Aszexuális generációk

Blogs » Blog - sakhti » Aszexuális generációk
2020. 07. 26. 19:51 | Appeared: 1205x
A tanácstalanság állapotát élem hónapok óta. Tényleg ennyi a szexuális zavar a világban vagy csak én vagyok ilyen mellényúlós?
A kérdés szkeptikus,mert sajnos az ismerőseim is hasonló problémákkal küzdenek,nemcsak én.Azt vettem észre,hogy gyakorlatilag aszexuális irányba mozdul a 40 év alatti korosztály.Nem tudom,hogy ez mi,de abszolút abnormálisnak tartom,hogy ennyi idősen passzív nemi élettel élnek a világban. Az én generációmban 30 felett a többségünk orrba szájba szexelt...most meg....
És amikor szóba kerül,még el is mondják,hogy áh,nem maszturbálok,minek...szex nélkül is megvagyok hónapokig....és még sorolhatnám. Aztán csodálkoznak,hogy amikor családot akarnak,nem jön össze a gyerek.
Mitől jönne,ha nem használod a nemi szerveidet,vazzzze????
Persze megint csak puffogok és nyilván mindenki azt gondolja,hogy magasan van a mérce...nem. Annyiban lehet magas,hogy ápolt legyen a pasi. Kb. ennyi.
Semmilyen elvárással nem indítok,vanilla vonalon sem,nemhogy a "subok" felé,akiknek ezreléke sincs,amelyiket bármire is lehetne használni.
Kivárok egy majdleszvalami sztorival...de testtudat,identitás tudat és némi szexuális kultúra nélkül nehéz még a minimál valamit is produkálni.
És megkérdezném az urakat,hogy ez jól van-e így? Nem kellene esetleg tenni ezügyben valamit,ahelyett,hogy a nőket elhordjuk mindenféle követelőző,férfiakat kasztrálni akaró fúriáknak?
Mondjuk én pont nem vagyok az,aki ne tenné oda magát minden téren és türelemben sincs hiány. De amikor az Illatos Kert szakirodalmát kimerítő alapossággal se tudok előidézni még egy nyomorult félhatot sem,akkor az kissé lehangoló tud lenni.
Természetesen ilyenkor az az elképzelésem,hogy nőként abszolút nem vagyok vonzó az illetőnek,de akkor miért nem mondja már az elején?
Aztán bele sem kezdek,hiszen kinek kell a kudarcélmény?Nekem tutira nem.
Az pedig már csak hab a tortán,ha ájtatos arccal megkérdezi,hogy "csalódást okoztam?mondd meg nyugodtan!"
Mit mondjak?... ezt úgyis hiába magyaráznám,ha havi 1x rántasz rá és arra sem emlékszel,hogy mikor voltál élő húsban utoljára.
Nem,ez nem a férfi köpködős bejegyzés. Ez egy megdöbbentő tapasztalat,ami nem tudom hová vezet,de hogy baromira elkeserítő,az tuti.

Hozzátenném,hogy az angliai szomszédomban lakó huszonéves lengyel párt se hallom sose szexelni,holott vékonyak a falak és sokszor hetekig voltak otthon úgy,hogy full némaság volt a hálószobájukban...ennél még a legszarabb szingli időszakomban is többet szexeltem.

Comments (37)


TibiInsex Hibernated
#374469 | 2020. 08. 01. 08:37
Érdekes, hogy mindhárom haverod úgy érzi, beszabalyozzak őt a nők, és elszamoltatjak az idejukkel. Én nagyon ritkán hallok ilyenről. Én se vagyok ilyen és mások se pamaaszkodnak ilyesmire. Sőt, engem magánszemélyként untatna, ha valaki elmeselné,mit csinált az elmúlt napokban. Kit érdekel? Csak az érdekes részeket mondja!
#374081 | 2020. 07. 29. 14:34
Van amikor az érzelmektől,az összerezdüléstől félnek.
Itt ez volt a gond,holott a szerelem,ha jön,az ellen tenni semmit sem lehet.
#374080 | 2020. 07. 29. 13:53
Értem. szóval sok pasi menekül a nyomulás elől is.

Nem értem miért ilyenek, sok pasi..

