Gondolatok5

Blogs » Blog - SaPi » Gondolatok5
2018. 02. 16. 20:46 | Appeared: 909x
Gondolkodom megint, és egy jó kiadós sírással egybekötve, hogyne hisz ez egy nőnek jár ugye? Elegem van ebből a hétből csak sírásból áll! :-(

Egy olyan helyen ami 99,9% férfiakból áll egy nő feltesz egy kérdést, mert uram bocsá érdekli mert kíváncsi, már is hülyének kell nézni?
Én is szeretem pl. a focit sőt az amerikai focit is lehet itt is a férfiak zöme azt sem tudja eszik-e vagy isszák-e. De én szeretem és talán még értem is.
Hobbi? Kérdés van. Hülyének néz az akit kérdeztél mert, hogy nem egyértelmű a hirdetés. Holott folyamatosan hangoztatom tanulok és most itt és pont most tanulok.

Miért van az, hogy a mocsok férfiak döntő többsége egyszerűen a nőt egy másodrendű lénynek tartja????
Miért van az, hogy mi nők ezeket a mocskokat egyszerűen nem verhetjük pofán egy kiadós szívlapáttal?
Ha én teszem azt a magas áramú tervezést néztem ki hobbinak miért a fészkes francért nem tanulhatom meg azoktól akik mondjuk ott abba a csoportban vannak?

Miért ilyen mocsok hímsoviniszta világot élünk most is? És most kérdezem hol a fészkes fenében van az nagy-nagy feminizmus?

Sehol! Ugye? Mert még mindig csak a kis "hülye nőt" látják bennünk a pasik!
Szégyen és gyalázat kedves férfi társak.
És én igen is szeretem a focit (Hajrá Barca) és igen is szeretem a F1-t és a motor gp-t és a biatlont amit az átlagos nők nem szeretnek és még is azt kapom a pofámba hogy hülye vagyok mert merek kérdezni és ezzel megsértem a "férfit".
Hát azok a férfiak akik így gondolkodnak kéretik nagyon gyorsan elgondolkozni és hamut szórni a fejükre és bocsánatért esedezve a lábaink előtt csúszva mászva bocsánatért esedezzenek!
Ja a blog most igen is dühből és elkeseredéségből született! Pi :-(

Comments (5)


#273597 | 2018. 02. 17. 08:49
Igen igazad van nem férfiak hanem pasik az ilyenek.
Egyébként face to face nincs ilyen gondom egyből helyére teszem az ügyeletes kis pattogókat.

Itt megint egy olyan történetről volt szó, amiben a monitor mögött az internet adta homályból lehet lefikázni le "kis hülye szőkézni" ( aki vörösebb a vörösnél is) egy nőt csupán csak azért mert mert kérdezni és hát azt még is hogy?
Ja a nagy tudású "férfi" sértve érezte magát mert, hogy azért kérdeztem mert nem volt egyértelmű az amit kirakott ( hozzá tegyem privátban tettem fel a kérdést) és ezzel ugye kiderült, hogy ezt egy kicsit elbaszta. Ja és mások is észre vették (férfiak) akik nyilvánosan tették szóvá, erre ő kiírta, hogy hát ő nem akarja azt kirakni amit én privátba megkérdeztem mert hát én milyen hülyeséget is kérdeztem. Na ezen gurult el az a bizonyos pasztilla nálam.

És igaz, hogy elfáradtam a héten és most kialudtam magam, de újra elolvasva a blogom most sem látom másként a történetet. Most is felb...a az agyam. Az igazságtalanság mert ha férfi kérdezi meg az más mint ha egy nő.

És itt azt éreztem elsősorban, hogy én mint nő mi a fészkest keresek ott mert nincs ott helyem, mert ez férfiak játszótere. Pi
#273594 | 2018. 02. 17. 08:37
Igen jól látod a cipőn is van harisnya. :-) És persze csak a fotózáshoz lett így felhúzva és az ötlet az eredeti neten talált profilképünk adta. Hiszen necc harisnyám van bőven szép cipellőm is ácsorog jó pár a szekrényben, hát így lett saját a fotó és nem netes kép. :-) Pi
#273574 | 2018. 02. 16. 22:23
ha már idetévedtem... nem azt tapasztalom, hogy a ffiak döntő többsége (ahogy írtad) ilyen lenne.... vannak ilyenek, persze (nekem ők jellemzően nem ffiak, ők a pasik.. külső nemi jellegben ffi, viselkedésben-attitűdben nem stb.)...
péntek van.. kifáradtál... holnapra majd másképp látod :)

amúgy meg... pont van elég friss élményem... hogy pont a ffiak nem hagyják, hogy így viselkedjenek nemtársaik.. munkahelyen "beszólt" egy kolléga... és egy ffikolléga nulla mp. alatt rakta helyre.. kulturáltan, de határozottan...

(jó, egy kis bosszúféle volt részemről... rászoktattam zsírégető teára :)
#273573 | 2018. 02. 16. 22:16
Jól látom? Cipőre húztad a harisnyát?
Ez már milyen... :D Honnan, hogy az ötlet?:)
Csak fotózáshoz.. gondolom... :)
Deleted user
#273568 | 2018. 02. 16. 21:42
Hogy mit látnak a pasik, ne tessék általánosítani. :-) Olvasom, hogy sok a rossz tapasztalat, hogy általában a pasik forgatókönyvhöz keresnek alanyt, és nem partnert, hogy legyen közös forgatókönyvük. Senki sem hülye, csak éretlen, vagy nem alkalmas partner. De van ilyen.:-) A nők csodák. Akár FNL rajongók, akár nem:-)