Az a jó nekem,ami neked jó

Blogs » Blog - sakhti » Az a jó nekem,ami neked jó
2020. 09. 14. 06:09 | Appeared: 1174x
Van 2 mondat az ismerkedés során,amitől kiráz a hideg.Nem tudom,ti hogy vagytok ezzel...
Az egyik: "imádok nyalni"
A másik: " engem az izgat,ha látom,hogy neked jó"
Eme mondatok az impotens férfiak ismérvei.
Természetesen nyal,ha szereti és tudja,ha nem...mert legalább valamit prezentáljunk,ha már megdugni nem tudom rendesen a nőt...
Ez a neked jó,nekem is jó faszság a másik fele....mert ha ez izgatná,akkor úgy állna a farka,mint a cövek..."ja,persze nem áll,mert rád figyelek,nem a farkamra"
Hagyjuk ezt!
Senki sem azért akar baszni,hogy a másiknak jó legyen.Egyszerűen visz a vér és ennyi.
A randin,ahol persze jó pornós módjára sem tudtam felszopni még egy gyenge félhatra sem az illetékest,azért megérdeklődtem,hogy ő hol van ebben az egyenletben?
Nem tudott rá válaszolni. Na ez a legnagyobb baj! Jó tudom,a nők mindig elvárják,hogy ki legyenek elégítve,szegény férfiak pedig belehalnak a teljesítésbe.
Viszont eközben teljesen elfelejtik,hogy időt és teret adjanak az erekciójuknak.
Hiányolom ezt. Nagy valószínűséggel annyit hallották,hogy mi lenne a dolguk,hogy lassan elfelejtették önmagukat.A vágyat,az élvezetet,ami csak az övék.Ezzel egyidőben hal meg a potencia,helyére kerül a szorongással vegyes teljesítménykényszer....és máris kész az erekciós zavar. Hajrá! Mehetünk az orvoshoz,hogy írjon valami izét,amitől feláll.
Senkinek sem feladata,hogy egy aktusban a másiknak jó legyen.Nem azért,mert az önzés a cél...hanem mert első körben magammal kell tisztában lennem ahhoz,hogy a másikra figyelni tudjak. Ha ez nincs,megette a fene az egészet.
És itt most bejön a képbe a női oldal,amikor ráhúzzuk a pasikra az orgazmusproblémánkat. Nem,nem,hölgyeim! Ennek okai kizárólag mi vagyunk,senki más.
Mi sem születtünk úgy,hogy az anyatejjel magunkba szívtuk volna a szopás minden csínját-bínját...(na jó,van akinek sikerült) ahogy ők sem értik a testünk rezdüléseit,ha nincs aki megtanítsa nekik mi mire jó.
Nekem rossz látni,amikor a férfi nem élvezi a férfiasságát...mert imádom látni,fenntartani...és hiányolom ezt...mert egyre többször futok bele ebbe a problémába.
Jó lenne ezt valahogy megoldani...

Comments (6)


#378800 | 2020. 09. 14. 16:43
Tudod mi veszett ki az egészből? A dinamika.
Tantràzom majdnem 20 éve.A szexualitàsomat ez is meghatározza.
Hogy akkora energiamozgàst idézek elő,ami fura annak,aki sose tapasztalt ilyet... érthető. És sokszor a ràcsodàlkozàs is,hogy az aktus nem lemerítő,hanem feltöltő és nyugalmat adó.
Az adok-kapok energetikus dinamikàja nincs meg nagyon sokszor.
És az sincs,amikor elengeded a figyelmet,hogy vajon jó-e a nőnek vagy gépeljek még rajta félóràt?
Csak a pillanatban lenni.
Rajtam szinte sose làtszik semmi,mert behunyom a szemem és lebegés van. Nem érzem a testünk hatàrait és inkább az övét,mint az enyémet. Mintegy kivülàllóként érzékelve a rezdüléseinket.
Az,hogy közben hàny orgazmusom van, tökéletesen lênyegtelen.
Deleted user
#378797 | 2020. 09. 14. 14:30
Az elvárások téma is megérne egy misét úgy általában.
#378794 | 2020. 09. 14. 13:16
A teljesítménykényszer a kisebbik gond. A nagyobbik hogy a valóságtól teljesen elrugaszkodott mintáknak próbálnak megfelelni az emberek. Ez az ágybeli örömökkel kapcsolatosan is jelentkezik.

Engem is izgat, ha a partneremet minél jobban fel tudom spannolni és nem vagyok impotens. Valami okos ember mondta, hogy a szexben az önzetlenség a legnagyobb önzés. A férfinél a gond ott van és szerintem te erre utaltál, amikor a partnere gyönyörének a kiszolgálójává válik.
Deleted user
#378792 | 2020. 09. 14. 08:45
A mai világunk teljesítmény kényszeres, ez mindenre igaz kb. a szexre is persze. Értem a "merengésed" a dolgon. Hülyeségben is erős a kor embere, ott viszont jól teljesítünk.
#378791 | 2020. 09. 14. 08:29
Nyilván....a megoldást inkább abban làtnàm,hogy ne stresszeljük nőként őket alapból ezzel kapcsolatban.
A szervi gond se megoldhatatlan,a potencianövelő gyógyszerek jól szoktak működni.
Deleted user
#378790 | 2020. 09. 14. 07:37
Ezt nem tudod megoldani, szerintem. Aki problémás, ahhoz hosszabb időre, jó kapcsolatra, beleérző képességre van szükség. Nem egy ismerkedős történet.

Aki meg szervi eredetű, az meg orvosi eset.