Mindenkinek él a fejében valamilyen kép..hogy mit szeretne, aztán ha nem pont olyan amivel találkozik, akkor is ugyanazt hajszolja..szerintem ez lehet a háttérben.
#374049 | 2020. 07. 28. 21:57
Àh, esélytelen.
A többség az intimitás fuvallatàtól is menekül.
Amikor nőként ràkérdezel 1-2 alkalom után,hogy randizunk a jövő héten? Akkor ne nyomuljàl!
Nyomul a radai rossssseb,de annyi tennivalóm van,hogy szeretem tudni,hogy hogyan szervezzem a dolgaim.
#374048 | 2020. 07. 28. 21:37
Szia :)

Hát igen...nem egyszerű semelyik kapcsolat sem..

Én a helyedben - bár nem ismertem a körülményeket...
akivel háromszor randiztál, és mikor kérdezte hogy mi van köztetek..
azt megfogtam volna :
"Járunk ?"
" Ha van kedved hozzá...és komolyan meg is szeretnél ismerni, és komolyan a szándékaid akkor adjunk a kapcsolatunknak egy esélyt"

Aztán majd megláttad volna hogy hogyan reagál a pasas erre..

Akinek volt felesége, és még téged kér számon..azt én is kiröhögtem volna, ez tényleg vicc.

Azt nem értem én is lányokbsn..hogy nagyon sokan csak egyszer randiznak egy pasival...
Nem kell elsőre és külsőre elitélni valakit...
kell adni sokaknak esélyt hogy bizonyíthassanak.

Szóval akkor melyik pasit küldjem ? :D
DE azok is válogatósak...
Az a probléma, hogy Ők már évekkel ezelőtt elengedték ezt a témát hogy találjanak maguknak valakit.
#374034 | 2020. 07. 28. 14:06
természetesen :)))))))))
#374033 | 2020. 07. 28. 14:05
...akkor majd mondom,hogy melyiket küldd hozzám :P
egyébként értem a csíziót,ezért nem kell nekem sem összecuccolós beszámolós kapcsolat.erre nincs idegzetem,folyamatosan dolgozom,ingázom 2 ország közt.hogy este amikor fáradtan hazaérek én még ugráljak valaki körül,aki elszámoltat az időmmel...na nem!
randiztam valakivel 3x !!!! ez rekord! a 3.után közölte,hogy akkor most mi van köztünk???mi lenne,3x megdugtál,vazzzze!
vagy mit kellett volna mondanom?hogy "járunk"?
a másik akivel hónapokkal ezelőtt voltunk párszor és asszony is van...számonkér,hogy kivel beszélek,találkozom???hááááhallllod!!! mire fel?
és ez megfigyelhető mindkét nemnél,hogy mindenki ossza a másikat.elmarja a baráti kört,a pasi is ülne a nő szoknyáján és anya is beszabályozza apát.nekem ez fura,mert éltem házasságban,ahol sose volt ilyen,13 évig,ami sztem nem rövid idő.
a huszonéves fiaim ugyanezt mondják:anyu,minek nekem vmi nyavalygós liba,aki majd osztaná az időm,amikor tanulok,mellette dolgozom,sportolni járok...engem ne basztasson,hogy vele legyek folyton.
#374021 | 2020. 07. 28. 11:45
Szia Sakhti

Éppen a minap beszélgettem a haverjaimmal...
és szinte megdöbbentő hogy mennyi pasi van egyedül, vagy társ nélkül...- mint például én is.
Vannak köztük igen jóképűek és elég gazdagok is, mindenféle iskolai végzettséggel...szóval mindenféle pasas.

Arra jutottak sokan, hogy már nem is kell nekik hosszú távra Nő.
Nem hiányzik nekik hogy reggel dirigáljon hogy ezt csináld meg amazt csináld..vagy hogy : hol vagy ? mikor jössz haza ? merre vagy ?
Nem hiányzik egyik pasinak se az hogy valaki ott legyen a nyakában, és állandóan ott rinyáljon, és az elviselhetetlen viselkedését is ki bírja ki vajon ?

Egyik srác mondja aki autókereskedő :
Kell a fenének hogy állandóan ott rinyáljon nekem mindegyik csajszi..kidobtam mindet..már nem is kell. Inkább elmegyek prostihoz, akkor megyek amikor én akarok, az van amit én akarok..és nem rinyál semmiért. "Valaki kifizeti" - ez a kedvenc mondása egyébként.

