Névtelen kaland (fantázia)

Blogs » Blog - skinwalker » Névtelen kaland (fantázia)
skinwalker (51)
Dominant
Male, Hetero
  • Has public albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2021. 01. (1)
2017. 09. (1)
2017. 05. (6)
2017. 05. 10. 21:00 | Appeared: 924x
A lány az út szélén állt. Várt. Busszal ment a város végére, az utolsó megállóig. Onnan gyalogolt a megbeszélt útszakaszra. Már sétálni sem volt kedve, csak a távolba meredt. Nem volt különösebben nagy forgalom, viszonylag nyugodt helyszínt jelöltek ki a találkozáshoz. És nem jött. Már fél órája várt, kényelmetlen volt az út mellett ácsorogni. Csoda, hogy nem szólították le! Egy autó lassított. Megállt mellette, a lehúzott ablakon át beszállásra kérte a férfi. Nem sokat tétovázott, tudta, hogy érte jött. Beült. Elindultak. Nem is mentek túl messzire, amikor egy mellékútra hajtottak. Olyan helyen álltak meg, ahonnan nem látszott a jármű. Nem tűnt valószínűnek, hogy bárki is arra menjen, vagy lássa őket. A férfi ragasztószalagot vett elő. Elnézést kért, majd leragasztotta lány száját. Aztán a szemeit is, 1-1 tépett négyzettel. A kezeit a háta mögött könyékben felhajlítva, pár menettel megkötötte. A lány hagyta magát, várta a sorsát. A férfi becsatolta az övét, majd a sajátját is és elindultak.
A társkeresőn ismerkedtek meg. Régóta vágyott arra, hogy valaki elrabolja és megkínozza, majd megerőszakolja. Szó szerint. Aztán arra jutott, hogy mégsem lenne az olyan jó ötlet, mert bár a vágy az vágy, de belegondolni sokkal romantikusabb, mint megélni. Mi van, ha tényleg bántják majd? Ha nem eljátszadoznak vele, a testével, hanem baja esik? Sokszor végiggondolta a lehetőségeket. Csak akad valaki, aki megteszi, de nem tesz kárt benne! Örült a társkeresős beszélgetésnek. Azon kapta magát, hogy félrehúzódtak a chat-en annyira, hogy a társaság már kérlelte őket, hogy inkább privátban beszélgessenek, mert nem lehet tőlük csevegni. És akkor elszabadultak a gondolatok, szárnyra kapott a fantázia.
Visszatértek az aszfaltútra. A lány kíváncsi volt, hogy ebből mi lesz. Betartja-e a megállapodást? Vajon elég intenzív élményt ad-e, vagy csak elveri a seggét, megdugja mint egy guminőt és szélnek ereszti? Újra földúton haladtak. Sokáig mentek így, a gödrök kerülgetése miatt kényelmetlen volt már megkötve tartania magát. Megálltak. A férfi nem szólt semmit, kicsatolta a lányt, majd kiszállt mellőle. Nyílt az ajtó, egy kézzel megragadta a lány karját és kifelé húzta. Kikászálódott a kocsiból, próbálta egyensúlyban tartani magát. Csukódtak az ajtók és a férfi erősen a hajába markolva vezetni kezdte. Lépcsőhöz értek, figyelmeztette a lányt, hogy fel kell lépnie. Kitapogatta az első lépcsőfokot, aztán már könnyen ment. Valami meleg, lágy padlójú helyiségbe érkeztek meg, nem tudta eldönteni, hogy ez egy nyaraló felső szintje, egy ház tetőtere, padlás, vagy miféle hely lehet. Izgatta a gondolat, de nem sok ideje maradt a találgatásra. Lánc csörgését hallotta, majd a nyakán bőrt érzett. Védekezni nem tudott, de már be is csatolódott a nyakörv. És akkor megfeszült a lánc. Lábujjhegyen állt, a nyaka kissé oldalt biccentve, kényelmetlen volt így.
-Te kis ribanc... most megkapod, amit akartál!
Összerezzent, nem erről volt szó. Vagyis igen, de nem így. Vagy a fene tudja, de erre nem számított. A háta mögött érezte a férfit.
-Na, hadd látom, mit dobott nekem a gép!
