Szenteste

Blogs » Blog - Softbuthard » Szenteste
Softbuthard (43)
Sadist
Male, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
2023. 12. 24. 23:22 | Appeared: 247x
Érdekes világ a mai. Minden front nyitott az ismerkedéshez, millió lehetőség. Kisebb, nagyobb, rétegének szóló, általános van minden féle parkereső. A közös kutyasétáltatástól a főzőtanfolyamig minden... akár az olyan oldalak is, ahol a legféltettebb vágyaikat osztják meg leplezetlenül. Néha olyat is, ami még a perverzebb embereket is megrökönyít. Pont ezen az oldalon láttam egy profilt, aki élve eltemetésre vágyott. Mondjuk az már nekem is sok, meg egész ritkán támad kedvem kiverni egy földkupacra, bármi is van alatta. Az igazság az, hogy levegőt azért akart venni, mert valami csőrendszer azért kellett volna. De leírta, és szívből remélem, megtalálta a kubikust, aki boldoggá tette. De! A reményeim a jelek szerint vakok, de legalábbis semmibe tekintőek vagy alaptalanok. Most vasárnap este van. Eltelt a kari mínusz egyedik napja, megvolt a pulyka, a rántott pontypatkó a mama kedvenc tartarmártásaval, a bejgli..aztán csillagszóró, gyertya, ajándék. Majd véget ért a családi képmutatás, taxi, vagy türelmigényes éjszakai járat, a gyalogszer, bicikli, vagy az ittas vezetés.
Aztán otthon egy csomó embert vár a magány. Ami lehet intellektuális, gyengédségre vágyó, vagy bugyinedvesítő, faszkemenyítő, lüktető nemi éhség..ma este, vasárnap 22.30kor majdnem 30! NŐ! Volt fent egyszerre. Ami egy normál este maximum 20 szokott lenni. A pasikat nem figyeltem, belőlünk biztosan mindig sok van. A férfi baszni akar, de a nő mindig magányos. Szomorú ez a világ. Élünk egymás melletti lakásokban idegenként. Ha nem túl vastag a fal szinte felér egy, közös maszturbálással.
Mennyivel jobb lenne lejjebb adni az utópisztikus igényekből és nyitottabban mosolyogva nézni a szomszédra, a boltban kocsit toló emberre.
Nyitottabb, kezdeményezőbb új évet kívánok mindenkinek!
Reactions: Kari Mari/Jani

Comments (2)


Deleted user
#456530 | 2023. 12. 25. 06:39
Életem első normális, nyugodt karácsonya ez. Elvonultam a világtól már 4 napja. Sütöttem, főztem , közben szót a zene és játszottam a kutyával. És mérhetetlen nagy nyugi van. Mindig ilyen karácsonyról álmodtam. De 26.-án visszacsöppenek a való életbe mert vendégségbe megyek :-)
Az ember társas lény, de erre alkalmatlan. Ha megkapja akkor a magány helyett más problémákat fog keresni és találni is.
#456529 | 2023. 12. 25. 06:00
A nő is azt akar, csak nehezebben adja el az igényét. (:

Másrészt, a magány és az egyedüllét között nagy a különbség. Nem biztos, hogy mind magányos aki egyedül van. (Én sem így éltem meg a tegnap estémet, teljesen rendben voltam a magam társaságával is).

A képmutatásos résszel egyet értek. Műveltem rettentő sokáig, megfelelési vágytól fűtve. Már nincs miért. Szerencsére :)