Másik srác :
Nekem se kell barátnő..teljesen felesleges ( Ő ilyen 46 éves kb.)
inkább elmegyek prostihoz, van rengeteg, és olyan szépek amilyen a magazinokban van.
Ő egyébként bír a nőkkel..egyszerre kettővel szereti - ez a "fétise" :)

Harmadik srác :
( Ő egyébként jóképű és jó munkája is van)
Én meg nem találok normális lányt..
mindegyiknek van valami lelki komplexusa, vagy agybaja..
De akinek már az elején látszik hogy valami baja van, azzal nem foglalkozom.
De mégsem találok senki lányt...mert mindenki annyira válogat és magasan van a léc annyira..hogy elérhetetlen szinte minden lány.

Szóval én ahogy összefoglalnám :

Semelyik pasi nem akar egy házsártos csajszit, aki állandóan dirigál és elviselhetetlen a viselkedése.

Nemcsak a Nők válogatnak, hanem a pasik is..sőt nagyon is,
még ha nem is mondják ki sohasem.
sakhti Hibernated
#374000 | 2020. 07. 28. 08:11
Mindenkit?
#373986 | 2020. 07. 27. 22:53
Drága Barátném,
hát küldd el hozzám,amelyikkel nem bírnak a csajok :P
Hibernated
#373974 | 2020. 07. 27. 20:51
Aztán ha találkoznak valakivel, akivel végre jó a szex, vagy eljönnek Hozzám és felszabadulnak a libido-es élvezet lefojto megkotozottsegukbol, annyira rakapnak a szeretkezés ízére, hogy a csaj győzzön velük lépést tartani. És olykor bizony kapom a reklamaciot a csajoktol, hogy ez már túl nagy változás.
Hibernated
#373973 | 2020. 07. 27. 20:46
Az egyik gyakori ok, bármilyen hihetetlen is, hogy ezek a pasik nem élvezik túlságosan a szexet. Ezért elég belőle a kevés is.
#373935 | 2020. 07. 27. 09:52
A visszahúzódóból még nem feltétlen következik, hogy valaki problémás is, talán fordítva erősebb a reláció, de azt is csak betippelném...

Szóval még azt se állítanám szilárdan, hogy minden introvertált nőnek problémás a szexuális élete, én csupán egy jól jellemezhető csoportra könnyebben rezonálok. :)
#373934 | 2020. 07. 27. 09:28
Amit itt kifejtették,annak a teljes kàosza vagyok én 😂😂😂
Kiegyensúlyozott,boldog,sikeres embernek gondolom magam... és visszahúzódó,csendes làny voltam annó.Férfiakat megszégyenítő szexuàlis étvàggyal,zéró egyéb szexuàlis zavarral.
(Mondjuk ez pont elég ahhoz,hogy 46 évesen is azt gondoljam,hogy nincs a világon olyan férfi,aki ezt megugorja hosszú távon)
És egyre kevesebb a lelkesedés,hogy kutassak utàna.
Màr csak azért sem,mert utàlom,ha ezzel basztatnak,hogy ez mennyire nem normàlis dolog.
#373933 | 2020. 07. 27. 09:19
Hát, nálam ez volt a képlet, felajánlom átgondolásra, hogy hasonsorsú másodra ismersz-e bennem.

Induljunk egész koránról, kiskamasz korból. Számomra a kiegyensúlyozott, sikeres, boldog emberek mindig felületesebbnek, egyformábbnak és unalmasabbnak tűntek. Számomra mindig is érdekesebbek voltak a visszahúzódóbb, csendesebb, vagy épp a periférián lévő lányok. Egy idő után rájöttem, minél "érdekesebb" számomra egy lány, annál komolyabb problémákkal küzd/ment át.
De ha valaki problémás, és amúgy komolyabb sérüléseket hord, az jó eséllyel rondít bele a szexualitásába is. Az én tapasztalatom az, hogy a számomra érdekesebb nőknél általában van valami probléma a szexualitás terén is.
Egy időben azt hittem, minden nő ilyen a szex terén, és ez azért van, mert én pasi vagyok, jobban kívánom a szexet, egyszerűbb nekem a szex, ők meg nők, kevésbé fontos számukra a szex, és ilyen a világ. De hallottam legendákat olyan nőkről, akiknél ez máshogy van, ráadásul basszus úgy, ahogy mondjuk nekem is jobb lenne. Aztán rájöttem erre az összefüggésre, és arra is, hogy miért nyúlok bele mindig ilyen lányokba. Egy ideig reménykedtem, hogy változtatni is tudok ezzel a felismeréssel, de sajnos ettől nem lettek érdekesebbek számomra a nem problémás emberek. :D Szóval inkább elfogadtam, hogy oké, a számomra érdekesebb nőknél külön extra figyelem kell a szexuális életre ezért vagy azért, hogy olyanabb legyen, mint ami én szeretnék.