A melleibe markolt. Fogdosni kezdte. Felhúzta a ruháját, a fenekét markolászta, majd paskolni kezdte. Egyre erősebben. A hümmögés és a tehetetlen test mocorgása is erősödött. Miután tüzetesen végigtapogatta és paskolgatta a lányt, leakasztotta a láncról. A szájáról levette a ragacsot, a lábait finoman terpeszbe rugdosta. Bokáin valami szövetet érzett a lány, a tépőzáras pánt barátibb, mint a bőr. A férfi a kezeiről levágta a szalagot. Egy mozdulattal vette le a ruhát róla, tetszett neki az elé táruló látvány. De nem tartott sokáig a lány szabadsága. A csuklóira is felkerültek a pántok, teste rövidesen X alakot vett fel. Nem látott semmit, ez kicsit zavarta. Szólni nem akart, nem tudott mit mondani. Ezt akarta, hát megkapja. A bal melle felizzott. Halk sikoly hagyta el a száját. Utána a jobb következett. Hiába mocorgott, az érzés nem csillapodott. Lassan eszmélt, hogy csipeszek lehetnek. Nem voltak nagy mellei, de helyet adtak a játéknak. Mindig büszke volt, hogy melltartó nélkül is peckesen tartják magukat. Nem túl érzékenyek, de ez a hirtelen jött csipeszelés megérintette a fájdalomküszöb határát. A férfi várt egy kicsit, majd egy határozott mozdulattal a puncijába markolt. Az egyik ujja a bejárathoz tévedt. Ez az egész helyzet már kikötözésekor felizgatta a lányt.
-Nézd már a kis ribancot! Tiszta lucsok a bugyija!
Az övén pihenő multiszerszám kése életre kelt, levágta a bugyit a lányról. Összegyűrte, erőszakkal a szájába tömte.
-Ki ne merd köpni, mert megbánod!
Motoszkálás hallatszott, valami kinyílt. A férfi készült. Egy ládában előre odakészítette a felszerelést. Pumpát vett elő, nem nagyot. Épp a csiklót és közvetlen környékét szívta magába a műanyag szerkezet. Fura érzést adott a lánynak, de méginkább izgatta. A szájára ismét ragasztószalag került. Kis motoszkálás a távolban, majd egy határozottan csípős ütés a farpofáján. Majd mégegy. Megint, megint. 18-ig számolta, majd elvesztette a fonalat. A férfi csak dörmögött, hogy itt bizony most kínzás lesz. Fakanál volt az elkövető. Már nem tudta a lány, hogy hol jár, a fájdalommal vegyes izgalom lefoglalta az elméjét. A mellébe csípő valami ébresztette fel. A csipeszek. Vagy 20 került hirtelen a melleire. És akkor a meglepetés; pofon. De nem csak úgy játékból. Jól irányzottan, tenyérrel. Elsírta magát. Ez volt a pont, amire már végképp nem számított. De nem volt ideje gondolkodni, mert előkerült egy kis korbács, amivel a csipeszeket a férfi elkezdte leverni róla. Fújtatott a taknyos orrán, hümmögött a saját bugyijával kitömött arcával. De hiába rázkódott, muszáj volt tűrnie, míg le nem esett az összes facsipesz.
-Ezt akartad? -kérdezte a férfi.
-Hmmm-hhmmmm...
-Neeem? Oké!
Mögé állt rogyasztott lábakkal, a már kőkemény farkát amire időközben gumit húzott, egy mozdulattal tolta a lány pinájába. Nem volt nehéz dolga, az izgalomtól már így is földig lógott belőle a nyálkás nedv. Ütemesen baszta. A derekát fogta, úgy csattogott a combja a lány fenekén. A pumpa csöve a gumilabdával előre-hátra csapódott, ez izgatta a férfit. Inkább a tudat, hogy mi az, ami kettejük lába között himbálózik. Hirtelen mozdulattal kirántotta a farkát a félig-meddig élvezetközelbe jutott lányból. Elé állt, levette a szeméről a ragacsokat. Alig látott valamit a lány, lassan szokta meg a szeme a szabad kilátást. Egy poros padlástérben voltak, ő a szarufákhoz és gerendákhoz volt kikötve. Ez már régóta az egyik nagy vágya volt, de a férfinek ezt nem is említette. De ismét nem sok ideje maradt a gondolkodásra.
-Na, ezt figyeld! -mondta a férfi.
Megmosta a kezét, majd olajat vett elő. Vastagon bekente a lány lába közét, majd a melleit. Fészkelődött a lány, egyre erősebben, a szemei majd' kiugrottak a helyükről, mire kínzója végzett az olajozással.
-Ne aggódj, kb. fél óra. Csípőspaprikás olaj... -mosolygott.
