Töprengések 26.

Blogs » Blog - SaPi » Töprengések 26.
2018. 01. 02. 14:55 | Appeared: 1011x
Megint szembejött velem egy igazán bicskanyitogató blog. Nehéz ismét elmenni szó nélkül ....... folyamatosan ismétlődő állatságai mellett. Bocs, de nem értem, miért érez késztetést valaki , hogy mindenáron belepofázzon mások életébe, holott kristálytisztán látszik, a sajátjával nagyon nincs rendben semmi. Ezen töprengek most. Eddig nem értem rá, mert a családdal, az ünnepekkel foglalkoztam és csak simán örültem, hogy nincs min szomorkodni, pláne meg megváltani. Az nem a mi dolgunk, asszem. Akinek nem inge ne vegye magára, azt hiszem ebben semmi személyeskedés nincs (SA)

Comments (1)


#325897 | 2019. 01. 02. 15:36
Én most azon gondolkodom csak csendben, hogy akkor most ki kivel ért egyet? Mert ha megnézem a blogunk tetszikelőinek neveit akkor azért egy kicsit elcsodálkozom.

És nem nincs jogalapunk senki életébe beleavatkozni, legyen az akár a felnőtt gyerekünk, a barátunk, a szüleink, az ismerőseink.
Ha megpróbálunk beleavatkozni akkor annak minden következményét vállalnunk is kell akár tetszik akár nem. Ez lehet az, hogy innentől a mi vállunkon fog sírni folyamatosan és lehet akár az is, hogy minden mocsoknak elhord fűnek fának. Szükség van erre? Szerintem nincs senkinek sem.
Mindenkinek meg van a saját keresztje úgy mond és először talán sepregessen a saját háza táján és ne hazugságban éljen egy kapcsolatban!

Érdekes, hogy a gyümölcs nem veszi magáról észre, hogy kukac van benne, hát ez marha nagy gáz szerintem. Jó lenne, ha eldöntené, hogy magával ért -e egyet vagy pont azokkal akik ellent mondanak neki! Pi