Legalább két lehetséges pontot ismerek, ami keresztbe húzhatja az elgondolásom:
1, Nincs olyan, hogy "normális", "átlagos", vagy kevesebb "problémával küzdő". Mindenkinek megvannak a maga problémái, a maga keresztje, kinek ez, kinek az. Mindenhonnan előbányászhatók a csontvázak, és nem is kell mindig sokat kaparni. Az általam tételezett populáció fiktív.
2, Létezik egy kevésbé problémás, átlagosabb réteg, egészésges szexualitással, és valójában ők éppolyan érdekes és cizelláltak, csak ki kéne belőlük hozni ezt az oldalt. Passz, ebben benne van az én hülyeségem is, hogy beléjük sosem feccöltem túl sok energiát.
#373932 | 2020. 07. 27. 08:41
Màr túl vagyok az önzetlenség gyakorlàsàn. Úgy érzem,jól funkcionálok. Nagy belső munka,ami sose ér véget. De igyekszem fenntartani ezt az àllapotot.
A bennem lévő segítőkészséget és önzetlenséget àttoltam a hivatàsom gyakorlàsàra. És így nem talàlnak meg a megmentésre vàró pasik.
sakhti Deleted user
#373931 | 2020. 07. 27. 08:39
Nekünk, nőknek is van felelősségünk abban, hogy egy férfi ne képzeljen túl sokat a dolgok mögé. 

Például: nem megyek bele csak egy dugás kedvéért egy kósza szexkalandba akkor, ha érzem h részemről semmi komoly továbblépés nem lehet... Viszont a férfiban reményeket kelthetek a kapcsolat tartósságát illetően. 

Nem szabad így játszani az érzelmeikkel.... Különösen annak fényében, hogy tudjuk, a férfi, ha megkedvel megszeret egy nőt, vágyai kiszolgáltatottjává válik. 

Nem, ezt nem szabad.... Nem szabad "hülyíteni" őket. A férfilélek egy nagyon érzékeny műszer. Nem pedig játékszer... 🙄
#373930 | 2020. 07. 27. 08:35
Hehe....gondolod,hogy az àtlagos kevésbé problémás?
Igazából magamhoz hasonlóban gondolkodom,ha arra kéne vàlaszolnom,hogy kit szeretnék.
De ha levelet kapok, többnyire vàlaszolok, viszont ritkán talàlkozom.
Vanilla vonalon még inkább nem jellemző,hogy bàrkivel randizgassak. Leginkább azért,mert alkalmi szexbe sose tettem felesleges energiát.
Beszélgetni,baràtkozni szoktam nemre és hovatartozàsra tekintet nélkül.
Mindenki érdekes a maga nemében.Igaz,a nőkkel sose értettem szót,így baràtnőim nem nagyon vannak.
#373929 | 2020. 07. 27. 08:28
De a férfiak többsége nem tudja,hogy a saját kielégülésüknek mennyire ki vannak szolgáltatva. Egy jól sikerült kanyar elég hozzá,hogy úgy érezzék, megtalàltàk az istennőt.
Néhány hónapja egy szakember baràtom befejezte azon részem megnyitàsàt,amire én magamtól màr nem voltam képes.Ezzel befejeződött a gyógyulàsom.Utàna nem voltam senkivel. Féltem,hogy mi fog történni. Nem magam miatt,hanem a férfi miatt, akivel majd így leszek együtt. Aztán jött az àgyhajlító baràtom...hiba volt pont őt kitenni ennek.Elveszett a történetben.
Ő egy testet keresett,a keze helyett.Ami utàna 10 napig zajlott,míg végül le kellett tiltanom....azt nem részletezném.Nem voltam rà büszke.A rinyàlàs, aztán vàdaskodàs,aztàn vallomàs...nem akartam vele soha többé talàlkozni.Értettem én,hogy életében először talàlkozott olyannal, akinél nem tudott érzéketlen maradni.Én sem voltam az és akkor és ott elsodortuk egymàst. De ennyi volt. Nem maradt bennem szerelem érzés,de tény,ha tovább fűzzük,akàr az is lehetett volna.
Ezt kéne tudomásul venni minden férfinak.Ha egy nő megérinti a lelked,az még nem szerelem...de lehet belőle az is.Dönteni erről nem tudunk ésszel. Ha jön,mindent tarol és nem nézi,hogy felkészültünk-e rà vagy sem.
És amikor elmúlik,arra sem fog felkészíteni.
Jól van ez így,emberi mivoltunk egyik legcsodàsabb és legfàjdalmasabb vonàsa.
#373926 | 2020. 07. 27. 08:15
És az "átalgos", azaz a kevésbé problémás emberek is elég érdekesek számodra ahhoz, hogy foglalkozz velük?
#373925 | 2020. 07. 27. 08:09
Nem panasz,dehogy. Inkább megdöbbentő.Nos,hogy miért foglalkozom ezekkel? Mert ilyen vagyok. Egyrészt érdekel maga az ember,másrészt többnyire segíteni is szoktam.Ha nagy a baj és szàmomra kàrtékony az ember,akkor természetesen az odafordulàs nem opció.
sakhti Deleted user
#373923 | 2020. 07. 27. 08:04
"Egyébként ez egy nagy àtok,amikor a màsik ember érzelmeit érzékeled jobban,mint a sajàtod." 