Hátulról jött megint. Valami hideg folyt a lány hátáról a farpofái közé. A férfi a hátsó nyílását kezdte ütemesen masszírozni a farkával. A hideg lötty síkosító volt. Tömködni kezdte a bejáratot. A lány ellenkezett. Volt róla szó, hogy esetleg ezt is lehet, de ez nem tűrt ellentmondást, kicsit zavarta is, hogy nem kért a férfi engedélyt rá. És akkor behatolt. Nem durván, de határozottan lökdöste magát egyre beljebb. Végül teljes hosszban be-ki járt a farka a lány hátsójában. Letépte a pumpát, majd masszírozta a pináját. Másik kezével a melleit markolászta. A lány könnyezett a fájdalomtól, zsibongott a pinája, égtek mellei, közben hátulról dugta a kiválasztottja. Nem tudta eldönteni, hogy ez jó-e neki, mert rárobbant az orgazmus. Rázkódott, de nem menekült. És mégegy. Nem tudta, hogy tud ilyet is, soha senki nem próbálta ezt vele. A negyediknél már az izzadtság folyt a felsőtestén. A férfi letépte a pántokat a csuklóiról, kirántotta magát a lányból. A gumit lehúzta a farkáról, majd a hajánál fogva földre kényszerítette a lábainál még mindig kikötött lányt. A szájáról lehúzta a szalagot, a bugyiját kihúzta a fogai közül. A lány szóhoz sem jutott, köpni-nyelni nem tudott. Örült a levegőnek. A férfi közben nem tétlenkedett, bilincset vett elő. A lány kezeire hátul csattintotta fel. Ott gubbasztott a porban, magatehetetlenül. A férfi fölé állt, megfogta a fejét, irányba állította, a farkával a száját célozta meg. Nem akarta bekapni. Jutalma egy pofon volt és égető érzés a jobb mellbimbóján. Kiáltott volna, de a torkáig csúszott az álló fasz. Köhögött, bokákolni kezdett. A férfit nem érdekelte a szenvedése, hajthatatlanul dugta a száját. Egyszercsak egy mozdulattal magára húzta a fejét és teleélvezte a szájat. A lány orrán is kibuggyant a férfiasság, a szája szélén is kifolyt.
-Nyeljed! -hangzott a parancs.
Nem akart nyelni, de muszáj volt. Nem tudott mindent kiköpni. Kellemetlen érzés volt, de tudta, hogy lassan vége már és kiszabadul. A férfi kihúzta magát a szájából, elengedte a haját, majd készülődni kezdett. Odakint már alkonyodott, épp elég fény maradt a pakolászáshoz. Miután rendbeszedte magát, a lány száját, szemét leragasztotta, a kezét, lábait eloldozta. Kezébe adta a ruháját: -vedd fel! Összeszedte a maradék holmit, beletette a ládába. A lány nehezen végzett, minden porcikája remegett. A férfi lesegítette a lépcsőn, beültette az autóba. Hátrabilincselte a kezeit, majd rácsukta az ajtót. Végtelennek tűnő ideig várt a lány. Hallotta a csomagtartót, ahogy a férfi betesz valamit. A láda... nem akart már visszamenni érte.
Végtelennek tűnt az utazás. Megálltak. Sötét volt már. A lány szeméről, szájáról levette a ragacsokat. A kezéről a bilincset.
-Szállj ki! -Most! -hangzott a parancs.
Tétovázott a lány, valahogy nem volt kedve fáradtan, mocskosan hazasétálni. A férfi kiszállt, kinyitotta az ajtót, a hajánál fogva kirángatta a kocsiból, adott neki egy pofont. Becsukta az ajtót, megmutatta a jó irányt. Beült, elhajtott. Ott hagyta az út szélén. Eszébe jutott a ridikül. A hátsó ülésről fogta és kidobta az út szélére az anyósülés ablakán. A lány ezt a távolból látta, elsírta magát. Pityeregve kullogott az út szélén hazafelé, ridiküljét összeszedve gondolkodott el. A történtek jártak a fejében. Egyáltalán ki volt ez? Még a kocsi rendszámára sem emlékszik. Mindegy is, ő akarta. Végülis pont azt kapta amit megbeszéltek. Baja sem esett. A kiválasztott férfi jó munkát végzett, nem verte át. Ez volt a végkövetkeztetése. Az is, hogy soha többé nem csinál ilyet. Vele sem. Eltervezte, hogy mivel cudarul nézhet ki, és nem is lakik olyan messze, inkább a "kertek alatt" sunnyogva hazagyalogol.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.