Egy találkozás margójára!

Blogs » Blog - SaPi » Egy találkozás margójára!
2018. 01. 31. 19:38 | Appeared: 923x
Ma volt egy találkozásunk, amit nagyon rég vártunk. Itt ismerkedtünk meg sok-sok levelet váltottunk privátban és éreztük sok gondolat van bennünk közös.
Igen meg akartuk ismerni az embert, aki a regisztráció mögött van. Igen szemtől szemben akartunk vele beszélgetni.
És mily érdekes a sors, haza értünk és sorozatban jönnek szembe azok a gondolatok, azok a témák, amikről 2 bambi között beszélgettünk.
Hogy van ez? Talán sokakban merülnek fel ugyan azon gondolatok és érzések, amik minket is mozgatnak. Erre is jó a pixie igen itt a közösségi funkció. Egymástól nem akarunk szexuális értelemben semmit, de igen is kíváncsiak vagyunk egymás gondolataira.
Vívunk, esetleg vitázunk is, hiszen nem ugyan onnan jöttünk és nem ugyan azt az életet jártuk be és még is a végkövetkeztetés, hogy az esetek döntő többségében egyet értünk.

Ez jó nagyon jó, mert értékes, értelmes emberekre lehet találni itt az oldalon!

M a végkövetkeztetés: Merjünk kibújni a csigaházból és merjünk ismeretséget kötni azon emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak.

Köszönöm/köszönjük ezt a lehetőséget!

Ui.: És marha kicsit ez az ország!

Comments (1)


Deleted user
#270682 | 2018. 01. 31. 21:13
Eszmét cserélni személyesen a legélvezetesebb, miközben bele lehet nézni a másik szemébe, arcába, és érezni lehet a személyes kisugárzását, auráját. Én így gondolom. Lehet más máshogyan.