Igen, az. Átok. 
De előbb utóbb rájön az ember, hogy ki kell jelölnie a saját határait, és megtanulja, hogy csak annyit adjon, amennyit kap.... 
És azt is meg kell tanulni, hogy nem szabad feláldozni magunkat a jóság, önzetlenség oltárán, mert akkor önnön lényegünk vész el.
#373922 | 2020. 07. 27. 08:02
Nálam: Mert a "Fura" emberek -úgy tapasztaltam- lelkileg cizelláltabbak, rétegzetebbek, és számomra érdekesebb is, mint a normális emberek. Aztán csak lehet, hogy a centrum közepében lévő, sikeres és boldog nőkkel sosem beszélgettem annyit, hogy valami érdekeset is kihozzak belőlük.
#373921 | 2020. 07. 27. 08:00
Erre én inkább egy párválasztási memetikai evolúciós kospirált szoktam magyarázatnak használni. Egyszerűben:
A férfi szexet akar. => A nő férfit. => Ha nem adja meg, amit a férfi akar, a férfi már nem küzd, keres mást, akitől megkapja, amit akar, elég nagy a piac => a szexre egyre gyorsabban sor kerül. Ha lenne olyan szolgáltatás, hogy szexelj vele neten keresztül, aztán döntsd el, hogy akarsz-e vele találkozni, szerintem népszerűbb lenne, mint a Tinder...

A gyorsaság kényszerével a szex devalválódik, és már nem nagyon van benne hely az intimitásnak. Mert arra idő kéne, más hozzáállás...
sakhti Deleted user
#373920 | 2020. 07. 27. 08:00
"És amikor ràdöbbensz, hogy nyitott szívvel odatenni magad a legnagyobb hatalom és szabadság, onnantól a negatív hatàsokkal szemben érinthetetlenné vàlsz.
Imàdom ezt."

Akkor, ha jól értem, ez nem egy panaszblog. 
Inkább valamiféle "büszkeséget" érzel, hogy rád ezek a az úgynevezett furák nem tudnak negatívan hatni? 
Mert vmi ilyesmit érzek ki a soraidból. 

