Szubság de csak is az én szemszögemből

Blogs » Blog - SaPi » Szubság de csak is az én szemszögemből
2018. 02. 19. 21:07 | Appeared: 997x
Megjelent itt pár blog ebben a témában. És mivel nem szeretném széttrollkodni más blogját inkább indítok egy sajátot és abban írom le a saját gondolataimat.

Szub:• alázatos, engedelmes, engedékeny
És még véletlenül sem alsóbbrendű.
Nem titok többször kifejtettem, hogy mielőtt itt elkezdetem keresni, nagyon sokat olvastam, blogokat is írásokat is. Itt lévők írásait is nagy nagy élménnyel.

Viszont soha nem gondoltam volna azt, hogy ha bármikor is megtalálom azt aki nekem az "URAM" lesz akkor én ott abban a kapcsolatban alsóbbrendű leszek.
Soha senkivel szemben nem vagyok hajlandó elismerni azt, hogy alsóbbrendű lennék.

Lehet ez az én tudatlanságom az én kevésbé hozzáértésem a BDSM-hez, de én így gondolom.
Nem hiszem, hogy kevesebbet érnék, mint bármely más ember, legyen az domináns, szubmissziv, mazohista, fetisiszta, szadista, tv,ts vagy bármi más is.

És még egy gondolat: Ha egy domináns embert egy lakatlan szigetre raknak akkor ott ő önnön magában lesz domináns? Mert a D/s is minimum két ember viszonyában jöhet létre. És csak akkor az én elgondolásom szerint ha a szubmisszív fél akarja és meg is teszi a behódolást és aláveti magát a domináns fél akaratának önszántából.

Ezek csak is a saját érzéseim, saját gondolataim erről a témáról, lehet vele egyet érteni, lehet vele vitába szállni, de ettől még az enyémek.

És ezt önállóan saját gondolatokkal írtam le úgy, hogy az URAM egyet értett vele.:-)

Pi

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.