Mai ...nem tőlem

Blogs » Blog - sakhti » Mai ...nem tőlem
2020. 09. 13. 19:47 | Appeared: 930x
Sokáig nem tudtam, hogy kell jól szeretni egy férfit.Talán ezt nem lehet tudni, tanulni kell, majd emlékezni.

Évek érlelik a nőt, nővé és, ha végigjárja útját, talán képes lesz, jól szeretni egy férfit. Hosszú lecke ez.

Kislányként megtanulja, hogy kell a nyakból eldobni a hajfürtöket, leejteni a pillát, majd nagyra nyitni a szemet, durcás szájat csábításra használni és mosolyt és sírást egyensúlyozni az ajkak szélén, pont úgy, ahogy elég.

Aztán lassan tanul meg illatozni, olyan illatot árasztani, amely már a vágyakozással játszó illat, bőr, lélek és szív, és finom elegye felfedezett nőiességnek.

Később a csábítás minden fortélyát már tudja de, ha nem tudja önmagát, nem fedezi fel saját titkait, nem szabadítja fel testét és lelkét, és nem gyúrja mindezt szent alkímiával varázslattá, beszorul saját magába, mint egy kagyló és csak feszítve lehet kinyitni.

A nő lassan tanul meg jól szeretni egy férfit. Az idővel, a csalódásokkal, a fájdalmakkal kézenfogva folyamatosan tanul, megtanulja milyen eltaszítani, keseredetté válni, elveszíteni a tartást, a finomságot, a szent csábítás művészetét, mely végül a férfit megítéli, használja, bántja, majd maga is tárggyá válik. A nő a tévedésein át tanul meg szeretni egy férfit. Mert amikor veszít, ha van lelke és szelleme, rájön, hogy lényegében önmagát veszíti el.

És ekkor, egy igazi nő, megsiratja a veszteségeit és tanul belőle. Fájdalmasan újra él minden elmulasztott, lágy érintést, minden téves elvárást, minden keménységet, dacot, rögeszmét, és hálát ad azoknak a férfiaknak kik erre megtanították, és önmagának, hogy felismerte mindezt.

Egy nő lassan tanulja meg jól szeretni a férfit. Miután megtanult majd elveszített mindent, újra emlékezni kezd.

Emlékezni kezd a finomságára, a tűzre, ami benne él, a vágyra, hogy nyugalmat teremtsen és mindent átható szenvedélyt adjon. Újra emlékezni kezd, arra ki is ő. Arra, hogy teremtő, szent, harcos és békét hozó Istennő. Arra, hogy simogatnia kell és nem ütni. Arra, hogy lágy szellőként fújjon a férfi létében, vagy tomboló hurrikánként, ha tisztítani kell. Arra, hogy mindig is hordozta a szent tudást, hogyan kell jól szeretni egy férfit.

Mert már képes újra emlékezni önmagára.

Barna Berni

*az írásaim jogvédettek!

Comments (2)


Deleted user
#378778 | 2020. 09. 13. 20:10
minden érzelgős nő tud ilyet írni. csak nem tudják, hogy kell vele pénzt keresni
#378777 | 2020. 09. 13. 20:09
Egyszer, azt mondta nekem valaki, aki a világon a legjobban szeretett, hogy én nem tudok szeretni. Akkor fájt, hogy ezt mondja, hiszen ha valaki nem úgy szeret,mint te, nem jelenti azt,hogy nem szeret a szíve minden szeretetével..
Sok idő kellett, hogy megértsem. Túl sok...


Nagyon tetszik ez az írás, az utolsó betűig igaz rám..