Azt viszont akkor sem értem, hogy ha érzed vkin, hogy "fura", és szinte előre borítékolható a kudarca minden próbálkozásnak, miért mész bele?? Miért vesztegeted az idődet ilyesmivel? 
(Bocsi, ha esetleg félreértettelek.) 
#373919 | 2020. 07. 27. 07:42
Azzal lehet érvelni,hogy fél a csalódàstól,a felelősségvàllalàstól,hogy kiadja magát,felvàllalja a sebezhetőségét. Pedig az igazàn vonzó emberek vàllaljàk.
Ettől lesznek lehengerlőek.
Ez mindkét nemnél észrevehető. De ördögi kör,mert ha így indítást valakinél,halàlra ítéled az egészet alapból.
És amikor ràdöbbensz,hogy nyitott szívvel odatenni magad a legnagyobb hatalom és szabadság, onnantól a negatív hatàsokkal szemben érinthetetlenné vàlsz.
Imàdom ezt.
#373918 | 2020. 07. 27. 07:32
Az intimitástól való rettegés, na az ismerős nagyon, női oldalról számomra is, de azt úgy könyvelem el, hogy én nyúlok bele mindig olyanba, és értem is, miért. Kíváncsi vagyok, ezt mennyire érzékelik mások általánosnak.
#373916 | 2020. 07. 27. 07:24
Az a gond ezzel,hogy nem a subsàg miatt van el szex nélkül,hanem alapból. Ez az ami megdöbbentő szàmomra.
Meg azok a végletek,hogy van,aki az érintésre magàn kívül van és van,akire semmilyen hatàst nem lehet kifejteni.
Az intimitástól való rettegés szintén megfigyelhető,ez minden egyéb tàrskeresőn is. A dugjunk csak és ne érezz,ne akarj semmit...
Néhány randi után többször megkaptam,hogy akkor mi most jàrunk vagy mi van?
Erre mit kéne felelni?
Vagy amikor egy harmincas vonzó,értelmes fiatallal beszélgetek arról,hogy minimális erekciója sincs....semmi gondja ezzel,mert szinte sosem randizik, amikor kapcsolatba erőlteti egy nő,az végtelenül terhes szàmàra, inkább kiveri napjàban többször,az elég.
És làtod,érzed azt a végtelen magànyt,ami körülveszi őket.
Egyébként ez egy nagy àtok,amikor a màsik ember érzelmeit érzékeled jobban,mint a sajàtod.
#373914 | 2020. 07. 27. 07:08
Sosem vàrok el semmit,plàne hogy tisztában vagyok vele,hogy minél sérültebb,annàl biztosabban talàl meg.
Egyszerűen érzik rajtam,hogy nem kell tőlem tartani.
És ezzel maximálisan vissza is élnek.
Mindenkinek vannak sérülései.De ettől még megy tovább az élet.
Fel kéne dolgozni és kevesebbet begyűjteni a jövőben.
Nagy belső munka, intelligencia kell hozzá,de nem reménytelen.
Viszont nem vagyok àllatszelidítő.
#373913 | 2020. 07. 27. 07:01
Na ez érdekes probléma, erről még nem hallottam. De ha, és amennyiben létező a probléma, én is tippelnék részint a nemi szerepek változására, részint betippelném, hogy egy szubkultúra alcsoportjára nézve nem biztos, hogy megállja a helyét a teljes nemre való következtetés. Csak eszembw jut, hog szub férfitól már hallottam olyat, hogy oké, ha nincs szex, vagy orgazmus dom oldaldról nem igazán.
De mivel férfiakkal mem szexelek, itt most nem állítok semmit, csak kíváncsi vagyok a felgyűlt tapasztalatokra.
sakhti Deleted user
#373907 | 2020. 07. 27. 05:36
"csendben mosolyogtam azzal a tudattal,hogy egy identitàszavaros,homofób,nőgyűlölő pszichopatàval cseverészek."

