Faszméregetés vanilla módra

Blogs » Blog - sakhti » Faszméregetés vanilla módra
2021. 02. 22. 07:02 | Appeared: 1015x
Sokszor feltettem már magamnak a kérdést,hogy vajon léteznek-e domináns férfiak?
Ne harapjátok át a torkom,nem kóstolgatás...
Csupán bármikor felmerül ez a kérdés,mindig valami brutál önigazolás lép életbe annál a pasinál,akivel erről szól a beszélgetés.
Ismerkedem egy vanillával,aki mellesleg borzasztóan domináns-elmondása szerint. Ez abban nyilvánul meg,hogy kielemzi nekem,mi vár rám az első randin.Hogyan fogja szétbaszni minden testnyílásomat és természetesen fogadjam el,hogy ő bárkit megdug,aki szembe jön,mert ő aztán annyira nagy kan.
"És egyébként mit kompenzálsz ezzel az orrba-szájba baszással? "-tettem fel a költői kérdést. Mert számomra ez minden,csak nem domináns viselkedés.
Gondolom,az mindenki számára nyilvánvaló,hogy egy ilyen embernek sose tenném szét a lábam. Max.ha friss nemibeteg teszteket mutat,ami mind negatív.Bár sejtésem szerint nem jár ilyen helyre.
Tegnap este felhívott este. Hát...vicces volt. Egy affektáló félbuzi hanggal előadni a határozott férfit. Ilyenkor az egyébként is mély hangom 2 oktávval mélyebbre süllyed,míg az övé a beszélgetés végére teljesen elvékonyodott.Ecsetelve,hogy bár az én dolgozóim kedvelnek és odateszik magukat a munkában,az övék-mind nők-bezzeg nem tisztelik őt.Pedig ő aztán olyan Főnök,hogy nocsak!
Kérdeztem,hogy hányat dugott meg közülük? Csak kiváncsiságból,mivel az a véleményem,hogy vezető beosztásban kissé szánalmas a főnök,ha dugja a beosztottjait.
Menet közben az is kiderült,hogy néha beugrik 1-2 nyugtató,mert stresszes az élet,mint tudjuk....és potencianövelő is lapul a zsebben,biztos,ami biztos...így 40 alatt.
Bár optikailag tökéletes a farka...olyan szinten kiábrándító volt,amibe még bele se ábrándultam...
Jó tudom,vén ribancként mit akarok még? Örüljek,hogy egyáltalán szóba áll velem valaki.
De most komolyan,ennyire le kell adni az elképzeléseket manapság?

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.