az idegenekkel volt a baj, nem is azzal, hogy a megjelenő idegennel önként mentem, mert eléálltam, a kezem nyújtva, hogy mindegy, hova és miért megyünk, átadom neki önként az irányítást...
Nem, hanem pont az volt a baj, hogy a nyitó kép arról szólt, hogy akaratom ellenére lettem rab.
Annak idején ez jó kiindulásnak tűnt. Épp csak itt nem. Mert ezzel szépen sikerült kivernem azt a bizonyos biztosítékot.
Nagyon, nagyon sajnálom.
Szublány sajna, picikét túlzásba esett.....
De sebaj, van egy másik, rövidebb sztorim, majd azzal fogom kezdeni, és az eredeti sztorit picit át fogom írni. Pedig egész jó címnek tűnt az, hogy ALIEN GENESIS.
Sebaj, majd akkor helyette jöhet az
EGY MÁSIK ÉLET KEZDETE
Remélem, az majd egyetlen szabályzati pontot sem fog megszegni.
Mert, amúgy, én egy jól nevelt kislány vagyok, aki igyekszik, hogy mindig, minden szabályt be tudjon tartani, főleg olyankor, amikor nyomatékosan felhívják rá a figyelmét.
De kérdezem én, csak úgy, költői kérdés gyanánt, kedves, sokkal régebbi tagok, tényleg ennyire gáz, hogy engem lázba tudna hozni, hogy idegenek rabságába kerülnék, egy űrhajóban?......

Comments (4)


#449721 | 2023. 09. 02. 22:32
Én is futottam bele olyan témába történet íráskor amit át kellett fogalmazni. Túl sok olyan téma van amit tilos érinteni, pedig elvileg ez
Költői szabadság.
#449201 | 2023. 08. 16. 21:03
Ja igen, és az állatos szex, az viszont, kutya, ló, egyebek, azok viszont nekem nem jönnek be. Annyira azért nem vagyok perverz. Ezeket a játékokat meghagyom másoknak,akik ezt is tudják élvezni...
#449200 | 2023. 08. 16. 20:57
Köszönöm szépen. Mármint a pozitív hangvételt. Sci-fi rajongó vagyok.
ST, SW, SG, és társai....
Jelenleg, pl Babilon5 amit újra nézek....
Mindig is vonzottak a kitalált karakterek, ezekben a sorozatokban. Sőt tovább megyek, a szimbolikus kapcsolatok még jobban, amikor egyenesen benned él, a testedben az a másik lény, és még a tudatodban is benne van, mint egyfajta beépített lelki társ.
Talán eddig erre azért vágyakoztam, mert senkivel sem mertem megosztani mindazt, amikre a legjobban kezdtem vágyakozni, mert sokszor érzem, szembe menne mindazokkal a normákkal, amikre a szüleim neveltek.
Hatalmas mázlim volt tavaly nyáron, amikor megismertem a számomra tökéletes társat, bár távkapcsolatban vagyunk, mégis úgy ismer, ahogy előtte soha, senki nem.
#449183 | 2023. 08. 16. 18:17
kinek mi gáz. szerintem nem.

de én másra gondoltam, amikor kezdtem olvasni. azt hittem, az volt a szabálytalan benne, hogy egy más fajjal létesítesz szexuális viszonyt. merthogy az állatokkal is tilos.