Ha ez a benyomásod egy partnerről, tőle ne is várj sokat.... hiszen sérült a lelke.  Van, akié sajnos oly mértékben eltorzult, hogy a legodaadóbb figyelem, és gyengédség sem képes már oldani a lélek magányát.... Mert egyszerűen nem hisz a szeretetben és elfogadásban, mivel talán gyerekként, ifjúként sem volt része benne soha. 🙄
#373905 | 2020. 07. 27. 05:15
A hozzászólásodra reflektàlva annyit írnék,hogy a napokban pont ezt a véleményt hallgattam óràkon àt egy "subtól".Hogy bizony a nők kasztràlnàk őket egytől egyig és amikor valaki erőszakosan ràmozdult egy szórakozóhelyen,ő bizony megràzta a büdös kurva grabancàt....stb.
Aztán felvàzolta,hogy első szeànszunk az ő 0 tapasztalatàval majd miről szóljon.
Empatikus és figyelmes vagyok. Mindig. Nem eszközt keresek a vibrim helyett.
Tehát csak hallgattam.... közben engem elemzett,hogy milyennek làt. Én pedig csendben mosolyogtam azzal a tudattal,hogy egy identitàszavaros,homofób,nőgyűlölő pszichopatàval cseverészek.
Közben telt az idő és ő egyre nyugtalanabb lett,hogy nem történt semmi. Provokàlni lehet engem,de nem érdemes. Onnanól bezàrom magam.
A nyilvánvaló tény,hogy teljesen alkalmatlan a Férfi szerep alapvető betöltésére is,nemhogy a szolgálatra,szàmomra egyértelmű volt.
Némi bohóckodàs utàn a mérhetetlen passzivitàst és a félhat és hàromnegyed közti hullàmzó erekciót elnézve lemondtam a dologról.
Természetesen előtte màr volt infóm a havi masztiról,hogy utàlja a pornót,a 2 nő együtt undorító,a nő nedvesedése szintén,az érzelmek nélkül nem tudok dugni,nem tudok hüvelyben ejakulàlni...és még sorolhatnám.
Annyira kíváncsi lennék,hogy ilyenkor mit remélnek? Probléma megoldást?
Senkivel nem jàtszom,ha érzem rajta,hogy nem fog menni.
Az első alkalmak amúgy se szólnak màsról,minthogy ismerkedünk egymàs testével és a reakcióival. De amikor annyit sem tud,hogy melyik érintés hogyan hat rà-és itt most valóban érintésről,simogatàsról beszélek...akkor hogyan akarja,hogy egy kontroll alatt szolgàljon?
Ott kéne kezdeni,hogy Férfiként hogyan uralom a testem,mit tudok nyújtani egy Nőnek. Ha ez megy,akkor szolgàlnék is talàn,mert képes vagyok utasításokat végrehajtani,nem fogok eldurrani vagy lekonyulni,több módon ki tudok elégíteni egy Nőt...stb.
Ha pedig érzelem gazdag Férfi vagyok, akinek szerelem kell a szexhez,akkor nem próbálkozom a bdsm-ben. Ez ennyire egyszerű.
Tőlem is megkérdezte,hogy nekem megy érzelem nélkül a szex?
Azt gondolom,hogy a szeretkezés mindig generàl érzelmeket. Senki sincs fàból.A vonzalom és kémia magàval hozza. Amikor subbal ismerkedem ahogy lefejtegetem róla a rétegeket és egyre jobban megismerem,a csodàlatom és tiszteletem veszi körül,ahogy a belém vetett bizalma erősödik. Ez egy gyönyörű folyamat,túlmutat a vanilla kapcsolódàson.
Vigyàzok rà,figyelem minden rezdülését.
A szívem mindig nyitva,nem tartok attól,hogy megsebeznek.Talàn emiatt vagyok kicsit màs a sorban.És ezért vàlogatok,mert ehhez a hozzàllàshoz érett személyiség kell befogadónak.
Egy érzelmi intelligencia nélküli ember nem làt,nem érez engem és én sem őt.
Ők még inkább vàgynàk a szeretetet,de ahhoz nyitni kell.Örökké rettegve a csalódàstól elmegy mellettük az élet.
Fura,hogy egy félnapos randis beszélgetés milyen képet tud adni valakiről,ha figyelsz rá.És milyen mélyen el tud szomorítani, amikor làtom a jövőjét ennyi lelki sérüléssel.
Elveszett az Ősbizalom,az egymàsban való elmerülés képessége.
#373884 | 2020. 07. 26. 21:40
Ez egy nagyon érdekes kérdés és valóban megfigyelhető némi tendencia. Én eddig összefüggésbe hoztam a női és férfiszerepek megváltozásával, ami az ösztönös viselkedési mintákat módosítja.Az erős nő talán visszahúzódóbbá teszi a férfiakat, de ez csak egy gondolat...
Volt több partnrem, akikkel idő volt felismertetni, hogy képesek rá...képesek erre is, arra is és sokkal tovább és többször is. Ha kis empátiával fordul az ember feléjük és igazi nőként viszonyul hozzájuk...van remény:)))
Deleted user
#373883 | 2020. 07. 26. 21:38
Ha valóban csak dugásra programozott, résvezérelt eccerű faszok lennének a férfiak, akkor nem létezne az impotencia.
De sajnos nemcsak hogy létezik, hanem egyre több férfi válik áldozatául!!

Néhány szervi betegségtől eltekintve az impotencia soha nem veleszületett,
hanem SZERZETT probléma.

És az a nagy helyzet, hogy a férfi nem a többi férfi miatt, nem a "világ" dolgai miatt, hanem kizárólag a NŐ miatt válik impotenssé. Az a férfiakba égetett drivingforce, (legyen bármennyire is erős és meghatározó) amivel világra jöttek, kicsorbulni látszik a nőkön.

A női társadalom egyre több tagja dönt ugyanis úgy, hogy nincs szüksége férfira, főleg, hogy gyereket sem akar. Ha épp egy álló farok hiányzik a boldogságához, mert lábai közt a hideg űrt érzi, vagy szükséges némi sperma a megtermékenyüléséhez mert az idő vasfoga kezdi megrágni és úgy dönt, hogy saját mentális egészsége érdekében mégiscsak világra hozna egy gyerek megnevezésű biodíszletet, hogy elvirágozván ne a semmivel kelljen majd idősebb napjain farkasszemet néznie, akkor erre a faék egyszerűségű feladatra szerez egy faék egyszerűségű hímet, és mellé még azt is elvárja, hogy a férfi hódoljon a szépsége, okossága, különlegessége, érdekessége előtt.

De közben kiderül, hogy a faéknek lelke van, méghozzá nem is
egyszerű...emberi lény bazmeg!!! Ki gondolta volna?!?!?🙄
Szeretné kiválasztottnak érezni magát a férfi, kötődni akar, elköteleződni
szeretne, elfogadásra, szeretetre, melegségre vágyik (aminek számára legesszenciálisabb formája a szex)...cserébe mindent ad, de amit adna, az nem kell!!

Egy vagy több árnyékravetődés után (pár válás, egyéb kapcsolati csalódàs után -kognitív képességektől
függően- önvédelemből úgy dönt, hogy ezentúl beéri baszható testekkel (és esetleg a továbbiakban akként is tekint a nőkre) vagy az egyik markával.🙄

Szomorú, hogy a nők kultúra és/vagy intelligencia híján nem tudnak
helyiértékén bánni azzal az alapkésztetéssel, amivel a férfi a helyét keresi a világban és a lábuk között....🙄🙄
Deleted user
#373880 | 2020. 07. 26. 20:54
ez meg egy 2018-as cikk:

https://www.feme.hu/index.php/a-noi-egeszsegrol/44-mi-van-ha-a-szex-nem-megy-helyrehozhato
Deleted user
#373879 | 2020. 07. 26. 20:53
Detto ugyan ezt vettem észre én is,évek óta egyszerűen nincs az a pasi aki annyit szeretné mint én,egyszerűen hihetetlennek tartom h 20-30év között a férfiaknak elég a havi 1-2alkalom,és azokba az alkalmakba se tesznek bele mindent,orgazmus legyen és ennyi.
Mivel nem egy embernél tapasztaltam ezt,így nem fogom és nem is akarom màr magamba keresni a hibát.
Tènylegesen azt veszem èszre,h valami nagyon nincs rendben a férfiak többségével,főleg ha egy nő akarja őket többet akar belőlük,nem csak egy maszatolást nem csak széttenni és várni,hogy vége legyen..
Nem tudom mi ez a generiációs hiba ,de nagyon nehéz vele nőként azonosulnom :(
Fogalmam sincs hogyan lehet ezt jól kezelni,nagyon illúzió és önbizalom romboló sorozatosan ilyenekkel találkozni.
Hiànyzik a szenvedély az emberekből,a fejlődni akarás, megragadnak egy szinten és jól van az úgy.
Saját maguknak is hazudnak,virtuálisan nagy az arc,utána meg sehol semmi.
Nagyon nincs jól ez így.
Legalább lennének őszinték magukhoz is meg a nőkhöz is,és olyan,alkalmi vagy párkapcsolatot keresnének ahol elég a kevés langyos szex.
Deleted user
#373878 | 2020. 07. 26. 20:52
"Összegzés

Az adatok tükrében megállapítható, hogy miközben a társadalom egészét illetően bizonyos mértékű aszexualizálódás érzékelhető, a fiatalok körében ezzel ellentétes folyamat zajlik. Miközben a társadalom egészét (az idősebb korosztályokat) egyrészt a férfi és női szexuális viselkedési minták közeledése, másrészt a férfi és női szerepeket elválasztó vonal elhalványodása jellemzi, addig a legfiatalabbak körében egy olyan "neokonzervatív" fordulat megy végbe, ami a szexuális gyakorlat területén az aszexuálisabb női és szexualizáltabb férfi viselkedésminták felerősödését és a tradicionális férfi és női társadalmi nemi szerepek feléledését jelenti. Bár a determinisztikus, ok-okozati típusú következtetésekkel tanácsos óvatosan bánni, megkockáztatható, hogy a legfiatalabb korosztály ilyen konzervatívizmusa valamilyen módon összefügg a társadalom modernizálódásával."


https://www.kodolanyi.hu/szabadpart/archiv/toth2.htm


nem tudom, h mikori tanulmány. de talán az 1991 és 1996 közötti időt vizsgálta. de azért érdekesnek tűnik.